СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 003
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Пловдив
За бургазлии, които ги интересува. Нашата класна току-що ни прати инфо, че минималните балове на ПМГ е 450 т, на НЕ- 417 т, а на АЕ- 330 т. Откъде има информацията и колко е достоверна не мога да кажа.
А иначе при нас още бал-а не е нанесен.

На повечето места са готови. Чакат всички РУО да станат, за да публикуват заедно, най-вероятно.
и аз такова инфо имам...

# 1 366
  • Бургас
momosho, питай я, моля те, за испански и френски как върви бала 😃
Писах й, ще видим дали ще отговори. Ако има инфо ще пиша веднага.

# 1 367
  • Бургас
Страшно много ти благодаря! ☺️

# 1 368
  • Бургас
Страшно много ти благодаря! ☺️
За съжаление, отговори, че за други гимназии няма информация.

# 1 369
Искам да попитам за ПМГ за математическата паралелка ли е 450 минималния бал или за природните науки, става въпрос за Бургас, защото моята дъщеря иска природни науки, а бала ѝ е 441?

# 1 370
  • Бургас
Нищо, ще чакаме. 🙂

# 1 371
А на бургазлии попълни ли ви се колонката бал?

# 1 372
  • Бургас
А на бургазлии попълни ли ви се колонката бал?

Не.

# 1 373
За бургазлии, които ги интересува. Нашата класна току-що ни прати инфо, че минималните балове на ПМГ е 450 т, на НЕ- 417 т, а на АЕ- 330 т. Откъде има информацията и колко е достоверна не мога да кажа.

Сравних ги с миналогодишните минимални на първо класиране:
ПМГ - 23.5 отгоре
НЕГ - 29.5 отгоре
АЕГ - 35.5 отгоре

Доста стряскащо звучи, предвид, че се спрягаха 10-12 точки отгоре Simple Smile

# 1 374
Децата за европейските институции ли ги готвим:)

Ще трябва, но не само. Ако България остане в ЕС. Европейските институции/агенции ще задават правилата и моделите, които ще се изпълняват от роботи като окончателен резултат. Децата трябва да са творци - да направят това, което само човек ще може да сътвори, но не и робот. Очаква ни роботизирано/дигитализирано бъдеще. Хора, които ще създават правилата, облечени в дигитални модели и хора, които не може да замени роботът - творчество, фантазия, дарба за сръчност, креативност, излязла от човешки уникален ум, ръка....

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 13:24 от Bialokama4e

# 1 375
  • Бургас

ПМГ - 23.5 отгоре
НЕГ - 29.5 отгоре
АЕГ - 35.5 отгоре

Аз съм склонна да вярвам, че тя е запомнила най-високите минимални балове за всяка от трите гимназии и някак не ми се вярва чак толкова да се е увеличил бала.

# 1 376

ПМГ - 23.5 отгоре
НЕГ - 29.5 отгоре
АЕГ - 35.5 отгоре

Тези 10-12 точки отгоре са, освен прогнозни, и средно изчислени. Нормално е при все по-голямата разлика между децата и увеличен горен сегмент на баловете да има по-сериозно покачване в едни училища, за сметка на по-малко или почти никакво в други.

# 1 377
Лошо ми стана как 35 точки...

# 1 378
  • София-Велинград
Ако баловете за Бургас са верни, то ние тогава сме в АЕГ , въпроса е в коя от паралелките?

# 1 379
Разцъках немския за Бургас за най-високобаловата паралелка миналата година. Прогнозно излиза около 419. Посочили са 417. Близко е.

Общи условия

Активация на акаунт