СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 023
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Варна
https://0201.nccdn.net/1_2/000/000/170/898/min_max_bal_po_parale … i_I_klasirane.pdf

Аз пък оставам с друго впечатление.

# 1 381
Разцъках немския за Бургас за най-високобаловата паралелка миналата година. Прогнозно излиза около 419. Посочили са 417. Близко е.

Аз сметнах най-нискобаловите паралелки, защото се говореше общо за учлището. Иначе за тази паралелка /най-високобаловата/ - 200237 НЕГ "Гьоте" 1035 НЕ - АЕ - БЕЛ - Биология и здравно образование 405.000  - плюс 12 точки е точно в десятката Simple Smile

# 1 382
  • Бургас
Разцъках немския за Бургас за най-високобаловата паралелка миналата година. Прогнозно излиза около 419. Посочили са 417. Близко е.
Съгласна съм с теб Дидева. Не ми се вярва за най-нискобаловата в НЕГ, която миналата година беше 387, сега да е скочил чак на 417. Сигурно става въпрос за най-високобаловите.
А що се отнася за АЕГ, аз като сравнявам с миналата година, бала тази година дори е паднал. Миналата,  минималните са били 335 и нагоре.

# 1 383
Имаите търпение дори и в понеделник да е важното е да ни приемат където искаме. Аз се надявам от първото класиране да ни приемат и да се успокоим.🍀🍀🍀

# 1 384
  • Бургас
Имаите търпение дори и в понеделник да е важното е да ни приемат където искаме. Аз се надявам от първото класиране да ни приемат и да се успокоим.🍀🍀🍀
От твоите уста, в  Божиите уши Viki! Успех на всички деца и железни нерви на техните родители!

# 1 385
Viki, ходи ли да си провериш преразказа по БЕЛ?

# 1 386
Всъщност и като обобщение. Според мен бъдещето ще се нуждае от два вида хора: (1) вледеещи много езици, които ще трябва да "смелят" и обобщят огромен обем от информация, за да подготвят правилата и IT моделите към тях, по които ще работят роботите, измествайки хората (много безработни), за да се генерират печалби за инвеститорите; (2) творци, артисти и занаяти, незаменими все още от дигиталните технологии... незнайно до кога, но според мен не повече от 10г.

# 1 387
  • София
Значи с рошковците няма да се разберем! Да пускат днес класирането, че предсказания съм правила, да не ме съботират, моля, моля!
Отиде ми имиджа! Laughing

# 1 388
Интересно масата от какво ще се изхранва ?  Освен да си купи ниви и да си ги работи за да има какво да яде, друго не ми идва на ум 
Не вярвам държавите да пуснат безусловен базов доход и бизнесмените да се разделят с печалбите си от роботи за да подпомагат бедните

# 1 389
Интересно масата от какво ще се изхранва ?  Освен да си купи ниви и да си ги работи за да има какво да яде, друго не ми идва на ум 
Не вярвам държавите да пуснат безусловен базов доход и бизнесмените да се разделят с печалбите си от роботи за да подпомагат бедните

Sad, but true! Вирусът катализира процеса.

# 1 390
Ако се интересувате от прогнозите относно професиите на бъдещото, в сайта на ббс има прогнози относно риска дадена професия да се автоматизира. Моят извод е, че за в бъдеще ще трябват все повече меки умения и професиите смело могат да се разделят на профили - високотехнологични и такива, при които се работи с хора, като например психолози и психотерапевти, медицински сестри, учители. Човешкото същество винаги ще предпочита контакт със себеподобни.
Тези роЖковци, как си позволяват да ни изпитват търпението чааааак до понеделник.

# 1 391

Sad, but true! Вирусът катализира процеса.

Затова снощната дискусия ми даде възможност да предположа, че ние всъщност сме имали най-щастливото детство. Ние сме поколението, което трябва да подкрепи/осигури бъдещето. Разумно. На децата, но в новата реалност.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 14:01 от Bialokama4e

# 1 392

Аз сметнах най-нискобаловите паралелки, защото се говореше общо за учлището. Иначе за тази паралелка /най-високобаловата/ - 200237 НЕГ "Гьоте" 1035 НЕ - АЕ - БЕЛ - Биология и здравно образование 405.000  - плюс 12 точки е точно в десятката Simple Smile

Вероятно защото цитираната учителка е дала просто минимален бал за училището /няма конкретизация за паралелка/, поради което логично е да вземеш тях точно предвид.
Но като излезат официалните данни, ще сравняваме конкретни паралелки вече. За мен ще е интересно от чисто любопитство да сравня в кои училища, респективно паралелки имаме най-голямо покачване /защото е ясно, че няма как да е равномерно разпределено/. То ще покаже тенденциите на предпочитанията.

# 1 393
Viki, ходи ли да си провериш преразказа по БЕЛ?

Не можах да отида, но колкото толкова една госпожа ми каза, че не може да се поправя оценка.

# 1 394
По данни на нашето училище в понеделник ще излезе класирането, така са им казали. Така, че се отказвам да рефрешвам ..

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 19:02 от nana_n

Общи условия

Активация на акаунт