СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 104 010
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 440
Да там се гледат, в секцията Желания срещу всяка паралелка има изчислен бал
Нашият е верен и с двата вида балообразуване

# 1 441
В Плевен няма.

# 1 442

Ми тъй сме ние, в най-големите световни областни центрове! Десетки хиляди ученици - кандидат-гимназисти - как да ги обработят! И то - един по един, с молив и хартия. И с елката.
До 15.09 ще стане все.

# 1 443
И в Благоевград няма. Включвам се само за статистиката, чета ви безмълвно иначе.

# 1 444
  • София
Ей, не се смилиха над нас. Ще тръпнем до понеделник.
Така ми се допи и на мен като ви гледам биричките и ментичките, ама работя и не върви.

# 1 445
Relaxed Открих го

polia72, в priem.mon.bg  в списъка с желанията.
Благодаря, ще я информирам. Оф, аз чак се развълнувах, какво ли ви е на вас в този момент. Успех на децата ви.

# 1 446
  • варненка от София
Във Варна вече има бал.

# 1 447
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
За Правец балът се появи още първия ден.

Чакам и аз...

# 1 448
  • София
Значи, ако правилно съм прочела - Варна, Бургас, Русе и София област - имат попълнена колона "бал", Пловдив, София, Велико Търново, Плевенq Благоевград и Стара Загора - чакаме.
Съмнявам се днес да имаме излязла класация.
Хайде наздраве :beer Важното, че е петък и няма да изнервям и колегите Smile

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 16:28 от lilfi

# 1 449
НПМГ вече са си сложили на сайта нужните документи за записване....

# 1 450
  • у дома
Ние също написахме ФЕГ преди 133- то, но аз не смятам, че има шанс с този бал. Затова и не я включвам в  анализите на реалистични желания. Той обаче май тайно се надява...
Така,така-ще видиш ти като се озовете заедно с Ния,малкото звънче и малката на Доди и хубавеца на мама Мони заедно...А ние със ston ще ви завиждаме виртуално!

Въпрос към тези ,които учат в МГ от 5 кл-връщали ли са ми удостоверенията за завършено начално образование-не че ще ни потрябва някога,но се сетих,че на нас не са.
Иначе и при нас в Северозападнала България бал няма нанесен .

# 1 451
Русе, Варна, Бургас - и по азбучен ред не ги карат. Системата е миш-маш.
Нали всяко РУО е с отделно класиране, който е готов с баловете, да правят класиране и да го пускат в системата. Другите ще чакаме. Поне да почнат отнякъде ... И с молив да бяха отмятали, и децата с листчета с желания да бяха строили (по описанието на сисадмина ) - досега да са приключили

# 1 452
  • Някъде в Европа...
Велико Търново, Плевен и Благоевград - чакаме.
Хайде наздраве :beer Важното, че е петък и няма да изнервям и колегите Smile
Аа, то на Търново ДПП излезе последно, така че ние не сме показател...Сигурно пак последни ще ни нанесат..

# 1 453
Стара Загора няма бал още 🧐

# 1 454
Само ви чета цяла година. Чак сега се включвам. Съжалявам, че вероятно ще разочаровам, но класирането няма как да излезе преди понеделник. От това кога излиза класирането, зависи стартовата дата на записването. А записването е с физическо присъствие. Т.е. училищата трябва да са готови с хора на място, които да приемат докумемти. Това ще стане на 14.07. Съответно класирането няма как да излезе преди 13.07. Не е до бързина или до желание от страна на МОН, а до график на дейностите.

Общи условия

Активация на акаунт