СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 984
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Само ви чета цяла година. Чак сега се включвам. Съжалявам, че вероятно ще разочаровам, но класирането няма как да излезе преди понеделник. От това кога излиза класирането, зависи стартовата дата на записването. А записването е с физическо присъствие. Т.е. училищата трябва да са готови с хора на място, които да приемат докумемти. Това ще стане на 14.07. Съответно класирането няма как да излезе преди 13.07. Не е до бързина или до желание от страна на МОН, а до график на дейностите.

Може би тогава щяха да пишат, че класирането ще излезе "на" 13.07, а не да го дават "до 13.07 вкл."
Факт е обаче, че поне последните няколко години не е излизало по-рано.
Не знам какво им пречи, вместо в 10:30 в понеделник, да го пуснат днес. Заради тоя час и половина работно време (предполагам, че започват в 9:00 и не работят събота и неделя) ще ни тормозят цели два дена Laughing

ПолудЕх и аз вече.

# 1 471
  • София
Laughing Има време - например в 16,50ч.? Laughing

# 1 472
  • о`майна лунна нощ е
Ако класирането излезе днес до края на работния ден, всички масово ще си отдъхнат.

Да, ама не. Ще ни оставят да се гърчим уикенда. Какво печелят - не знам. Не можем да се разтърчим нито да записваме, нито да пазим класиране.
Ще изчакат да се пропием, да изкупим успокоителните от аптеките /те си работят събота и неделя/, да си оскубем косите и тогава ще пуснат.

И без това ми е криво и нервно и на други фронтове. А опцията да ме трясне главата от алкохол, никак не ми е на дневен/нощен ред.

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 19:18 от `ТуиГ

# 1 473
График МГ Варна

Комисията за записване на учениците, приети в Математическа гимназия „Д-р Петър Берон“, ще работи в следните периоди:

Записване след първо класиране: 13 – 16 юли 2020 година
Записване след второ класиране: 21 – 22 юли 2020 година
Записване след трето класиране: 30 юли 2020 година
Работно време на комисията:

11:00 до 17:00 часа – на 13.07.2020 г.
08:30 до 17:00 часа – за всички други дни

# 1 474
Вчера учителка от 73-то, която срещнахме случайно потвърди, че класирането ще излезе днес. Може да има някакъв проблем в системите им за да го бавят....но определено чакането почва да ме напряга. Можеше да ни оставят уикенда да го изкараме спокойно.

# 1 475
  • София
Аз мисля, че щеше да е добре да имаме 1 ден повече за записване, да не става тарапана.

# 1 476
И да излезе класирането сега,събота и неделя никой не работи.В понеделник всички ще са наясно с желанията си и къде са приети.

Е, поне ние ще можем да работим Simple Smile

# 1 477
График МГ Варна

Комисията за записване на учениците, приети в Математическа гимназия „Д-р Петър Берон“, ще работи в следните периоди:

Записване след първо класиране: 13 – 16 юли 2020 година
Записване след второ класиране: 21 – 22 юли 2020 година
Записване след трето класиране: 30 юли 2020 година
Работно време на комисията:

11:00 до 17:00 часа – на 13.07.2020 г.
08:30 до 17:00 часа – за всички други дни

Значи до 11 часа на 13.07.2020 г.  трябва да излезе Simple Smile

# 1 478
  • София
За къде сте се разбързали пък толкова? Я вижте колко ви е хубаво тук: спомени от детството, всички сте набори, първи трпети, лични теории за бъдещето в стил Айзък Азимов и още и още...И не на последно място - още два дена може да си прекалявате с виното без укорителни погледи "мчи то е от нерви". Sunglasses

# 1 479
За къде сте се разбързали пък толкова? Я вижте колко ви е хубаво тук: спомени от детството, всички сте набори, първи трпети, лични теории за бъдещето в стил Айзък Азимов и още и още...И не на последно място - още два дена може да си прекалявате с виното без укорителни погледи "мчи то е от нерви". Sunglasses

Това, последното, си е пожизнена възможност...

# 1 480
  • у дома...
green,  не вярвам да се сдадат бързо, ще те дочакат..
Днес вече наистина се чудя в какъв ад живеем тази година.
Сега ВОС, които не са се събирали от почти 3м и ако не се бяха събрали до 16.07 трябваше да се саморазпуснат, ще се събират в понеделник и вторник. 150 точки имат да приемат, голяма част от тях са за продажба на общински имоти на смешни цени, под мотото- давайте да пълним бюджета!

Mama TAZ, това се чудя и аз! В общинска администрация работя вече 5-та година. Е, такова чудо като тази година не е било... Всеки петък си задавам въпроса "Какво още?". И всеки понеделник се изненадвам на изобретателността на граждани, интитуции и висшестоящи.

# 1 481
  • София, Лагера
Момичета, сега гледах в сайта на НПМГ, че при записване се иска и акт за раждане (олеле, първо написах нотариален акт Simple Smile ) + куп друга информация. (скрит текст, за да не спамя)

Така че май всеки трябва да си следи какво се изисква в "неговото" училище.

Скрит текст:

Носете:
копие от акта за раждане на ученика/ученичката;
оригинал на свидетелството за основно образование;
служебна бележка с резултатите на ученика/ученичката.

На място ще ни е необходима следната информация:
адрес, телефон, имейл на ученика/ученичката;
адреси, телефони, имейли, месторабота на родителите/настойниците;
име, фамилия, телефон на личния лекар.

Трябва да имате готовност да посочите желания модул по ФВС. Училището предлага следните спортни дейности:
бадминтон / футбол / волейбол / лека атлетика

Учениците, желаещи да участват в школи по програмата „Ученически олимпиади и състезания“, ще могат да попълнят декларация на място за:
математика / биология / физика / астрономия / химия

# 1 482
  • ГО
Дали ще го пуснат в петък 17:00 часа или понеделник в 10:00 часа е едно и също за тях, но не и за нас. В петък ще е готово класирането, само информацията няма да е публикувана. Не вярвам събота и неделя някой от МОН да бачка. Всичко е готово още днес, ама....

# 1 483
  • у дома...
http://ruo-sofia-grad.com/първи-етап-на-класиране/ Ето това е излязло днес на сайта на РУО - София град.

# 1 484
И на моя синковец балът се появи. Пусто любопитство, вие сте виновни, че надникнах.
С прелестните момичета на форума така или иначе нямаше шанс да се срещнем. Моят точно във ФЕГ хич не го виждам. Дори и обещанието за красиви момичета не би го изкушило, още си е будаленце
Ако беше по-амбициозен, щях да го пратя в НПМГ. Мисля, че щеше да е на точното място там, даже и балът най-вероятно би му стигнал за второ класиране. Ама понеже си ми е още развей-прах, ще си стои дома, под контрол. Пък и да му се радвам отблизо още пет години, че после кой знае накъде ще запраши.

Общи условия

Активация на акаунт