СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 711
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 980
# 1 981
  • у дома...
Ако към priem.mon.bg рошавите бяха закачили реклами, от 25.06. до края на кампанията такива приходи от генериран трафик щяха да реализират, че на 15.09. на всяко дете лаптоп щяха да подарят...

# 1 982
Някой знае ли дамата с честните сини очи към колко часа обичайно се изявява преди обявяване на класирането?
                  Логично - след като се приведе в лицеприятен вид,изпие си кафето у дома,след това и на тръстиката едно и....да идват екипите към 10 часа ! Yum

# 1 983
  • София
Ако към priem.mon.bg рошавите бяха закачили реклами, от 25.06. до края на кампанията такива приходи от генериран трафик щяха да реализират, че на 15.09. на всяко дете лаптоп щяха да подарят...

JoyJoyJoy

Появата и (на Синеочка) не е предварително обявена разбирам. Тя така изведнъж ли се появява в ефир?

# 1 984
  • у дома...
Ако не се яви около 8.00, ще ѝ отнемат 10-те минути слава. След "интересните" три дни, в понеделник ще се почне - анализи, брифинги, Ананиев (пандемия е все пак), пак анализ, гледни точки на всички засегнати, пак брифинг, някое и друго изявление и обръщение към нацията и за Синеочка не останало време.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 17:24 от Просто_майка

# 1 985
http://www.mh.government.bg/media/filer_public/2020/07/12/zapove … -399-12072020.pdf

Дискотека с по 1 човек на 1 кв.м.

Някой знае ли дамата с честните сини очи към колко часа обичайно се изявява преди обявяване на класирането?

Моето допускане е, че ще излезе след МОН. Към 8.30 ч. най-късно.

# 1 986
  • у дома...
И аз така мисля. Даже дано се опита да влезев новините в 8.00.

# 1 987
И аз така мисля. Даже дано се опита да влезев новините в 8.00.

Абсолютно възможно. Ще покрие информационния обмен за хората, които до следващите 15 минути трябва да отпътуват за работа.

# 1 988
  • София
Уф.
Резултатите излязоха в 8:50. Надявам се утре класирането да излезе по същото време. Ще трябва да висна у дома да чакам. Дъщеря ми твърдо иска да си проверява тя, като за предпочитане и аз съм наоколо.

Та, Биси, кога викаш оседлаваме конете? 😁

# 1 989
Ред, само да си лъсна чизмите и оседлаваме:)
И Моника  аиска тя сама да си види класирането утре. Така стана и с резултатите от НВО.

# 1 990
  • Пловдив
Миналата година видях в темата, че класирането малко след 10 е било. Иначе, и тогава е чакано предната вечер, абе всеки път явно е същия цирк с нови участници.

# 1 991
На мен са ми много симпатични девойки, които имат подобни интереси:-)
Нали 😊
Не е, като да следи с интерес например "Малката булка".

# 1 992
Моля някой да каже кой входящ номер се вписва. За удобство и двата са с по шест цифри и стават - и вх. номер от сл. бележка и вх. номер за първо класиране.

# 1 993
Момичета, какво мислите за НПМГ математическите паралелки?

# 1 994
Само хубави работи. Joy

Моля някой да каже кой входящ номер се вписва. За удобство и двата са с по шест цифри и стават - и вх. номер от сл. бележка и вх. номер за първо класиране.
Ако става дума за заявлението за участие във втори етап на класиране, входящият номер на ученика от служебната бележка.

Общи условия

Активация на акаунт