СЕДМИ клас 2019/2020 - Четвърта изпитна седмична тема - (06.07 - 12.07)

• 103 874
  • 2 082
  •   1
Отговори
# 1 995
  • Пловдив
И двата номера трябва да са еднакви

# 1 996
Моля някой да каже кой входящ номер се вписва. За удобство и двата са с по шест цифри и стават - и вх. номер от сл. бележка и вх. номер за първо класиране.

Не разбирам въпроса - двата номера са еднакви, нашият не е 6-цифрен, а кодът за достъп е с 10 знака.

# 1 997
Да, би било оригинално да питам кой от два еднакви номера да пиша. Само че не са. Заявление за първи етап - и то има входящ номер.

# 1 998
Мисля, че anabel10 говори за два различни входящи номера - този от служебната бележка и входящият номер на самото заявление.
Отговорила съм малко по-назад. Входящият номер от служебната бележка се вписва в заявлението за участие във втори етап на класиране.

# 1 999
  • София
Моля някой да каже кой входящ номер се вписва. За удобство и двата са с по шест цифри и стават - и вх. номер от сл. бележка и вх. номер за първо класиране.

При мен тези вх.номера са едни и същи. Не разбирам за какъв вх.№ за първо класиране говорите? Къде го виждате втория, по-различен номер?

# 2 000
  • София
Не е ли по-логично да е входящия номер от подаване на желанията? 
Тези, които сте подавали в две РУО-та с един входящ номер ли сте, или два различни?

# 2 001
  • Пловдив
Дидева, досега входящият номер на заявлението служел ли е за вход в системата? Защото според мен той е, за да сме сигурни, че е подадено.

# 2 002
Благодаря Ви, Дидева.

# 2 003
Дидева, досега входящият номер на заявлението служел ли е за вход в системата? Защото според мен той е, за да сме сигурни, че е подадено.
Въпросът не беше за вход в системата. Заявлението за второ класиране не се подава през нея, а на хартиен носител в училището, в което ученикът е приет на първо класиране. Жената просто иска да знае какво да напише в това заявление.

# 2 004
  • Пловдив
Благодаря, разбрах сега

# 2 005
  • sofia
Случайно да знаете откъде могат да се вземат заявленията до директор, които трябва да се подадат при подаване на документи за записване на първо класиране? Или те ще бъдат дадени на място ?

# 2 006
Случайно да знаете откъде могат да се вземат заявленията до директор, които трябва да се подадат при подаване на документи за записване на първо класиране? Или те ще бъдат дадени на място ?
                      На място в у-щето ,в което сте приети!

# 2 007
Момичета, какво мислите за НПМГ математическите паралелки?

Такива, че сериозно ми идваше да натиря наборът към София, пък там да се оправя сам както може 😂

# 2 008
  • София
Значи таз' година Синеочка няма да блесне, ако ще на челна стойка да застане или да обяви БУЗЕМА (ама истинския) за най-желаното училище.
Не мож' се допреди от хубави новини.

Хилите се вие за монголския, но ако знаете как пишат в Монголия... Преди няколко години едни родители трябваше  да пишем писмо до директора на училището, нямаше кога да се въвежда и се писа на ръка. 16 българки и една монголка... Познайте кой написа писмото на български Joy ... красиво като  писмата от "непознатото руско другарче"

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 21:16 от Desem

# 2 009
  • София
За монголски - не знам, ама за албански- познавам хора, които работят с този език. Както и с румънски. И се търсят още, но няма...
Дикси, тези профили ми звучат чудесни за малкото, ще ги имам предвид:smile:

Аз преди месец-два проверявах за румънска гимназия в София, има, но много нисък бал. Защо е така нямам обяснение. Аз лично намирам за голямо предимство владеенето на добро ниво на някои от езиците на заобикалящите ни страни.

Вижте за какъв бал става на въпрос:
2204311  ПГИИРЕ    3111  Чужди езици с РумЕ    мин. бал 2019 - 113 т.,без квоти

Примерно деца с такъв резултат:
Балообразуващи           Оценка   Точки
Оценка от НВО МАТ               17   34
Оценка от НВО БЕЛ               25   50
Оценка от диплома МАТ         3   15
Оценка от диплома БЕЛ         3   15

Резултат в точки:   114

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 18:46 от Ясен Нешов

Общи условия

Активация на акаунт