Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 820
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
На мен ми е чудно в тоя Anex какво ще можеш да сложиш в коша за багаж? Нищо обемно предполага. Освен това, тази кожа като се напече лятото... Аз съм НЕ.
В Дундьо има едни Moon. Някой ползвал ли е?
Макарон, иди в Дундьо, после на Симеоновско във Вис Виталис и Ave Room.
Mihs, с пълно легнало и чувал можеш прекрасно да си изкараш зимата. Изобщо не се притеснявай.

# 556
Багажникът си е доста декоративен, но пък приятелят ми се влюби в тази количка и я е капарирал, с обещанието, ако ни създава проблем лично той да смени, виждала чу се много качествена на фона на останалите ч, които сме гледали, а какво ли разбира 😁
Ще споделям напред мнения как е 💗

# 557
  • Anywhere
AlisV, на мен тази количка пък много ми харесва, особенно цвета и рамката ѝ. Много е свежа на фона на всички черни сиви и бежови колички!!
Anex не са нови на пазара в БГ, може би този модел е нов! Доколкото съм чела са от по-качествените полски марки, така че не би трябвало да Ви създава главоболия!
Със здраве си я карайте!

# 558
Много благодаря 💗😘

# 559
Здравейте, момичета. Предстои ми избор на количка за зимно бебе. Четох доста от темата, но все още не мога да се ориентирам. Сега случайно попаднах на тази, която в момента е на промоция в Дундьо:
https://dundio.com/cam-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B … html?search=taski

Имате ли някакви впечатление от нея? Изглежда лека, има всичко необходимо - поне от написаното. Може детето да се поставя в двете посоки.

Реално въпросът ми е, ако взема количка 3 в 1, както е тази например, тази количка ще изкара ли целият период, за който е нужна - зима, пролет, лято? Или в летния период ще трябва да купувам друга.

Благодаря предварително,

# 560
Здравейте, момичета. Предстои ми избор на количка за зимно бебе. Четох доста от темата, но все още не мога да се ориентирам. Сега случайно попаднах на тази, която в момента е на промоция в Дундьо:
https://dundio.com/cam-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B … html?search=taski

Имате ли някакви впечатление от нея? Изглежда лека, има всичко необходимо - поне от написаното. Може детето да се поставя в двете посоки.

Реално въпросът ми е, ако взема количка 3 в 1, както е тази например, тази количка ще изкара ли целият период, за който е нужна - зима, пролет, лято? Или в летния период ще трябва да купувам друга.

Благодаря предварително,
Дали ще изкара целият период,зависи само от Вас.
Повечето сменяме количката с лятна,защото са по-леки и по-удобни при пътуване например.Тази си има лятна седалка,така,че като не искате,няма да купувате друга.
Между другото,в края на ноември предстпи Черен петък и ще има намаления по всички магазини.

# 561
Върнете се назад в темата има писано за Cam точно този модел има чупка при легнало положение.Много често е на промоция та не се хващайте на тоя номер.

# 562
Аз мисля,че е чудесен избор Cam Tasky и цената в момента е много добра. Дори и летният кош да няма напълно легнало положение не мисля,че е проблем, нали сe ползва след 6 месечна възраст. Аз возя бебето ми в момента с Pop up -летния кош на peg perego, на който също е съвсем леко повдигнато най-легналото положение. Удобно е е за детето, спи си чудесно.

# 563
  • Пазарджик
Помисли дали често ще трябва да я сгъваш за колата. Дали багажникът й те устройва да е толкова малък и дали, когато е в пълно легнало положение можеш да бръкнеш в него. Провери височината й, когато я буташ. Дълбок ли е сенникът...

# 564
Неколкократно съм писала мнение за Cam taski fashion. Всяка стотинка си заслужава. Качествена във всяко отношение. Разликата със Cam taski sport e в покривалато, при Sport e1, ако няма промяна в комплектите 2020, кошът няма мрежа.Шасито е супер леко и маневрено,и се събира в най - малкия багажник. Ежедневно съм я ползвала с кола. Относно чупката на кош 6+, нямах проблеми. Детето си спеше без проблем.

# 565
Аз съм се спряла на новия модел на Cam - Vogue, ако някоя от вас вече си е взела такава, моля да сподели мнение ☺️

# 566
Много ви благодаря за коментарите и съветите, момичета.
Все пак ще изчакам до черния петък наистина, за да имам повече и по-изгоден избор.
Прекрасен ден,
Ваня

# 567
Здравейте!

Благодаря на всички за коментарите и ревютата! Благодарение на вашите мнения се спряхме на количка Cybex Priam. Видяхме я и на живо, много ни допадна. От вашите препоръки се насочихме към чуждите сайтове за закупуване. В момента в online4baby има оферта за тази количка: https://www.online4baby.com/cybex-priam-lux-platinum-aton-m-trav … -pink-mystic-pink
Мислите ли, че е добра оферта да я поръчаме сега или да изчакаме до Черния петък. Дали ще има по-добри оферти?

Благодаря за мненията ви! Simple Smile

# 568
Не виждам как би могло да има по-евтина оферта от тази, за толкова включени неща.

# 569
  • Anywhere
И аз не мисля, че ще я намалят още! Плюс това е преордер, ще я пратят чак на 18.11, ако сега я платите. В този сайт не приемат БГ карти, поръсете назад в темата как се плаща....
Има опция през Paypal, трябва да се свържете със сайта

Общи условия

Активация на акаунт