Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 848
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Тези, които сте със Сайбекс Изи, какво чувалче ползвате?

Взех техния чувал, като поръчвах количката. Коланите им са по-особени и не знам дали универсален ще стане.

Напоследък само модели на Mutsy колички разглеждам.
Mutsy Evo или Mutsy IGo?

Най-съществената разлика  е в дръжките - на Igo е телескопична и може да се вдигне на височина. Сенника на седалката 6+ също е по-дълбок. Но пък на Евото багажника ми изглежда по-удобен и голям.

# 526
Някой ползва ли ергобейби метро количката, може ли отзиви?

# 527
Здравейте! Имам коричка Чико,но много ми друса и искам да си купя друга. Продават се втора употреба много Kikka boo и по-точно модел Madrid. Някой ползвал ли я е? Маневрена ли е и дали друса?Ще се порзва основно по неравни улици и павета.

# 528
Да ви споделя за Cybex balios s. Струва ми се, че много друса тази количка. По павета е ужас. Главата му става на айран. Има някакви амортисъори, но явно не са много добри. Нормално ли е да е така? И също по гръб ми се вози новородено или на една страна?

# 529
Здравейте! Да ви попитам,предлага ли се Peg Perego по тези чуждестранни сайтове,от които си поръчвате колички?Интересувам се от кош за новородено.Някой знае ли?

# 530
  • Бургас
Да ви споделя за Cybex balios s. Струва ми се, че много друса тази количка. По павета е ужас. Главата му става на айран. Има някакви амортисъори, но явно не са много добри. Нормално ли е да е така? И също по гръб ми се вози новородено или на една страна?

И в количката и в кошарата и където и да е за новороденото е най-безопасно да лежи по гръб, с главичка настрани.

# 531

И в количката и в кошарата и където и да е за новороденото е най-безопасно да лежи по гръб, с главичка настрани.
Не е ли по добре цялото тяло настрани , няма ли да му се схваща врата аконппстоянно е така?

# 532

Не е ли по добре цялото тяло настрани , няма ли да му се схваща врата аконппстоянно е така?
Зависи за колко малко бебе става въпрос. При малките бебета има опасност от задавяне и е добре главата да е настрани наистина, както спомена момичето по-горе. Винаги съм возила детето си по гръб в количката, докато не започна сама да се върти. Когато вече сама се въртеше се возеше и по корем и надигаше главата да гледа на вън.
П. П. Сайбексите си возят по твърдо и не само при Балиоса е така. С Приам съм и също вози по-скоро твърдо. Но все пак вие е трябвало да забележите това в магазина, когато сте пробвали количката. Достатъчно видно е и без бебе, че не е с меки амортисьори, като полските колички например. При тях пък има едно непрестанно подскачане и клатушкане на коша.

# 533

Зависи за колко малко бебе става въпрос. При малките бебета има опасност от задавяне и е добре главата да е настрани наистина, както спомена момичето по-горе. Винаги съм возила детето си по гръб в количката, докато не започна сама да се върти. Когато вече сама се въртеше се возеше и по корем и надигаше главата да гледа на вън.
П. П. Сайбексите си возят по твърдо и не само при Балиоса е така. С Приам съм и също вози по-скоро твърдо. Но все пак вие е трябвало да забележите това в магазина, когато сте пробвали количката. Достатъчно видно е и без бебе, че не е с меки амортисьори, като полските колички например. При тях пък има едно непрестанно подскачане и клатушкане на коша.
Полските кои марки са ?те не са ли по-тежки и по-малко маневрени ?

# 534
Тежки са , но са маневрени. Аз съм доволна

Полските кои марки са ?те не са ли по-тежки и по-малко маневрени ?

# 535
Май не съм видяла добре в магазина. Там е равно и не съм слагала бебе вътре. Ще видя дали няма да купя нова количка. Нещо не съм доволна от избора си.

# 536
Здравейте,

Бременна съм в 7-мия месец и ми подариха количка с летен кош и кошче за кола, като бебето, на което е принадлежала е било зимно (ноемврийче) и ми казаха, че си е изкарало зимата в кошчето за кола (върху количката) и зимно чувалче.
 Исках да купя към нея кош за новородено (тъй като прочетох, че не е препоръчително бебето да лежи в коша за кола прекалено дълго / повече от 2ч.), но се оказа, че количката е прекалено стар модел и няма никъде.
 В момента съм пред огромна дилема дали изобщо да купувам нова количка, или да се пробвам да изкарам с коша за кола и летния кош. В случай, че купя, съм харесала Mutsy i2.
Вие как бихте постъпили на мое място? Заслужава ли си нова количка заради кош за новородено? Аз се разкъсвам, защото хем си казвам, че и без това зимата, като се появи бебо няма да е кой знае колко за излизане, че чак и повече от 2 часа разходки да правим, т.е. става и с коша за кола навън, хем си казвам, че си трябва кош за новородено, защото бебето е някак си по закътано и на завет в него.
Извинявам се за дългия пост.

# 537
През зимата,както ти сама каза,няма да прекарвате повече от час навън и то в най-добрия случай. Летният кош е ОК след 6 месечна възраст, а масово се ползва и преди това. Според мен, количката,която ти подаряват ще ти свърши работа. Би ли споделила каква е?

# 538
Не бих заменила коша за новородено с кошница.Моето дете е октомврийче и цяла зима бяхме навън.Прекарвахме много повече от 2 часа навън.Имаше дни и по цял ден.Особено пък,ако зимата е мека,не бих затворила детето у дома.Излизали сме и в дъжд,сняг,мъгла.В коша е абсолютно защитено.При нужда слагах дъждобрана.

# 539
Аз не бих сменила коша за новородено за кошче за кола. Ако бебето се роди януари, може и да не излиза в началото по цял ден, но шест месеца са до юни. Март, сприл, май, юни, все хубави месеци за дълги разходки.

Общи условия

Активация на акаунт