Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 53 706
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
По описанието в сайта има пълно легнало положение и цената е супер, не бих се поколебала. Поръчах същия комплект в друг цвят и в другия сайт цената беше дори малко по-висока, по-ниска от тази в показаната оферта не съм срещала.

# 676
Пише си в описанието, че има lux seat и кош за новородено. В клипчето е също лукс седалка.
Аз нямам такава количка, но от любопитство изгледах и прочетох. Прочетете Simple Smile
Прочетох, че седалката е lux, клипчето не бях гледала признавам...
Ще отида и да видя в някой магазин след като мине черния петък тук тази седмица.
Може и да им пиша за разяснени ако се навия.

# 677
Пише, че има ограничена наличност, имай го предвид. Има аналогичен пакет в online4baby, но дори с код излиза повече от тази цена - при мен цената се смъкна до 664 паунда, като трябваше да купя и поне едно ненамалено нещо, за да се активира кодът. Ако не бях купила вече зимно чувалче в другия цвят за 44 паунда, щях да анулирам първата поръчка и да поръчам оттук. Grinning 65 паунда са си сума, с която доста бебешки неща могат да се купят, ама вече не си струва разправията.

# 678
Добавям, че и в двата сайта в момента има кодове за 5% отстъпка🙂
И седалката доколкото виждам и аз е Lux seat.

# 679
И ето пример как количка от скъпите излиза до 1200 лв като цена Simple Smile
С предното дете бях взела jane muum на 50% нова 3 в 1. Просто марко повече занимавка...
Между другото още се чудя дали да не е пак jane muum. Нямах забележка като си я бутах.

# 680
С предното дете бях взела jane muum на 50% нова 3 в 1. Просто марко повече занимавка...
Между другото още се чудя дали да не е пак jane muum. Нямах забележка като си я бутах.
В сайтовете по-горе попаднах и на оферти за jane, но не бяха толкова големи намаленията, затова не ги добавих. Примерно новото Jane с три коша и дъждобран беше някъде около 599£

# 681
В кои сайтове?
Някой ако има инфо за jane на промоция да сигнализира Wink

# 682

Нали Simple Smile

За мен (като четяща темата по-малко от месец), полезността на тази тема е преди всичко с отзиви и споделяне на оферти, не спорове кой какво купил... Важното е всеки да е доволен и да бутаме живи и здрави бебета вътре.

Обърнаха ми на ЛС внимание, че офертата в online4baby включвала дъждобрани, а тази в pramworld - не. Уточнявам, защото по-горе писах, че пакетите са идентични и да не взема да подведа някого. Иначе нямам представа колко струва дъждобранът, едва ли е чак 100 паунда, ама знам ли. Понякога бебешките стоки ме изненадват с цена.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 13:45 от Макарон

# 683
Макаронче, мерси, че допълни! Не съм обърнала внимание дали е уточнено в горния ми пост с линковете. Не вярвам и аз дъждобран да е 100£. В най-лошият случай според мен са по 89лв някъде тук.(не съм проверявала)

Иначе, Angel baby, сайтовете са Pramworld.co.uk и Kiddieskingdom. Надявам се да не ги сметнат за рекламен спам. По-късно, като намеря малко време, ще редактирам този пост и ще сложа оферти и за Jane тук. Може и на лично, но пък така се губи идеята да споделяме оферти за всички.

На мен темата също ми е била много полезна, опитвала съм се и аз да давам съвети и отзиви за колички (които съм имала или бутала), стига да мога да се обоснова добре и да имам достстъчно наблюдения, все пак...

Едит: добавям предложения за Jane .
Скрит текст:
Jane muum. Включва кош за новородено, кош 6+, столче за кола, дъждобран, чанта за количката и мека подложка за коша 6+. 649£. Офертата не е лоша, но някак си не е нещо бог знае какво.
https://www.kiddies-kingdom.com/travel-systems/34502-jane-muum-m … -squared-t29.html

Междувременно ми попаднаха и няколко други.
Скрит текст:
Stokke V6, brushed lilac, с кош 6+ и кош за новородено. 749£
https://www.pramworld.co.uk/stokke-xplory-v6-complete-brushed-lilac
Maclaren quest, черен, 149£
https://www.pramworld.co.uk/maclaren-quest-black-silver-1
Maclaren Techno, черен, 199£
https://www.pramworld.co.uk/maclaren-techno-arc-blackblack

Ако намеря други интересни неща, ще ги добавям.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 14:54 от AlexM1590

# 684
Лилавата на сайбекс е изключително на оферта в този комплект. Аз обаче дебна cybex priam lux mustard или true red, много ми харесват. Имам време до февруари Simple Smile

# 685
Не знам дали ти върши работа, но в online4baby има priam в червено. Не е true red, но можеш да я погледнеш, ако вече не си. https://www.online4baby.com/cybex-priam-lux-platinum-aton-m-trav … d-hot-n-spice-red

# 686
Лилавата на сайбекс е изключително на оферта в този комплект. Аз обаче дебна cybex priam lux mustard или true red, много ми харесват. Имам време до февруари Simple Smile
В предишен пост качих оферта и за hot red цвят на Priam, ако ви устройства🙂

# 687
Значи за количка не знам, но 89лв за дъждобран 🙄🤷‍♀️ абсурдно ми е. Има универсални по 14лв.
За да не е спам по темата за парите пак, аз съм доволна от Mast M2 вече втори месец. Има всичко, което би се изисквало от лятна количка, че и малко отгоре Simple Smile взех я за 420лв от дундьо, но имам карта за 11%.

# 688
# 689
Мога ли да помоля за реална снимка на коша за новородено от този сет в online4baby? Понеже пише Lux в описанието, а до колкото успявам да се ориентирам в моделите, на снимката посочена в сайта кошът не е Lux?
 Thinking Благодаря Relaxed

Пише, че има ограничена наличност, имай го предвид. Има аналогичен пакет в online4baby, но дори с код излиза повече от тази цена - при мен цената се смъкна до 664 паунда, като трябваше да купя и поне едно ненамалено нещо, за да се активира кодът. Ако не бях купила вече зимно чувалче в другия цвят за 44 паунда, щях да анулирам първата поръчка и да поръчам оттук. Grinning 65 паунда са си сума, с която доста бебешки неща могат да се купят, ама вече не си струва разправията.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 07:14 от Roxyrox

Общи условия

Активация на акаунт