Фирма за изкупуване на уреди

• 12 861
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
И аз току-що заявих участие в графика им. Даже не бях видяла тази тема и попитах в друга.

# 16
Лъжец! Еко бус ни извози телевизори, за който трябваше да ни плати!!! 5 месеца си очакваме парите!!! Най- некоректните!!! Потърсете друга фирма, ако ви се налага да рециклирате!

# 17
За София безплатно извозване на стари уреди - и бяла, и черна техника - Макметал. Извозват ги за скрап (утилизиране), не се плаща за сваляне, дори да е на ръка по стълби. Дават ваучер за Технополис, някаква мижава сума, примерно 5-6-7 лв. за хладилник. Извозват по график, по райони, заявяваш онлайн или по телефон (0700 нещо си). В момента извозването е след месец-месец и половина. Обаждат се ден-два преди датата за извозване.

Мандаринка, има ли нещо подобно в София и за мебели (спални, матраци, гардероби, шкафове)?

# 18
Не съм  чувала да има за мебели. Бялата и черната техника подлежат на задължително рециклиране, за мебелите няма такова изискване.
Ако мебелите са здрави, не разпарчетосани, можеш да звъннеш на сдружение Рето. Там правят рехабилитация на зависими, като оправят/стягат мебели и ги продават. Сега видях на сайта им, че също така извозват мебели, и претапицират. Виждала съм техни камиони из центъра, имат и магазин за такива рециклирани мебели на бул. Христо Ботев в непрестижната му част - между пл.  Възраждане и Сливница.

Общи условия

Активация на акаунт