Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 68

• 38 023
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Ние сме с плафони, просто помещението ни не е голямо и понеже са 3 бр. прецених, че ще стане прекалено натрупано. Така не се забелязват, но не ми харесват Sad

# 646
Аз имам предвид един брой, има плафони с по две крушки и добре осветяват. Може и с три да има, не знам. Просто взех да ги заглеждам по магазините, има не лошо изглеждащи. Ама чудя си се още.

# 647
Практично е, просто на мен си ми липсват полилеите. Но в това помещение да навися 3 броя полилеи - не знам, някак не си го представих, когато обзавеждахме.

# 648
Аз съм с три плафона в холокухнята и ми харесват, пък са и много практични. Ходиш спокойно под тях (не са и трите над маси), осветяват с мека светлина и под много голям ъгъл (няма спот ефект никакъв) и колко да е светло решавам аз с избора на крушка. Двата малки са с по 3 крушки, големият е с 5. Разрешени са крушки по 60 вата, та сметнете какви лумени мога да докарам с ЛЕД-ове. И ги намерих от една серия, хем изчистени и семпли, в модерно-безвременен стил и с малко метал "старо злато", че да се връзват с корнизите и обкова на прозорците.  Хич и не искам да се занимавам с полилеи за това конкретно помещение.

# 649
Междудругото, сайта, в който намерих първоначално въпросния полилей има супер огромен избор от всякви светещи неща. Май харесах един абсолютно пасващ.
ЧС, чак ме заинтригува. Щракни една снимка де Grinning

# 650
Скрит текст:
Междудругото, сайта, в който намерих първоначално въпросния полилей има супер огромен избор от всякви светещи неща. Май харесах един абсолютно пасващ.
ЧС, чак ме заинтригува. Щракни една снимка де Grinning

И аз щях да помоля или за сайт, на който могат да се видят. Simple Smile

# 651
ЧС, и аз се нареждам за снимка.

# 652
Снимки не пращам принципно, ама и каква полза, ако вече го няма в магазина?
Но го купих от големия магазин на "Борис", май "Орион" се казваше. Доста нататък към Княжево.

# 653
  • Sofia
ЧС, дай да видим вида плафон, ако може, че и аз търся нещо за подмяна на текущите.

# 654
Имате ли отзиви за дивани Нани, произвеждат се в Севлиево.

# 655
В холокухнята и ние сме с три плафона, един висящ над масата и два на тавана. Всички са с по две крушки, и аз много обичам да ми е светло. Досега не се е случвало някой да си удари главата в този който е над масата, ама ние го вдигнахме малко по нависоко.

# 656
  • Deutschland/HE
Кристалине, ти нали си от Варна? Защо не отидеш да видиш какво има в магазина на Орион на сп. Марек?

# 657
лично аз не харесвам визията на кое да е помещение с плафони
може би,само в баня...
ако можех да докарам едновременно и практичност, и визия-бих наслагала навсякъде висящи полилеи-но за съжаление,не ми се връзват...затова съм с аплици/със и без фокус/ и с високи настолни лампи, за добиване на уют край диван и в един ъгъл

# 658
Подобен такъв тип има и в Икеа, различна големина Simple Smile

# 659
Кристалине, ти нали си от Варна? Защо не отидеш да видиш какво има в магазина на Орион на сп. Марек?
Отиде коня Grinning аз съм тъй, мъж го искам, сега го искам. Купен е вече. Малко остава и ще покажа, що за шукария съм сътворила Grinning

Общи условия

Активация на акаунт