Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 68

• 38 066
  • 773
  •   1
Отговори
# 435
И моя големия 😂

# 436
  • София
У нас не е с латекс, а с накован сачак в горната част и на тавана и няма никакви проблеми с мухъл.

# 437
Mariat, на мен ми звучи добре идеята ти за коридора, макар че нищо не разбирам от този стил. Спомена гранитогрес, имитация на бетон- обмисляла ли си идеите за саморазливка на пода? Според мен ще е доста ефектно за стила, който си избрала.

# 438
  • Варна
Mariat, на мен ми звучи добре идеята ти за коридора, макар че нищо не разбирам от този стил. Спомена гранитогрес, имитация на бетон- обмисляла ли си идеите за саморазливка на пода? Според мен ще е доста ефектно за стила, който си избрала.
Саморазливната мисля е само да изравни пода и след това настилка.
По скоро шлайфан бетон, но си е занимавка да намериш правилните хора.

# 439
саморазливната ,която се спряга не е ли епокси,саморазливна?
за коридор,може и да е добро решение шлайфаният бетон, но в голямо помещение, ми изглежда доста недовършено, и неуютно, колкото и да е модерно и спрягано по модни списания
свързвам го с едновремешната мозайка/тя и технологията със шлайфане си е същата

# 440
  • Варна
саморазливната ,която се спряга не е ли епокси,саморазливна?
за коридор,може и да е добро решение шлайфаният бетон, но в голямо помещение, ми изглежда доста недовършено, и неуютно, колкото и да е модерно и спрягано по модни списания
свързвам го с едновремешната мозайка/тя и технологията със шлайфане си е същата

Аз не разбрах да е епокси, само саморазливна беше написано.

Както вече уточнихме за всеки уютно е различно. На мен не са ми уютни други неща.

И още нещо нали тази тема беше и да се обсъждат стилове и какво ни е направило впечатление. Ако ще се обсъжда само как да си обзаведа панелката да го сменим името или да сме в темата с ремонтите. То за какъв дизайн става въпрос тогава?

# 441
  • София
Относно латекса в банята, бях писала преди време в някоя тема - не си спомням къде, та бяхме отседнали в едно арт хотелче в Букурещ, което беше реновирано и там в баните старите плочки, както и стените бяха боядисани с някаква боя, която беше матова, предполагам по-специална защото нямаше проблем при къпане, беше на Бенджамин Мур - имаше залепени стикери.

# 442
Латексът за баня на Crown също няма проблем с влагата, на Dulux предполагам също (пак за специалния латекс за баня говоря). Не оспорвам качествата на Бенджамин Мур, давам просто алтернативи в средния ценови клас, но не бих заложила на български латекс. Лично мнение, не ангажирам и не убеждавам никого.

От 2-3 години гранитогрес, имитиращ едновремешната мозайка, дето я има(ше) във всяка панелка, си е възходящ тренд при италианските производители на плочки. На мен лично ми навява спомени от миналото и не бих си я сложила, но просто отбелязвам, че не навсякъде имат лоши спомени за тази мозайка.

# 443
  • Варна
Латексът за баня на Crown също няма проблем с влагата, на Dulux предполагам също (пак за специалния латекс за баня говоря). Не оспорвам качествата на Бенджамин Мур, давам просто алтернативи в средния ценови клас, но не бих заложила на български латекс. Лично мнение, не ангажирам и не убеждавам никого.
Потвърждавам за Dulux, приятелка като прави къща през 2008 сауната е свързана с баня, в нея има оформено душ пространство, което е с плочки другото е с латекс Dulux, до днес не е мръднал.

# 444
Аз с Crown над плочките (над 2 м., жилището е с високи тавани) също нямам проблеми. И вентилацията ми е на практика липсваща, проветрява се през вратата към коридора.
Със специален латекс за баня не би трябвало да има проблеми, така си мисля. Естествено без стените, които се обливат с вода - душ зоната най-вече.

# 445
  • Варна
Аз с Crown над плочките (над 2 м., жилището е с високи тавани) също нямам проблеми. И вентилацията ми е на практика липсваща, проветрява се през вратата към коридора.
Със специален латекс за баня не би трябвало да има проблеми, така си мисля. Естествено без стените, които се обливат с вода - душ зоната най-вече.
В събота ще ходя до магазина във Варна да се запозная с Crown, имам да боядисвам едно антренце сега е момента Simple Smile

# 446
 Мислила съм го това с бетон на пода и ми харесва. Вие ме надъхахте да надъхам и ММ.

# 447
  • Варна
JoyJoyСъщо ми е много познато това с къпането като стадо не знам за бизони, ама слонове и хипототами - със сигурност Joy

Около мен никой не се съобразява и всичко плува във вода. Всеки път се чудя как точно го постигат, защото при мен си остава половината баня суха : )))
Само, че аз се обръщам с гръб към държача на душа (слушалка е) и водата пръска към стената, а не към цялата баня.

Иначе е идеален вариант плочките да са до едно ниво от хигиенни съображения и нагоре латекс - лесно се сменя, както вече са отбелязали други преди мен. Като ти омръзне или има друга мода и се сменя бързо. Но трябва помещението да има отлична вентилация. Ако е с прозорец - най-добре.

# 448
Ние сме с плочки и латекс, който вероятно не е от най-качествените (така взехме жилището и не сме правили промяна там). Въпреки това за 6 години ползване няма поражения, а няма прозорец, единствено вентилатор.

# 449
  • София
Ние сме с плочки и латекс, който вероятно не е от най-качествените (така взехме жилището и не сме правили промяна там). Въпреки това за 6 години ползване няма поражения, а няма прозорец, единствено вентилатор.
Може ли снимки?

Общи условия

Активация на акаунт