Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 68

• 38 058
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
Мариат, дано да се навие мъжа ти да осъществи идеите ти, и после ще чакаме снимки Simple Smile , има много готини варианти https://www.instagram.com/p/B9vgtx4JX5A/.

# 451
  • Варна
Мислила съм го това с бетон на пода и ми харесва. Вие ме надъхахте да надъхам и ММ.
Дамммм бетон, фин черен винкел и дърво, какво му трябва на човек. Simple Smile

# 452
Doris харесаха ми кожените килими, благодаря за идеята, ще се оглеждам, мисля че би ми паснал в трапезарията.😊

# 453
  • при моите любими
Като говорим за винкел, аз да се оплача от цената му. Ще разделям хол на 2 части и исках да е стъклена стена с винкел, но за витрина 3.55 на 2.60 ми искат 6000лв и нагоре. Направи ми се скъса сърцето. За сега съм се спряла на 4 плъзгащи крила стъкло с тънък алуминиев профил в черно. Там цената е точно наполовина. Още не съм ги поръчала, защото трябва и подовете и стените да са напълно готови преди да вземат точни размери. Ще показвам снимки. Другата част на апартамента, ще е дърво, бяло, синьо и една стена тъмен графит.

# 454
Метало-стъклена плъзгаща се врата, синьо, тъмен графит - и аз с нетърпение ще чакам снимки!

# 455
  • София, Bulgaria
Като говорим за винкел, аз да се оплача от цената му. Ще разделям хол на 2 части и исках да е стъклена стена с винкел, но за витрина 3.55 на 2.60 ми искат 6000лв и нагоре. Направи ми се скъса сърцето. За сега съм се спряла на 4 плъзгащи крила стъкло с тънък алуминиев профил в черно. Там цената е точно наполовина. Още не съм ги поръчала, защото трябва и подовете и стените да са напълно готови преди да вземат точни размери. Ще показвам снимки. Другата част на апартамента, ще е дърво, бяло, синьо и една стена тъмен графит.

Това е много яко!

# 456
Томева, щом има синьо- ще стане. Чакаме с нетърпение!

# 457
  • София, Bulgaria
Аз сложих винкел в баните. Ето и малко снимки, че само описания наистина се иска въображение. Другото, което е по-различно при мен са вратите.  Направихме ги до тавана. И едната стена в дневната я налепихме с големи плочи. На снимката не се вижда, но ще стане много  добре, като се завърши всичко или поне на нас ни харесва. Подът на целия апартамент е ламинат с цвета на вратите, като успяхме да го наредим без преходи и лайсни. В банята с голямата мивка/тя е за къпане на кученцето ни/ ще има още едно плъзгане с черни алуминиеви профили и мат стъкло, като гардероб, ама не съвсем, зад което ще сложа пералня, сушилня и други панаири. А на пода ще сложа малко килимче, памук с червени етно фигури...характер да вкарам.
Иначе вече съм купила килими

# 458
  • софия
Томева, много ми харесва.
От къде са дръжките на вратите? Нашите много ме дразнят и отдавна съм им вдигнала мерника.

# 459
И изобщо..откъде са вратите Simple Smile
Кой се съгласи да вдигне врати до горе?

# 460
Томева, страхотно ви се е получило, много ми харесва, поздравления!
С нетърпение ще очаквам следващите снимки Simple Smile.

# 461
  • София, Bulgaria
Дръжките дойдоха с вратите, но сигурно ги има на много места. Не съм търсила само дръжки
 Ние избирахме от 2..3 варианта...и всички си приличаха.
Иначе вратите са с поръчка,  пак имаше ограничен избор на фурнир, заради размера. Иначе още по време на строежа направихме отворите до горе. Но, то винаги може да се избие до тавана. И между другото ни излязоха по 650 лв. не, че нямах оферти и за 2000 лв. и +. Направих ги със същата шарка, като входната врата.
Natt***, ами малко шаренко да стане тук...то уж интериор, а само писане, но го разбирам.

# 462
  • софия
Кажи тогава фирмата за вратите.

# 463
  • София, Bulgaria
Кажи тогава фирмата за вратите.

http://raidoor.com/, от Русе са, но работят в цялата страна. Почти всяка седмица са в София.

# 464
Томева, много е хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт