Любими имена?

• 9 461
  • 127
  •   1
Отговори
# 45
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Леон, Матей, Йоан , Майа, Умма, ...........

# 46
Най-много харесвам името на дъщеря си - Бианка. Ама съм скромна, нали??? Outta Joint Иначе следват - Кайра, Симона, Никол, Илия - за момиче!!! За момчета нещо съм забравила кои ми каресваха Rolling Eyes

# 47
За мъжко име - Велизар,Ивайло,а за момиче-Камелия.

# 48
Рая, Ния, Яна - много харесвам кратките женски имена.
За мъж фаворити са ми  Павел и Филип.

# 49
Филип е хубаво интернационално, а от българските Калоян, Самуил, Константин, а скоро моя близка кръсти сина си с българското име Деспо ( има го в именника)
за мимиченце ми харесва Евангелия или Еванжелина или Евангелина...знам ли точно как ще се изпише, но като му дойде времето ще измисля:))) харесва ми на кратко Ева да казвам, Ема също ми харесва, Моника и много много други....

# 50
  • UK
Евангелина и аз го харесвам, едно от малкото дълги имена, които харесвам. От трите звучи най добре. Свързвам го с нещо положително, със страшно положително дете. Усмихнато и щастливо.

# 51
Ерик, Матей, Мария, Гергана, Валерия, Георги, Павел, Весела, Валентина, Добромир, Маргарита, Пухчо, Мая, Светла, Ани, Наталия, B52, T80, T34, C5, C130, F22, Gato, Seawolf, 0xFFFF.  Последното всъщност не е име, а адрес, но понеже адресантът няма име, се идентифицира с адреса си и затова го включвам тук.

Нощес сънувах едно момиченце, питах я как се казва, а тя рече "Виктория".  Оттогава ми харесва повече.

Bel-O-Kan, Arrakis, Kholdan, Sol, Luna, Transformer, Spybot, Xentar, Townhall, Swarm, Hive, Alliance, Axis, Варна.

Object, Class, Interface, Handler, Service, Manager, Factory, User, Bean, Connection, Stream, File, Dispatcher, Id, Name, Checksum, Integrity, Timestamp, Validator, Source, Tokenizer, Constructor, Accessor, Protection, Delta, Module, Function, Access, Judas Priest, Cluster, Machine, Controller, Model, View, Graphics, Session, Request, Tree, Color, Version, Array, Collection, Relation, List, Set, Universe.

Вираж, Камбана, Кобра, Тоно, Свредел.

# 52
Eleonora,Deniza,Veronika,Nikol,Gabriela,Aleksandra..............Nikolay,Yordan,Bojidar,Todor,Aleksandar.......i dr.

# 53
за момиче-Невин,Паола,Луиза,а за момче-Кристиан,Георги,Алекс Peace

# 54
Кристиян, Даниел
Ема

# 55
  • Варна
Борис и Калоян
Грета,Александра,Александрина,Алекса,Божидара

# 56
Ерик, Матей, Мария, Гергана, Валерия, Георги, Павел, Весела, Валентина, Добромир, Маргарита, Пухчо, Мая, Светла, Ани, Наталия, B52, T80, T34, C5, C130, F22, Gato, Seawolf, 0xFFFF.  Последното всъщност не е име, а адрес, но понеже адресантът няма име, се идентифицира с адреса си и затова го включвам тук.

Нощес сънувах едно момиченце, питах я как се казва, а тя рече "Виктория".  Оттогава ми харесва повече.

Bel-O-Kan, Arrakis, Kholdan, Sol, Luna, Transformer, Spybot, Xentar, Townhall, Swarm, Hive, Alliance, Axis, Варна.

Object, Class, Interface, Handler, Service, Manager, Factory, User, Bean, Connection, Stream, File, Dispatcher, Id, Name, Checksum, Integrity, Timestamp, Validator, Source, Tokenizer, Constructor, Accessor, Protection, Delta, Module, Function, Access, Judas Priest, Cluster, Machine, Controller, Model, View, Graphics, Session, Request, Tree, Color, Version, Array, Collection, Relation, List, Set, Universe.

Вираж, Камбана, Кобра, Тоно, Свредел.

hahaha
ако преместиш Матей на първо място, ще се подпиша под твоя списък с две ръце  Laughing

# 57
харесвам Николай,Лъчезар и Ванеса Wink

# 58
Койна,Албена,Биляна,Калина
Самуил,Калоян,Кардам

И други има,които много харесвам,но тези са ми най на сърце.

# 59
Александър2г. и 2м.
Никола, Филип
Луиза 8г.
Марина ,Илина,Дария

Общи условия

Активация на акаунт