Шофьорски курсове - Варна

• 279 530
  • 641
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Мен ме дразнят пешеходците ,които решават да пресекат посока Катедрала->Kозирка и обратното,въпреки,че има подлези и рискуват със засилените автомобили по-главния път.За мен в случая пешеходците са виновни,защото не се съобразяват с условията на пътя,а на главен път не можеш просто ей така да си намалиш нали има и други участници на пътя.
Трябва да ги пазим,но и те трябва да се съобразяват малко.
Особенно пенсионери,които минават на застрашени пътища,като има безопасен път за тях и после те псуват.

# 376
  • ВАРНА
Добър ден, момичета...  bouquet
Моля Ви за мнение от някого, който е изкарал шоф.курс  в Автошкола Диян Динев.
Благодаря предварително..
Flame,в момента карам курса при Деян Жейнов.Много съм доволна.Самият Жейнов е много спокоен и едновременно много изискващ.През цялото време те учи на тънкостите в шофирането.Целият екип са много весели и позитивни, а това е важно за  атмосферата.Препоръчвам!

# 377
Здравейте! Някой карал ли е курс при Иван Попов и какви впечатления има от него - спокоен ли е, добре ли обяснява? Благодаря предварително Simple Smile !

# 378
Аз пък искам да препоръчам Съби Мавродинов.. постигнах ужасно много, благодарение на него и то след като минах през друг инструктор. След часовете с първия мислех да се отказвам, но реших, че трябва да опитам още веднъж след като вече така или иначе съм дала едни пари и съм си взела листовките... Тези първи опити с другия инструктор обаче ми насадиха много нови страхове - освен тези, които си имах отпреди началото на курса. Сега мога да кажа, че съм относително спокойна на пътя. Е, остана ми да науча някои тънкости около паркирането основно, но иначе отчитам огромен напредък и съм много доволна от този човек. Препоръчам го силно, координати - на лични, ако някой желае.

Впрочем, преди да се запиша при Съби пробвах и с още един инструктор, но не беше моят човек. Младо момче, на което някак ми се струва, че не му беше това призванието. Радвам се, че не се отказах.  Simple Smile

# 379
  • ВАРНА
Гледам тука много хора са се регистрирали за да си направят реклама ....Аз по напред в темата писах къде съм карала курса та няма да се повтарям...но искам да кажа за Жейнов...ако искате да ви пускат ръце по време на курса и да ви правят не прилични предложения...давайте той е човека...

да , и аз така съм чувала за Жейнов..

Това не е вярно!По време на курса Жейнов не спира да се хвали с жена си и колко я обича.Настроен е много приятелски с всички,но не и да прави неприлични предложения.Учудвате ме с това.То не е казано,че всички инструктори са такива.Между другото е доста приятен на вид мъж.

# 380
Добър ден, момичета...  bouquet
Моля Ви за мнение от някого, който е изкарал шоф.курс  в Автошкола Диян Динев.
Благодаря предварително..
Flame,в момента карам курса при Деян Жейнов.Много съм доволна.Самият Жейнов е много спокоен и едновременно много изискващ.През цялото време те учи на тънкостите в шофирането.Целият екип са много весели и позитивни, а това е важно за  атмосферата.Препоръчвам!
Здравей Кате...
Ние всъщност двете се познаваме. bouquet

Сега да кажа... Става въпрос за въпросния инструктор Диян Динев..Кате, не става въпрос за Жейнов..Въпреки, че и на двамата им се води славата, като : Дидо Секса. Crazy
Тоя Динев при който започнах аз курса е едно комплексирано дребно същество, при което изкарах 3 ч.учебни с опънати нерви и огромно разочарование. При решението ми да продължа при друг инструктор ме обиждаше с какви ли не епитети.Не ми върна и сумата(капаро според неговите думи).
В този ред на мисли, ще посъветвам всеки начинаещ да обмисля предварително какви пари дава на инструктора си(или школата).
На въпроса по-горе за новите листовки, смело мога да кажа, че не са никак трудни.Съвета ми е да не пропускате часовете си по Теория, минимум 2 пъти да се прочете Закона и да решавате листовките които вече са на пазара.
Късмет на всички!  Hug

# 381
Привет Simple Smile.
Ако на някой му трябват новите хартиени листовки + новото помагало да се подготвя тепърва за теорията, мога да предложа моите. Нямат следи от употреба, и доказано носят успех  Party.

# 382
Здравейте, някой да е карал курса при Чукаров от Волан Транс? Simple Smile

# 383
Здравейте! Искам да попитам дали някой е видял ваучерите в грабо, относно намалените шофьорски курсове за гр.Варна. Какво мислите за това и конкретно имате ли някаква информация или впечатления за автошкола "Диамант 2011".

# 384
Здравейте момичета,информация от "първа ръка" за ваучерите от ГРАБО-"високо квалифицирания екип" се изразява в следното:един инструктор със стаж 4-5 години,а другия инструктор все още не се е качвал  на учебен автомобил .Явно е ,че ще се учи да работи в  близко бъдеще и ще използва вас,кандидат-шофьорките за опитни зайчета.Така ,че ако имате смелост-пробвайте.Успех !

# 385
А колкото до Диян Жейнов (гледам по-горе има въпроси),вярно е,неприличните му предложения нямат край.Убедена съм,че всичко хубаво ,което е написано за него е от неговите приближени,които имат полза от това.Чиста реклама !

# 386
Автошкола :Диамант" съществува от септември 2011година.(пише го в сайта на Грабо),така че няма как да впечатлят някого за 4-5 месеца !

# 387
Здравейте, изчетох форума, но да си призная не стигнах до нищо. Ше карам шофьорски курс и се чудя къде и при кого да се запиша. Но от прочетеното тук сякаш се забърках в още по голяма каша. Вярно, че от всеки инструктор има доволни и недоволни.
Автошкола Кали я отписвам понеже офиса им за теория ми е много далеч.
Но с риск да повторя, моля който скоро е карал курс, да препоръча инструктор.

# 388
Здравейте, изчетох форума, но да си призная не стигнах до нищо. Ше карам шофьорски курс и се чудя къде и при кого да се запиша. Но от прочетеното тук сякаш се забърках в още по голяма каша. Вярно, че от всеки инструктор има доволни и недоволни.
Автошкола Кали я отписвам понеже офиса им за теория ми е много далеч.
Но с риск да повторя, моля който скоро е карал курс, да препоръча инструктор.

Здравейте и от мен! Аз карах към Елит транс и съм много доволна. Теорията се провежда на място в техния офис, който е зад МакДрайв (кръглата банка). Супер удобно място (поне спрямо моята место работа де:)), там се провежда и теоретичния изпит пред ДАИ, оборудвани са с камери, които се пускат по време на изпита. Аз карах при Марина Серафимова и Митко Колев (преподават на ученици от Автото). Страшни професионалисти. Ако бъркаш ти казват къде и как, критикуват, взискателни, но пък резултата е на лице взех изпита при Каракашев (уж се води за един от страшните изпитващи от ДАИ)с няколко незначителни грешки. Знаят маршрутите,  по които изпитват Даи-джийте и наблягат на тях Wink ако внимаваш изпита ти е в кърпа вързан. Ако единият е зает, караш с другия и тренираш за изпита когато си с външен човек до себе си. Най-важното е, че са търпеливи и спокойни... аз в началото бях супер паника Laughing и не можех да си кординирам движенията на ръцете и краката.
Ако някой иска може да ми пише за да предоставя тел за контакти

# 389
Аз също карам в Елит транс, т.е. курса изкаран, но с изпита по кормуване нещо не ми се получи. Там има доста инструктори и много ми се иска да отида при някой по-опитен и по-възрастен (смених двама младички засега), който откровено и обективно да ми посочи недостатъците в шофирането и да ми запълни пропуските. Мисля си дори за собственика на школата - Лефтеров, ако някой има мнение за него, ще се радвам да сподели, както и ако знае дали учебната му кола е дизел или бензин...

Общи условия

Активация на акаунт