Шофьорски курсове - Варна

• 279 411
  • 641
  •   2
Отговори
# 630
  • Варна
Около 50 лева са станали. Препоръчвам Радослав Разцварков(препоръчвала съм го в преден пост). Вече се отдели от Волан и направиха собствена школа във Виница със съпругата му: Айде карай. Тя води теорията, той е инструктор(ръчна и автоматична скоростна кутия). Направиха си страница с името на школата във Фейсбук и постват там забавни, интересни клипчета. Може да ги разгледате за лично впечатление. Радо е изключително търпелив, спокоен и обяснява докато не види, че си усвоил и отработил казаното.

# 631
Може ли да ми препоръчате инструктор ? Видях няколко мнения за инструктор, но той е във Виница. Аз живея във Владиславово. Взех един час, няма да казвам при кого, и не останах доволна. Изключително подигравателно се държа с мен. Била съм голяма катастрофа, как съм карала преди кола, изобщо много зле била работата. Плюс това ми каза,че взема 50 лв на час, а се оказа,че часа е 60 лв. Така че моля за препоръка за някой, който няма да се отнася така подигравателно и дразнещо и който ще се отнесе сериозно, няма да ме напряга и ще обяснява.. Благодаря.

# 632
  • Варна - Черна гора
impresita, препоръчвам Димитър Костов.

# 633
  • Варна - Черна гора
Привет, привет!
Идвам да се похваля, че днес издържах изпита по практика. Имам само две наказателни точки.
Свърши се с моята одисея. Беше ми трудно. Наложи се да се явя втори път на теоретичен изпит, т.к. не можах в рамките на една година да взема изпита по практика. Споделяла съм, че смених инструктора. От втория съм изключително доволна: спокоен, обясняващ, анализира в края на часа допуснатите грешки.
Най-отговорно го препоръчвам за Варна: Димитър Костов от автошкола ВИКТОРИ  - ВАРНА ООД.
И бягайте далеч от Тодор Кунев: нервен, сприхав без подход. По време на часовете говори всичко друго, но не и по темата за която сме се събрали.
Пиша всичко това за да окуража кандидат шофьорите да не се отказват при срещнатите трудности.

# 634
Ами честото😀безаварийна ти пожелавам и добре дошла в клуба на начинаещите шофьори.

# 635
А ако случайно не вземеш листовки от 1 път в ДАИ, после каква е таксата да се явиш пак?

Практическия изпитит не е с точен час. Отиваш в уречения ден и след изпита си тръгваш. Може да те извикат първа, може и последна.
БЧК-то си е цял ден, но без него няма да ти дадат книжката. За листовките няма какво да се коментира, там всичко е ясно.
Въпроса беше точно за листовките😃има точен час,отиваш и влизаш или пак чакаш на общо основание...

# 636
  • Варна - Черна гора
MintyMohito, таксата се определя от школата/инструктора. Него ще питаш.

# 637
MintyMohito, таксата се определя от школата/инструктора. Него ще питаш.

На мен ми казаха 1300 (за толкова е подписан договора с тях) и влиза теория, изпити, кормуване. Единствено ми казаха, ако не взема пред ДАИ листовките (вътрешен взех) да отида при тях да ми запишат нова дата. За БЧК е отделно и там е 110лв.

# 638
  • Варна - Черна гора
В таксата от 1300 лв. е включено по едно явяване на теория и практика пред ДАИ.
Всяко следващо се заплаща допълнително.

# 639
110 лв БЧК😳😳 Ехеее, аз ,като карах беше 75лв....1300 лв курс нещо много евтино ми се вижда сякаш🤔 не станаха ли повече. Аз платих 1200 с всички изпити(вътрешни,външни,ДАИ) После,като ме скъсаха на кормуване си платих 4часа+нов изпит 80лв =240 за да отида пак на изпит пред ДАИ..

# 640
В таксата от 1300 лв. е включено по едно явяване на теория и практика пред ДАИ.
Всяко следващо се заплаща допълнително.

Знам, въпроса ми беше колко е последващото ходене ако не се вземе от този първи път.

110 лв БЧК😳😳 Ехеее, аз ,като карах беше 75лв....1300 лв курс нещо много евтино ми се вижда сякаш🤔 не станаха ли повече. Аз платих 1200 с всички изпити(вътрешни,външни,ДАИ) После,като ме скъсаха на кормуване си платих 4часа+нов изпит 80лв =240 за да отида пак на изпит пред ДАИ..

Ами толкова подписах  аз. Специално питах няколко пъти теория и кормуване ли е заедно защото из Интернет се начетох едва ли не, че каквато и школа да запишеш са разделени. Тоест излиза почти 2 хиляди.

Преди години карах курс, но не го завърших. Тогава нямаше и изискване от инструкторите да си взел първо теория пред ДАИ и чак тогава. Беше паралелно и всичко беше 900лв (в София го карах, сигурно преди 15г). Мъжа ми кара курса при същите преди 3 години някъде... 750лв плати и го кара паралелно теория и практика. И сам си търси инструктор.

# 641
Не съм чакала да взема листовките и тогава да започна кормуване. Записах се на курса, започнах да ходя на теория, мисля на 14-ти час започнах да карам на полигон. Започнах курса почти средата на декември, листовките се явих и  взех януари.
 Първото ми излизане от полигона беше на 25.12 (Коледа! да😁🤣) очаквах гости и мислех,че ще карам на полигона и бързичко се прибирам ...ама се оказаха 2 учебни часа + вечерно извънградско до Девня, направо бях шах😆😆

Общи условия

Активация на акаунт