Професионални серии за коса 139

• 44 643
  • 764
  •   1
Отговори
# 270
На Кевин Мърфи продуктите не подлежат на промоции. Поне това знам от Арлен, когато разговарях с тях за марката. Било изискване на дистрибуторите или нещо такова.

# 271
Момичета,утре излиза новият Olaplex Nº0 ,който се ползва като преуош в комбинация с Nº3. Заставайте на стартова позиция Stuck Out Tongue Winking Eye

bonibon как ти действа серума на ФК, по-бърз растеж или ? Давай да поръчвам и аз Animal See No Evil Grinning

# 272
Davines го ползвам след всяко миене - 2-3 пъти седмично, Сериоксил слагам по 4 пипети всяка вечер, изхабила съм 3 шишенца досега, скоро си поръчах още 3 на намаление от Нотино. Има ефект, усещам една идея по-плътна косата, но моята изначално е толкова зле, че никога не очаквам уау ефект. Ще видим в края на тримесечния курс как ще е. А Кевин Мърфи май наистина не ги пускат на намаление, защото снощи напълних кошницата в Арлен, въведох код за 10 процента и терапията не беше намалена. И се ядосах и не завърших поръчката в крайна сметка. 😁

# 273
VanesaDe, за серума - ДА, за растеж. Това е единственият продукт,, който при мен дава резултат. Аз съм пробвала доста форумни любимци с ефект 0 🤷‍♀️
ФК е като вода, не утежнява, слагам само след миене - т.е. 2-3 пъти седмично. Много го харесвам. С една малка опаковка (75мл) изкарвам около 2 месеца

# 274
  • Някъде там
VanesaDe, за серума - ДА, за растеж. Това е единственият продукт,, който при мен дава резултат. Аз съм пробвала доста форумни любимци с ефект 0 🤷‍♀️
ФК е като вода, не утежнява, слагам само след миене - т.е. 2-3 пъти седмично. Много го харесвам. С една малка опаковка (75мл) изкарвам около 2 месеца
Отдавна съм писала ,че наистина има видим резултат.
Винаги го поддържам в наличност от две години насам .

# 275
Отдавна съм писала ,че наистина има видим резултат.
Винаги го поддържам в наличност от две години насам .

Искрица,  Loreal Serioxil ли визираш (че малко се обърках)?  Или водата ма ФК? Преди няколко страници писах за Serioxil, че май като състав е като ампулите Densifique, а аз от тях видях много нови растежи с тримесечен курс, слагани всеки ден. Сега трите броя от Notino за към 85 лв са си доста по-бюджетни от ампулите Densifique и взех да пробвам.

Сега видях описаниетл на Olapex 0, звучи добре и ще го дебна.

За Kevin.murphy, ясно. Явно трябва да спра да се надявам на намаление. Ако някой реши да делним plumping Ш и Б да свирка.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 14:02 от kotenze_84

# 276
Аз имам наистина страшно много нови растежи особено отпред и то от някакви 2-3 бр полски спрейове от Нотино,билкови против косопад,на доста символична,да не кажа смешна цена. Спреят на ФК нищо не направи за мен. Какво ще кажете за производните на Олаплекс,някои фризьори работят с тях. И откъде е най-добре да се купи 1 и 2,не откривам

# 277
Аз имам наистина страшно много нови растежи особено отпред и то от някакви 2-3 бр полски спрейове от Нотино,билкови против косопад,на доста символична,да не кажа смешна цена. Спреят на ФК нищо не направи за мен. Какво ще кажете за производните на Олаплекс,някои фризьори работят с тях. И откъде е най-добре да се купи 1 и 2,не откривам
Може ли линк към тези спрейове? Мерси Simple Smile

# 278
# 279
Включвам се само да изкажа впечатленията си от крема на Лореал 3 в 1 от митичната серия, който мили съфорумки ми препоръчаха.
Страхотен е! Косата ми живна от 1-вото нанасяне - на морка и после на суха коса. Сложих и от олиото от същата серия и получих загладена и подвижда коса. Преди това сложих само балсам Лалга.
Благодаря ви за съвета 😊. Наистина ми се отрази супер!
Естествено, няма да се спра дотук 😂, та обмислят да взема и някой от термиците на Керастаз по съвет на принцесата, за да ги редувам с Лореала. Чудя се между Нектара и този за блондинки. Все още не знам кой точно да взема. Май клоня към блондинския, понеже имам и балсама. Може ли някой да ги сравни ♥

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 14:48 от Mini Me

# 280
  • Русе
Някой да е ползвал марката шампоан и балсам? Може ли отзиви ?

# 281
От мен имаш глас за Блондинския, аз нектара го усещах малко като нищо правещ. Екстеншънист също е много хубав и е малко по-силен от блондинския

# 282
От мен имаш глас за Блондинския, аз нектара го усещах малко като нищо правещ. Екстеншънист също е много хубав и е малко по-силен от блондинския
При мен нектара идва слаб, а Екстеншънист си ми е жив протеин. И аз се чудя за блондинския термик.

# 283
Руса мама, знам, че ти харесваш повече хидратация и мисля, че блондинското термо ще ти хареса Simple Smile

# 284
  • Варна
Блондинското термо е доста по-слабо от Нектара. Нектара е способен да утежни някоя по-тънка и не толкова жадна коса. С блондинското термо такава опасност няма.

Общи условия

Активация на акаунт