Професионални серии за коса 139

• 44 006
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
Принцеске, каква въртяща четка за коса препоръчваш? Понеже и аз съм с пресата всеки ден и като ти прочетох мнението с две "малтретиране" и се изплаших, че след 20 години няма да имам коса. 😃
П.с. Свекърва ми е на близо 60г и винаги си е навивала косата с маша и й е в перфектен вид. Генът е голяма работа. 😊

# 601
  • Варна
Генът си е ген да,но дори и той е безпомощен пред тъпата ни упоритост понякога. Споделяла съм и друг път...На 18 имах коса до дупето с плътен,жилав бляскав косъм. Плитката ми беше колкото китката Grinning. Абе косище да искаш. Само,че тогава тая коса не беше виждала боя. Маша ползвах Grinning,че и лак пръсках преди да навия,за да не се развалят буклите. Тогава за термозащита никой не беше чувал,а продуктите,които ползвах бяха Яйчен шампоан и балсам Импресия. С годините обаче се почна с боите/15г червено ама огнено червено/,и после русо....Преси,маши и така в един момент се оказах с прозиращ скалп и накъсана,изгорена до безобразие коса. Та..моя милост успя да надвие възможно най-добрия ген Grinning.

Дъщеря ми е със същата благословена коса и също толкова упорито години наред я съсипваше с проклетите преси. Е разгеле порасна и поумня. В момента пак си се изправя,но ползва огромния арсенал и има чудесна коса въпреки русото и пресата.
 Не отричам пресата като уред,дори се изправям чат пат с нея като ме мързи да изкарам четката/на щерката стиймпода е винаги на линия:grinning:/,но го правя внимателно и рядко.
 Относно въртящата четка-всяка Ровента ще свърши работа.

# 602
  • София
Замислям покупка на преса Steampod 3.От кой сайт да я поръчам?Рибката или Арлен?Има ли значение?

# 603
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали силно хидратираща маска за коса?
От почти две години ползвам -JOICO Moisture Recovery,Wella Professionals
Invigo Nutri-Enrich и Moroccanoil
Intense Hydrating Mask,но ми се ще да ги сменя.

# 604
  • Варна
Ами....те  изброените от теб са май-май най-ползваните и най-харесваните.
Иначе тая на Ланза /но имай предвид,че е балансирана с превес на хидратацията/. Хубава маска е,но не знам защо май няма много фенове в темата.

# 605
Ами....те  изброените от теб са май-май най-ползваните и най-харесваните.
Иначе тая на Ланза /но имай предвид,че е балансирана с превес на хидратацията/. Хубава маска е,но не знам защо май няма много фенове в темата.

Благодаря за отговора!
Имаше една маска на Керастаз с масла,която беше силно хидратираща-идеи:smile:
От две години не съм влизала в тази тема:smile:

# 606
Аз харесвам хидратиращата Ланза, но не мога да кажа, че е свръх хидратация. Керастазката е Елексир ултим и я намирам за много добра.

# 607
Аз харесвам хидратиращата Ланза, но не мога да кажа, че е свръх хидратация. Керастазката е Елексир ултим и я намирам за много добра.

Благодаря и на теб!Само на Керастаз не съм пробвала.
Някой да е купувал скоро Moroccanoil
Intense Hydrating ,интересуваме дали е  с променен аромат или от Парфюмо ми изпратиха маска с изтекл срок?

# 608
Искам да ви попитам дали знаете точките в клубните карти на ЗР на какви пари се равняват? Например 100 точки колко пари са? Не искам да ходя до магазина и моите 930точки да са нещо минимално 😅 защото ако са ще си поръчам направо от сайта Simple Smile

# 609
  • София
Искам да ви попитам дали знаете точките в клубните карти на ЗР на какви пари се равняват? Например 100 точки колко пари са? Не искам да ходя до магазина и моите 930точки да са нещо минимално 😅 защото ако са ще си поръчам направо от сайта Simple Smile
Мисля, че 100 точки бяха 5 лв.

# 610
Точките с делят на 20 ако не се лъжа, 930 си е доста добра цифра, към 45 лв, така че аз на твое място бих отишла до магазина 😅

Новата ми практика (след постоянното омазняване и сплескване на косата) е да мия само с шампоан (Оуей редувам два) и като изсъхне слагам 2 капки олио... косата ми вече е в достатъчно добро състояние че да преживее липса на маска/балсам от време на време. Мисля че продуктите, които имам са ми тежки вече и дори малко количество ми утежнява и сплесква косата..... 😤😭

# 611
  • Варна
Пейч на, здрава коса карай с балсами и то леки. Нещо От зорта на бляскавата Олиесета, орайт загледай също, керастаз генезис......

# 612
  • София
Peach, това е супер, няма по-хубаво от здравата коса.
Др продукти винаги можеш да дадеш на приятелка или да пуснеш в размените.
И моята се позаздрави от всички грижи които положих, но тъй като я изсветлявам все си иска по нещо.
Но е много приятно да знаеш че можеш да си измиеш косата с шампоан и да не слагаш балсам или маска.

# 613
Моля, да ми препоръчате нещо за сухи краища (финиш, термо), изтощена коса, плътен косъм, боядисвана, кестенява. Цъфтящите краища мажа с Маракеш ендз, но май нещо не е за моята коса - първоначално добре, но след 1 час, краищата ми са още по-сухи, отколкото са, и косата една такава лепкава, изискваща задължително измиване.

# 614
Замислям покупка на преса Steampod 3.От кой сайт да я поръчам?Рибката или Арлен?Има ли значение?
Най-добре си я поръчай от чужд сайт.

metome,, препоръчвам ти сухото масло с черен кимион на Чи, страхотно е. Тъй като и аз използвам преса, и когато усетя краищата си сухи /особено сега лятото/ слагам от него, разнасям добре и по дължините, някак заглажда и придава блясък, харесва ми /косата ми е с тънък косъм, средна гъстота/. Green Heart

Общи условия

Активация на акаунт