Къдрокоси красавици - 5

• 47 061
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
  • някъде под слънцето...
Мис нямам представа, но сайта доставя до България.

# 271
За тези ли става дума? Попаднах на тези снимки с продуктите. Моята коса е точно такава. Като на снимката преди.
Направо съм впечатлена от резултата след.

# 272
  • някъде под слънцето...
Да, това са продуктите.
Има и много клипчета в нета.
В самия сайт също.

# 273
Лошото е, че не мога да поръчвам от чужди сайтове.

# 274
  • В полите на Пирин планина
Мис, ти пробвала ли си крема на Балеа за къдрава коса? Може да ти хареса.

# 275
Ето сега се снимах. ..
После пак ще кача тези снимки , заедно с новите, защото ще правя сравнение в нов пост, като дойдат продуктите във вторник. Heart
Косата ми е просто в плачевно състояние ! Изкъпах се , изсуших се с кърпа (търкам косата в нея , че да няма вода да капи ) и сега легнах и снимах...
Аз утре или вдругиден ден ще я измия пак, но с шампоана heads , че много ми се зачерви скалпа и челото и имам разни петна ( така съм отвреме навреме ).

# 276
Мис, ти пробвала ли си крема на Балеа за къдрава коса? Може да ти хареса.
Не. Аз съм доста скептична към марката и все ги отбягвам. Но ще го погледна когато имам път.

# 277
  • София
Косата определено не е ок. Освен козметиката , препоръчвам да не търкаш със памучна/ хавлиена кърпа. Само попивай, без търкане, може да пробваш със стара тениска.
Ето сега се снимах. ..
После пак ще кача тези снимки , заедно с новите, защото ще правя сравнение в нов пост, като дойдат продуктите във вторник. Heart
Косата ми е просто в плачевно състояние ! Изкъпах се , изсуших се с кърпа (търкам косата в нея , че да няма вода да капи ) и сега легнах и снимах...
Аз утре или вдругиден ден ще я измия пак, но с шампоана heads , че много ми се зачерви скалпа и челото и имам разни петна ( така съм отвреме навреме ).

# 278
  • София
kmalik22 страхотен напредък. Разкажи повече.
butterfly без да искам да бъда груба, но чак мен ме боли като казваш че търкаш косата си с хавлиена кърпа. С това и Head&Sholulders няма да има подобрение. Попивай водата с памучна тениска, отново без търкане. Само новите Ш и М няма да решат проблема. Бъди по-нежна с косата си, и тя ще ти се отблагодари.

# 279
И обърни внимание на себореята и червенините като идеш на дерматолог. Много внимавай какво ползваш щом имаш такива проблеми.
Особено професионалната козметика е много агресивна към скалпа, към себореята въобще и е хубаво ако имаш проблеми със скалпа да не експериментираш точно сега с много видове нови продукти.
За косата ти й трябва много хидфатация, трябват й финиши, кристали, богати маски, спрейове, нещо, което да заглади и направи къдриците гладки и оформени.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 08:16 от Мис Каролин Бингли

# 280
Не търкай с кърпа. Вземи си микрофибърна и увий като тюрбан да попие, може и с памучна тениска. Сресана ли ти е косата тук?

# 281
Не търкай с кърпа. Вземи си микрофибърна и увий като тюрбан да попие, може и с памучна тениска. Сресана ли ти е косата тук?
Не , не е ресана. (Под душа само я реша ) .Ако я среша,  стои още по -зле.

Благодаря за съветите,  вече ще попивам и няма да търкам.
Мисля си дали ще е добре да сложа кърпа и върху кърпата тениска,   а косата да е на самата тениска и това нещо да го увия като тюрбан.  Става по - дебело и ще попива повече си мисля .
След като попие,  тогава да сложа и фриз.

Ще пробвам новите продукти,  но ако се усилят повече петната , ще трябва да мисля друг вариант , как хем да оправя косата , хем да не си увеличавам проблема, както казва Мис.

# 282
Преди да слагаш разни неща, предлагам да изгледаш няколко различни клипчета в YouTube как се слага стилизиращия продукт. При мен работи метода да слагам малко количество на мокра, капеща коса и после да попия водата. След това може да сложа още малко продукт. Но наистина прочети, гледай клипчета, защото досега си се държала, все едно нямаш къдрава коса Grinning Започни с бебешки стъпки и не се отчайвай, когато не видиш някаква фрапираща промяна във вторник с новите продукти.

# 283
Аз бих препоръчала и подстригване, освен консултация относно петната. С правилната поддръжка ще се преродиш.
Продукти за коса от дрогерия вече не купувам. От години използвам и професионална маска за коса на Fanola от 1000 мл. Стига ми за две години всекидневно ползване. Вместо балсам слагам нея. Също така, разресвам косата си с четка на Dessata (за да я разплета и да може шампоана и маската да попият по-добре в косата). Ако суша със сешоар, слагам термозащотен спрей. Винаги само леко попивам в кърпа, след това оставям да изсъхне естествено и нанасям крем за къдрици (ако нямам време я суша със сешоар, но много рядко до напълно суха. Оставям я леко влажна). Не си лягай с мокра коса.
Може да помислиш и за комплекс витамини за коса, кожа и нокти.

Продуктите на Coconut и на мен са ми много интересни и искам да ги пробвам.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 09:08 от magdalena madzhurova

# 284
  • някъде под слънцето...
Butterfly,

Потърси инфо и отзиви за тази серия.
https://wapalli.com/es/258-jamaican-black-castor-oil
Ползвам  шампоана, маската, продукта за скалп, спрея за дължините , серума  и смутито.
Маската е  много добра, но трябва да се държи около час при това със загряване.

Общи условия

Активация на акаунт