Къдрокоси красавици - 5

• 47 142
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Има такъв тест и аз ще го направя днес, на чиста коса се прави, без да има продукти в нея.

# 391
На мен ми изкарва различни резултати. Така и не разбрах каква ми е порьозността. Ни съм убедена, че е висока. Според теста с чашата е ниска.
Защото косъм не потъва, а си стои отгоре.
И не знам.

# 392
Момичета, препоръчайте ми добър дълбокопочистващ шампоан. Видях, че Brave New Hair имат такъв “Balance”. Някой ползвал ли го е?

Също търся и нови предложения за безамонячна боя. Няколко месеца ползвах на Colour & Soin, уж по-щадящта, но не съм доволна, бързо се отмива. Преди това бях с Casting и не съм сигурна, че ми се връща към нея.

Моята коса е доста твърда и суха, 3а към 3б.
Скрит текст:

# 393
Боя не мога да препоръчам, че се къносвам, обаче Breathe, разкошна, разкошна коса имаш Heart Eyes Една от най-красивите в темата!
Писала ли си какви продукти ползваш? Нямаш грам фриз.

# 394
  • София
Прекрасна коса!
За шампоана -  той е без сулфат. Завиди колко искаш да е дълбоко почистване и какво си ползвала като стилизант. Не мисля че може да изчисти напълно натрупване на силни силиконови стилизант и препарати. Аз го ползвам веднъж в месеца, но по принцип ползвам безсулфатни и безсиликонови препарати.
Момичета, препоръчайте ми добър дълбокопочистващ шампоан. Видях, че Brave New Hair имат такъв “Balance”. Някой ползвал ли го е?

Също търся и нови предложения за безамонячна боя. Няколко месеца ползвах на Colour & Soin, уж по-щадящта, но не съм доволна, бързо се отмива. Преди това бях с Casting и не съм сигурна, че ми се връща към нея.

Моята коса е доста твърда и суха, 3а към 3б.
Скрит текст:

# 395
Аз съм доволна от ДПШ на Балеа - един в синя опаковка. Ползвам веднъж месечно, преди боядисване.

# 396
  • София
breath страхотна, страхотна коса ❤️. Една от най-красивите, които съм виждала в темата. Имам ДПШ на CHI, имам го над година със сигурност, почиства много добре и го ползвам веднъж на 3-4 седмици.

# 397
Благодаря момичета!

Eliff, в момента стилизирам с leave-in за боядисана коса на Basler, после curl enhancing smoothie на Shea moisture и задължително намачквам с пяна за къдрици Morrocanoil / въпреки, че си уважавам и розовата на Тафт. Ако пропусна някоя от стъпките - имам фриз!

nuschink, и аз не ползвам сулфати и силикони, в такъв случай мисля, че ще ми свърши работа.

Spiritlight, чула съм хубави отзиви за този на Балеа, има сулфати, но не ми проблем! Изсушава ли ти в краищата?

# 398
Нищо не ми изсушава, косата ми става като нова! Взех го по спешност, че ми трябваше за вечерта, а ми беше свършил и направо останах втрещена от ефекта, а струва 2-3 лв.

# 399
  • София
Дами, коя четка да си взема? Може и други предложения Wink

Коса  до под раменете, 2б-2с, не много гъста, нормален косъм.

# 400
Аз си купих шампоана на Brave New Hair Reboot и съм очарована. Скоро не бях така впечатлена от шампоан. Сега обмислям и маската, но ми идва малко скъпа - 250 мл.за 19 лева.
Butterfly, аз също виждам разлика. Не знам какво е мнението ти относно скъсяване на косата, но понякога то помага. Косата се обновява. Важното е каквото ти прецениш и усетиш за себе си.

# 401
  • София
За brave New Hair, вижте в Златна рибка и Коса. Имат намаления сега.

# 402
Излиза на 15 лв и нещо маската. И аз я купих.

# 403

Здравейте,коя е втората четка??

# 404
  • София
Ето я: https://www.notino.bg/olivia-garden/fingerbrush-ionic-bristles-g … za-kosa/p-508691/

Здравейте,коя е втората четка??

Общи условия

Активация на акаунт