Къдрокоси красавици - 5

• 47 125
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Добре де, сега ще стана за смях, но наистина какво означава фриз? В гугъл ми излизат съвсем други определения и пояснения на думата.

# 376
Му най-общо казано Хвърчащи и стърчащи коси...😊

# 377
Добре де, сега ще стана за смях, но наистина какво означава фриз? В гугъл ми излизат съвсем други определения и пояснения на думата.
Стърчащите косъмчета покрай главата и къдриците (не знам дали ме разбра Confused )

# 378
Бътърфлай, шегичка, надявам се да не се обидиш - погледни си косата в огледалото - това е фриз Grinning

Ето една снимка. Стърчащата коса като мъгла наоколо е frizz

# 379
Не се обидих, спокойно! Grinning
Благодаря за отговорите и поясненията.
И да е по темата, да не е спам - поръчах си масла,а именно арганово, кокос и авокадо. Тези неща планирам да ги смеся със зехтина и обикновена маска за коса. Проба-грешка ще е.

# 380
Аз си поръчах кутията на кибрит с новата серия на brave new hair, стана ми интересно дали ще ми допаднат 👀

# 381
  • София
Аз точно вчера питах тук за мнение за съдържанието на продуктите, не ме отразиха Wink моля да пишете после за мнението ви! Аз харесвам бранда.
Аз си поръчах кутията на кибрит с новата серия на brave new hair, стана ми интересно дали ще ми допаднат 👀

# 382
Аз видях въпроса за съдържанието, но не го разбрах. На марката имам една маска, много съм доволна, поръчах и шампоан.

# 383
На марката New Hair , макар и само веднъж да съм го ползвала, съм много доволна. Мирише страхотно и хидратира!
Макар, че не знам за какъв кибрит говорихте, дори в сайта им влязох, но кибрити няма. Grinning

# 384
😄😄 за този кибрит https://kibrit.bg/box/christmas?gclid=CjwKCAiA7939BRBMEiwA-hX5J2 … T9pxoCah0QAvD_BwE

Ще дам мнение! Аз нищо не съм използвала от тях и ще ми бъде интересно .

# 385
поръчах си масла,а именно арганово, кокос и авокадо.
Кокосът,няма нищо общо с аргана и авокадото.Ако целта е да се подхрани косата,ок,но ако целта е прибиране на фриз,няма да стане

# 386
Ванеса,  целта ми е да хидратирам косата , че е много изтощена...
За фриз ползвам вече балсам след изплакване.

# 387
Разбирам те,но твоята коса е твърде порьозна за кокос.Избирай масла,които да затварят косъма.Например арган,ший,жожоба...кокоса ползвай за корени ако държиш,но не и за дължини

# 388
Разбирам те,но твоята коса е твърде порьозна за кокос.Избирай масла,които да затварят косъма.Например арган,ший,жожоба...кокоса ползвай за корени ако държиш,но не и за дължини
Ванеса, как се разбира коя коса е порьозна? Кои са признаците?
(темата ми е изключено полезна! благодаря на всички къдравелки ☺)

# 389
  • София
Имаше някакъв тест с чаша вода...

Общи условия

Активация на акаунт