Къдрокоси красавици - 5

• 46 190
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Аз от години ползвам крема за къдрици на Джон Фрида и съм супер доволна. Пробвала съм какво ли не, от него ми стават супер жилави, оформени без да стоят твърди и без фриз плюс не ми омазнява косата.

# 466
  • В полите на Пирин планина
Аз от години ползвам крема за къдрици на Джон Фрида и съм супер доволна. Пробвала съм какво ли не, от него ми стават супер жилави, оформени без да стоят твърди и без фриз плюс не ми омазнява косата.

Кой продукт точно?

# 467

Кой продукт точно?

Lady Brinne, ето този крем

В България съм го засичала да го продават в една много известна верига дрогерии, за съжаление не се сещам за името им в момента. Цялата серия за къдрава коса на Фрида е много хубава, но аз сменям сухото олио и шампоана и пробвам различни фирми. Единственото нещо, което ми стои постоянно на етажерката в банята е този крем. Зареждам по 2-3 че недай се Боже да остана без него Joy

# 468
В Лили и ДМ го има. Бях си взела преди години, но не съм повтаряла покупката, явно не съм се впечатлила.

# 469
лейди брин минавам я с лакме след баня и я мачкам. Като изсъхне е много мекичка косата ми . Нямам такъв проблем да е твърда.
За фиксация мисля да проуча за пяна някаква.

попи да само с лакме,   което е балсам без отмиване за фриз.
Други кремове не ползвам , защото още не знам какви има.

Препоръчвам ти на Мароканойл пяната за къдрици.. уникална!

# 470
Здравейте, гуру гърлз!
Имам нужда от съвет, става дума за много дълга коса( до дупето и по-надолу при мокро състояние). Съответно губи къдрици доста от тежестта. Въпроса ми обаче е за скалпа. Имам пърхот, залепен за скалпа, не се рони. Скалпа ми е по мазен съответно, ползвах последно на Керастасе за пърхот, но няма ефект. Чудя се какъв шампан ми трябва- да хидратира или да балансира мазния скалп? Не знам как стоят нещата! Моля за помощ.

# 471
В Лили и ДМ го има. Бях си взела преди години, но не съм повтаряла покупката, явно не съм се впечатлила.

Зависи какъв тип е косата. На моя фин косъм действа много добре без да прави тежък. Предполагам на плътна къдрава коса 3B и по-къдрава може да не е достатъчно.

# 472
Здравейте, гуру гърлз!
Имам нужда от съвет, става дума за много дълга коса( до дупето и по-надолу при мокро състояние). Съответно губи къдрици доста от тежестта. Въпроса ми обаче е за скалпа. Имам пърхот, залепен за скалпа, не се рони. Скалпа ми е по мазен съответно, ползвах последно на Керастасе за пърхот, но няма ефект. Чудя се какъв шампан ми трябва- да хидратира или да балансира мазния скалп? Не знам как стоят нещата! Моля за помощ.
Това не е пърхут,а е някакъв дерматит(невро,себореен,контактен...).Керастаз само ще усложни положението,това е много силна козметика.Препоръчвам ти тоника на Меди,той винаги ми вкарва скалпа в релси.Също и шампоаните на марката
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/scalp-therapies--za-pr … ls-therarx-250-ml

# 473
Крема за къдрици на Давинес е невероятен

# 474
Момичета,  моля за насока. Коя от двете четки на Денман си заслужава за оформяне на къдрици и е по - добра , че не знам ?
Едната е 3 D със 7 реда , а другата 4 D с 9 реда. Ето и линкове.

https://www.bogen.bg/denman-четка-разресване-1624

https://hairmag.eu/products/product/482/denman-classic-styling-brush-d4-large

# 475
Минавам само да кажа, че по-голям боклук скоро не бях ползвала. Имам предвид ето тези
В неделя си сложих от "серума" преди да нанеса крема за къдриците. Не знам какъв серум е това, за мен са просто масла. Те и миришат на масла като ги нанесеш и за съжаление отдолу на най-долния пласт къдриците ми стояха леко като мазни. Гелът не го пробвах този път, но пробвах спрея и той е пълно разочарование. Това е един обикновен лак за коса, даже ако си вземете лак за къдрава коса, ще сте триста пъти по-доволни. Косата ми стана толкова гадна,  беше късно вечерта и нямаше как да я мия пак. Сутринта в понеделник съм я минавала с мокри пръти и leave in протеин, за да прилича на нещо като отида на работа. Нямах търпение да я измия...чудя се гела изобщо да го пробвам ли или да ги засиля всички купом в коша. Като гледам цената е към 50 евро, даже не си помисляйте да си дадете парите за тази глупост. Това не струва и 10 лв.

# 476
  • някъде под слънцето...
Пру мен работят много добре.
Серума е едун от любимите ми, при мен прави разкошни къдрици
Явно е до коса .

# 477
Пру мен работят много добре.
Серума е едун от любимите ми, при мен прави разкошни къдрици
Явно е до коса .
Не ти ли я омазнява? Гледам състава на серума, той е изцяло масла, не виждам какъв серум е.

# 478
  • някъде под слънцето...
Преди няколко месвьа минах на пеодукти за  Curly и винаги използвам много малко количество .
В бачалото докато да открия пропорцията, косата винагинизглеждаше мазна и мръсна и я миех.

Това също е масло и не омазнява .

# 479
Аз също позлвам някои масла, но ги използвам след крема за къдрици на полусуха коса или на суха коса за запечатване. Любимо ми е c jamaican castrol oil. Но това масло като първа стъпка изобщо не ми подейства добре, а не съм сложила много. По мои наблюдения серумът трябва да е dry oil, иначе моята коса соециално става мазна и сплескана.

Общи условия

Активация на акаунт