Къдрокоси красавици - 5

• 46 168
  • 767
  •   1
Отговори
# 480
  • някъде под слънцето...
При мен прави супер  къдрици и съм се запасила с 3 опаковки освен тази, която ползвам в момента.

# 481
В такъв случай предполагам няма значение и разлика между двете четки , където попитах ?

# 482
И двете са за разплитане, сушене, стилизиране, определяне на къдрици и изглаждане на косата.Само че,четворката е по-голяма,за много дълга и гъста коса

# 483
Ванеса, предполагам си копирала описанието на четките, много ми беше смешно - определяне на къдрици Grinning Да им имам преводачите!
Бътърфлай, четките са еднакви, зависи каква ти е косата. Аз имам със 7 реда, но моята коса не е чак толкова гъста. Може би за твоята е по-подходяща другата. Имай предвид, че редовете могат да се махат, така че имаш възможност да регулираш. С колкото повече редове е четката, толкова по-ситни къдрици се получават. Ако искаш по-едри къдрици - махаш през ред, през два и пробваш, докато си улучиш начина.

# 484
Благодаря.
Ще взема тази с 9 реда , че косата ми е гъста все пак.

# 485
Да кажа за косата на Никол-изглежда супер естествено, небрежна, като просто натурална, къдрава коса.Мечта за мен! Браво, справили са се чудесно. Не знам нейна или не, но това не е филирана коса. Филирането не изглежда така. Това е коса само леко етажирана, и то едва забележимо евентуално да е изтънчена около краищата.
За филирането-от мен анатема! Мразя го и откакто го забраних косата ми не е видяла сериозен цъфтеж. Филиранеро се отрича и от фризьорите. Прави се само на много, ама много гъсти коси. Хем моята е доволнo гъста. И пак не ми го препоръчват.
Не съм му привърженик. Съсипва косата, изтънява я, стои отдолу като проскубана перушина, цъфти по-често.
Обичам прическа на леки и добре оформени етажи, понякога може и по-видими, но филаж-никога.
Толкова много съм си патила от това, че е първото нещо, което казвам като отида при фризьор дето не ме познава-филажи - не! Само като видя къдравата ножица и косата ми се изправя😁

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 11:53 от Мис Каролин Бингли

# 486
Ванеса, предполагам си копирала описанието на четките, много ми беше смешно - определяне на къдрици Grinning Да им имам преводачите!
Кое му е смешното на "определяне" Rolling Eyes Definieren от немски се превежда и като "определям".Не си ли чувала за дефинирани къдрици? Айде сега да не се надпреварваме кой колко добре превежда,групата е създадена с друга цел Wink

# 487
 Предположих, че си копирала от някое описание в сайт. Говоря и немски, и английски, спокойно. За дефинирани къдрици съм чувала, както и за оформени, но за определени не съм.
За да не е съвсем спам - днес имам чудесно определени къдрици с Балеата.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 12:13 от Spiritlight

# 488
Здравейте момичета,
За тези от вас, които следват CGM. Попаднах в Лили на маски и балсами Velnea с одобрени съставки. Взех си балсам с ягода и маска папая 3 в1. Цените им са символични. Ползвали ли сте ги? Какво ви е мнението? Ето тези са:

# 489
  • София
Момичета, може ли някой да ми препоръча добър фризьор, който да може да подстригва къдрава/чуплива коса в София?  Вчера бях на фризьор, но не успя да се справи със задачата. Поредният...

# 490
Момичета, може ли някой да ми препоръча добър фризьор, който да може да подстригва къдрава/чуплива коса в София?  Вчера бях на фризьор, но не успя да се справи със задачата. Поредният...
Интересувам се от същото,  но за Варна. Просто защото виждам , че сте прави ,че трябва да я скъся малко. Загледах се в огледалото и определено има разлика м/у новата ми коса на скалпа и тази която е към кръста. Едната изглежда жива , другата умряла и изтощена ...

ПС: може ли помощ и съдействие от къде мога да намеря да си купя /поръчам такава шапка .  Hot Head Thermal Haircare

https://www.google.bg/search?q=hot+head+thermal+haircare&cli … ii=zPD2s3xTZEojWM

# 491
  • Варна
Скрит текст:
Момичета, може ли някой да ми препоръча добър фризьор, който да може да подстригва къдрава/чуплива коса в София?  Вчера бях на фризьор, но не успя да се справи със задачата. Поредният...
Интересувам се от същото,  но за Варна. Просто защото виждам , че сте прави ,че трябва да я скъся малко. Загледах се в огледалото и определено има разлика м/у новата ми коса на скалпа и тази която е към кръста. Едната изглежда жива , другата умряла и изтощена ...

ПС: може ли помощ и съдействие от къде мога да намеря да си купя /поръчам такава шапка .  Hot Head Thermal Haircare

https://www.google.bg/search?q=hot+head+thermal+haircare&cli … ii=zPD2s3xTZEojWM

Преди време бях питала в темата за добър фризьор във Варна и pink olive препоръча "Мето". Нямам отзив, тъй като дамата за която се инетресувах не отиде при него.

В предната тема @farf беше питала за фризьор във Варна за къдрава коса тип 3в. Когато съм във Варна, винаги се подстригвам във фризьорски салон "Мето". Аз държа да съм при него, защото в салона му работят и други фризьори и понякога се налага да чакам доста време, за да се вредя за час.

# 492
Скрит текст:

[/spoiler]
Мога да препоръчам Provocat, останах доволна от подстрижката и вниманието към косата ми, фризьорката ме разпита какви продукти използвам, как се грижа като цяло за нея:

# 493
Скрит текст:

От кой вид търсиш?

# 494
Скрит текст:

От кой вид търсиш?

От първия вид.

Общи условия

Активация на акаунт