Къдрокоси красавици - 5

• 47 013
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Ох момичета май ще се откажа от кърли гърл метода...на косата ми се отразява много добре, но скалпа се влоши драстично.
Няма да го бъде, ще си карам на сулфати. Не си обяснявам що така безсулфатните шампоани ми се отразяват на скалпа-още повече сърбежи, че даже и пърхут ми излезе, себореята ми се обостри, ужас.... няма логика, уж са изчистени и щадящи обаче не-не ми се отразяват добре.
Косата по дължините се подобри значително дори само са тази една седмица и половина, виждам разлика.
Явно скалпа ми е привикнал към медицинските шампоани и вече не понася нищо друго. Ще продължа да редувам медицински и безсулфатни от тези, които ми понасят и си продължавам по стария начин.
Да ви похваля муса за къдрици на Тафт-розова опаковка. Оформя ми вълните, не слепва, косата не соти мръсна, дори е мека и с блясък.

# 181
  • София
Здравейте, какъв шампоан бихте препоръчали за коси 2B и 3B? Или някакъв изглаждащ продукт, тъй като винаги има хвърчащи косъмчета.
Благодаря!

# 182
  • София
Мис Каролин Бингли, може ли снимка на този мус, защото аз не съм срещала досега такъв. Ползвам пяна за коса на Тафт розова.

# 183
Мис Каролин Бингли, може ли снимка на този мус, защото аз не съм срещала досега такъв. Ползвам пяна за коса на Тафт розова.
Тази е, то си е пяна, но не знам защо пише мус. Розовата на тафт с фиксация 3 мисля, че беше и много приятен аромат.

и е съвместима с кърли гърл метода междудругото, много е лека, сигурно и ти ползваш същата, аз просто по енерция така го написах мус, защото нещо такова ми се видя, че пише отпред, но иначе си е пяна
Аз съм много доволна от нея.

# 184
  • София
Здравейте! От известно време надзъртам тук...  Пиша днес с молба за съвет. След като родих за трети път преди три месеца косата ми стана много суха, обикновено е с ясно изразени вълни по цялата дължина, но от тогава няма и помен от такъв вид. Моля да ми препоръчате козметика - шампоан, балсам, крем маска или друго за нея. Поствам и снимка за да добиете представа от гривата. Обикновено така изглежда първи ден след като я изкъпя.  Следващия е вече метла и хвърчаща. Предпочитам натурална козметика.

# 185
На мен на пръв поглед ми изглежда много здрава и жива косата ти.
За суха коса лично аз,а и косата ми е подобна на твоята като косъм и плътност, а и имах подобен проблем (първият ден изглежда супер,а на следващите хвърчаща), и съм доволна от хидратиращия шампоан на Lakme Organic Balance.

# 186
Момичета, отдавна не съм писала. Продължавам си само с Cantu засега. Шампоанът и желето много ми харесват! Маската я усещам някак слаба, спреят е добре, но ако го ползвам повече от един път след миене на косата сякаш ми я изсушава. Не съм стигнала до магазин, където продават марката скоро, но съм решена да пробвам кремът за активиране на къдрици и балсамът. Гел не съм си приготвяла от много време, вчера търсих в местен супермаркет ленено семе, не видях. Ще търся пак. Някой пита по-горе за смяна на цвета и плътността. Колкото по-студено е по-гъсто. За тези, които харесват резултата, но се разваля гелът в хладилника, ще ви посъветвам да го замразите и да вадите по две кубчета на миене на косата. Ще удължите значително годността на гела.

# 187
  • на последния етаж
Какво мислите за серията за къдрава коса на CHI? Чудя се кои от продуктите да взема и в каква последователност да ги нанасям. Балсамът без отмиване след обикновения балсам ли се нанася или пропускам обикновения балсам и нанасям този без отмиване? А кремът за оформяне на къдрици? След балсама без отмиване или вместо него? Коприна да нанасям ли преди/след тези продукти?
Благодаря! Flowers Hibiscus

# 188
  • В полите на Пирин планина
Аз на влажна коса слагам някакъв мазен серум, след това на почти суха крем за къдрици с фиксация и ако има нужда от омекотяване - балсам без отмиване. При миене си слагам друг балсам ( с отмиване ) или маска.

# 189
  • София
Благодаря! А за стилизиране какво използваш? Въпросът ми е у към другите дами... Косата няколко публикации по- нагоре Wink какво бихте ми препоръчали за стилизиране- крем или др. Коя марка? Гледах доста и съм страшно разколебана.
На мен на пръв поглед ми изглежда много здрава и жива косата ти.
За суха коса лично аз,а и косата ми е подобна на твоята като косъм и плътност, а и имах подобен проблем (първият ден изглежда супер,а на следващите хвърчаща), и съм доволна от хидратиращия шампоан на Lakme Organic Balance.

# 190
  • Пловдив
Момичета, бяхте споделили клипче с "алтернативно" сушене с дифузер. Уж го бях запазила, но не го намирам. Ще съм благодарна, ако някой го постне пак  Hug
https://www.youtube.com/watch?v=TZYZEl_cylc Това ли имаш предвид?
Мечтая точно за такава прическа!За съжаление разполагам с чорлава ,чупливи коса под раменете.Моля посъветва те ме как да постигна такива къдрици( от преди сушенето)Благодаря!

# 191
Привет!
С гъста и дълга до кръста коса съм. Нормален косъм, 2б и 2ц като вид. ИЗправям я с преса. Искам малко да си почине от нея и си търся някакъв крем за оформяне на къдрици, без пяни, вакси...
Имам това на Аподжи, но е толкова гадно лепкаво, че ми е адски неприятно да го използвам: https://www.zlatnaribka.com/stilizanti/stilizanti-za-kadrava-kos … rl-definer-237-ml

# 192
  • някъде под слънцето...
За крем, бих препоръчала .Използват се пестеливо и  са едновременно грижа за коса.

# 193
Благодаря за бързия отговор, къде да ги търся?
Не ми е проблем и чужбинска поръчка, но не мога да се ориентирам коя е марката, за да издирвам.

# 194
  • София
Тъкмо щях да питам за мнение за последните два продукта. Харесах си
неща на този производител. Кофти е че в бг се предлагат само на едно място в hairmag. https://hairmag.eu/products?brand_id=19 И то не цялата колекция.
Скрит текст:
За крем, бих препоръчала .Използват се пестеливо и  са едновременно грижа за коса.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 10:23 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт