Къдрокоси красавици - 5

• 46 188
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Тази маска я бях забравила и не съм я купувала известно време, а всъщност косата ми от нея става супер добре. Ще я купувам по често.
Скрит текст:
Аз много харесвах серума за растеж на марката,но не можах да свикна с аромата,много силен,мъжки парфюм.Сега ми напомни да го взема пак и ще го ползвам само нощем преди да измия.
Ползвала ли си други неща на ЛС?

Ванеса, пробвала съм почти всички спрейчета и серуми, които вадят на пазара, защото ги продават в кварталната аптека и често ги пускат на промоция. Даже си бях взела и един сешоар LS, биваше. Най-доволна съм от серума за скалп, тази маска и пяната за къдрици. Аз от години спрях да купувам шампоани за къдрици, защото имах себорея и единственото нещо което ме спасява е Phytoclear на Лореал, редувам го с един глицеринов no poo. Така че за шампоаните на Lee няма впечатления. Но си права, има една тежка миризма, която ми прилича дори леко на angel на Тиери Мюглер, а аз точно него не го харесвам.
Като спомвнах сешоар - искам да ви питам какви сешоари ползвате. Аз обикновено оставям косата ми да съхне естествено до едно положение, но като е полу суха издухвам с дифузера, защото нямам нерви да я чакам. Мислех този на deva curl, но не чух една добра дума за него  Joy искам дифузер, на който шипчетата да са къси, още съм в чуденка.

# 511
  • някъде под слънцето...
При мен беше направо брутално.
Взех шампоаана, защото много го хвалеха из темите, а при нас го няма.
Ден преди да го пробвам  си бях освежила цвета с маниик паник от години се правя  тъмнокетеняво с индигово  лилави отенъци.
Отенъците са много  капризни и за да се запазят в цвета, който искам през седмица ползвам маник паник или оцветяваща маска в желания цвят.
Когато изплаквах шампоана  видях как лилавото заминава...Когато се изсуших бях като някоя къносана катунарка.
Оставаха ми 7 дни преди да се прибера

Нито знам дали.и от къде мога  да намеря маник паник или някоя от оцветяващите ми маски, нито съм си взела от  боята която ползвам ..Трагедия.

За дифузер, доволна съм от този

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 00:13 от sl

# 512
Мерси poppy,значи ще подновя със сигурност серума и ще пробвам маската след като я хвалиш,аз съм зарината,но да има.
Иначе дифузери имам два,които стоят в шкафа,не ползвам дифузер,защото косата ми става брутално къдрава и се скъсява много.Имаше едни гумени в нета,които ставали за всякакви сешоари,но не съм ги заглеждала

# 513
При мен беше направо брутално.
Взех шампоаана, защото много го хвалеха из темите, а при нас го няма.
Ден преди да го пробвам  си бях освежила цвета с маниик паник от години се правя  тъмнокетеняво с индигово  лилави отенъци.
Отенъците са много  капризни и за да се запазят в цвета, който искам през седмица ползвам маник паник или оцветяваща маска в желания цвят.
Когато изплаквах шампоана  видях как лилавото заминава...Когато се изсуших бях като някоя къносана катунарка.
Оставаха ми 7 дни преди да се прибера

Нито знам дали.и от къде мога  да намеря маник паник или някоя от оцветяващите ми маски, нито съм си взела от  боята която ползвам ..Трагедия.

За дифузер, доволна съм от този

А аз днес се явих на продавачката, от която си купих последно боята, за да търся шампоан, защото nature box ми я е измил. Попита ме каква боя ползвам, явно с идеята да ми продаде и боя и, когато ѝ отговорих-EMSIBETH, тя не можа да реагира, а само каза, че тази боя е бетон, нищо не може да я измие. Е, сега поне ще знае, че не е така. Магазин за професионална козметика, а няма един безсулфатен шампоан. От къде да си купя шампоан в София? Само онлайн ли?

# 514
  • някъде под слънцето...
Моя шампоан го бях взела от някаква голяма верига супермаркети, Кауфланд ако не греша.

Дано се включи някоя къдрокоска от София с локация на магазин с продукти  за Curly метода.
Точно днес минах да си взема маслото на Лола  в което съм влюбена и споделих с консултантката, че повече ми харесва като действие от това на Олаплекс 7.
Тя беше на същото мнение.За мен на Лола е в пъти по добро.Казвам го като човек изхабил по цяла  опаковка и от двете.

# 515
Ползвала съм този на Lakme. Без сулфати e, но не зная дали е съвместим с CGM:
https://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-frizz-control-za-izglaj … e-straight-300-ml

# 516
  • Варна
От DM може да се купят Love Beauty&Plane и Maui Moisture.

# 517
От DM може да се купят Love Beauty&Plane и Maui Moisture.
Може, но май Maui Moisture май ги няма във всичките им магазини.
Love beauty ги има и във Лили. От розовата им серия ползвам балсама и много ми харесва, купувам го вече втори път. Единствено трудно излиза продукта (махам цялата капачка и с тръгване го изкарвам).

# 518
  • БГ
Здравейте,
имам нужда от съвет. Косата ми не е боядисвана или третирана, но е без блясък, стои разпиляна. Как да разбера дали има нужда от хидратация или протеин?

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 09:10 от One_Love

# 519
Момичета, какво правите, когато косата ви е вече на 3-4 дни и искате да изкарате още 1 ден без да я миете? Аз обикновено я реша с пръсти и с вода и я мачкам с някакъв крем за къдрици или leave-in протеин, но понякога ми става на клечки, понякога става на много хубави къдрици и мога да изкарам даже още няколко дни. Не мога да разбера защо ми се получава различен резултат при положение, че правя едно и също нещо.

# 520
Е кому е нужно да се чудиш как да ги оформиш къдриците на 4 я ден.?
Много ясно, че няма да стоят като в началото. Спиш, сляга се косата, замърсява се.
Защо си причиняващ главоболия? Просто я измий. Вече на 4 я ден косата си е за миене. Толкова ли е важно за теб да изкараш още само 1 ден без да я миеш?
Не се сърди, просто давам най-добронамерен съвет. Не виждам смисъл в чак това старание всеки ден косата да стои с хубави къдрици. Ми то е невъзможно. И това е безсмислено наслагване на още купища продукти. Какъв е смисълът да я мокриш с вода, да слагаш още продукт чак на 4 я ден, като можеш просто да я измиеш?
И аз съм го пробвала това с водата, пръскам спрей от балсам и вода, оправям с пръсти. Еми, не е същото и косата се замърсява още повече.

# 521
Ха, ами не е защото не обичам да си мия косата, благодаря за назидателния пост, беше много поучителен, като че ли не знам, че ако я измия ще изглежда по-добре - отивам да се срамувам в ъгъла, че ми е ниска хигиената. Обаче аз съм работещ човек с малко дете и има и дни, когато се прибирам късно от работа и на другата сутрин излизам рано. При мен разсроянията са големи, понякога пътувам по час и половина, за да се прибера у нас. На всички ни е ясно колко време отнема да миеш и сушиш дълга къдрава коса, нали? Съответно нямам време да си мия косата 1 час и да я суша 3 часа, та от мерак да са ми хубави къдриците да си легна в 4 и да стана в 6 сутринта. Поради същата причина хората са измислили сухия шампоан, щото не съм само аз на този хал,  има и моменти, когато се налага да замажеш положението. Затова го зададох този въпрос, защото съм сигурна, че на всяка една от вас се е случвало да трябва да изкара още ден и да изглежда прилично. Какъв продукт ползвате в такъв случай? Пяна, крем, сух шампоан - какво?

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 09:49 от poppy-fairy

# 522
Изобщо не целях поста да е назидателен. Просто попитах. Затова и подчертах, че не е с такава цел още от начало.
Няма нужда от ирония.
И аз съм на същия хал. Малко дете, много път имах до работа. Разбирам те. Пак казвам, не съм искала да прозвучи така.
Нямам опит със сухите шампоани. Но казват, че вършат работа. Просто на мен не ми се е налагало да ги ползвам.

# 523
  • София
poppy-fairy В такива случаи си правя кок или връзвам опашка. Така може да се издържи още ден-два.

# 524
poppy-fairy В такива случаи си правя кок или връзвам опашка. Така може да се издържи още ден-два.

Аз за съжаление не мога с вързана или вдигната коса, получавам зверско главоболие. Даже в жегата съм с пусната коса поради тази причина.

Общи условия

Активация на акаунт