Шумен - 9

• 24 659
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
Браво и на Татянка, много да бяга и по- малко да пада! Peace

Момичета, тая седмица ще правим ли среща newsm78, или другата? А?

# 136
Диде честити ти още един чифт ходещи крачета.
Пете весело изкарване в Гърция.

# 137
ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА И НА ТАНЮШАТА!
Кари, нямам нищо против, само казвайте, може и тази, може и другата седмица. Ако е другата мисля, че и Дарито ще дойде, защото техните се прибират края на тази седмица от Испания и сигурно, ще й е по - удобно другата. Thinking

Ех, вие заразихте ме с тия шофьорски курсове. До сега само се скътавах, щото шубето е голяма работа, ама вече май няма на къде. За капак и мъжото все ме натиска, че и шефа му и колегата му и ....т.н. ooooh!
Пък мен така да ме е страаааааааааааааааах  Sick

Пети, голям  подарък бе душо, да ти е честита ваканцийката, хубаво да си изкарате, снимки да ни покажете и подаръци да ни донесете... Joy

# 138
Уф и мен много ме е страх за курсовете, а и децата си ще возя. Такава отговорност, а аз съм толкова отнесена. Какъв ли шофьор ще излезе от мен  newsm78

# 139
  • където има любов
Аз пък си знам,че от мен шофьор не става.Нали знаете колко отнесени и разсеяни са художниците-та това важи в пълна сила и за мен.Не мога да си представя да гледам само пред себе си и да пропускам всичко около мен.Пък и защо да шофирам,като има кой да кара ,а аз да се наслаждавам на природата!(шегувам се)
Диде,честито прохождане и на другата кукла!
Пете,пожелавам ти страхотно изкарване!

# 140
ООО да! Среща ще има! Давайте предложения!

Много ви се радвам на ентусиазма да изкарате курсовете и да метнете децата в колата. И аз искам ама няма. Първо че нямам кола (търси се). И второ че докато се отпусна сама да карам доста време ще мине. Та по този повод се сетих една случка. Преди няколко седмици пътуваме си с Дидо в колата и минаваме покрай едно магазинче за зеленчуци и аз му викам: Сприии, тука са хубави зеленчуците. Но той не спря и ме закара у майкини му. И аз се разсърдих , че се почувствах като изнасилена и викам , ако аз карах колата щях да спра. И той се смили над мен и ми даде да покарам. Та качвам се аз, той тръпне и вехне, аз ухилена до уши. Наместих седалки огледала  и питам: Само ми кажи кой педал е за газта , кой е спирачка и тръгвам. И той ми вика: Ставай, ставай! Аз умирам да се хиля и слагам колан. И той : какъв е тоя колан дето го слагаш, и аз: ми отивам за домати; и той: А бе никво домати , ей там до отсрещния казан. .... Е казан, казан, какво да правя, поне до казана ще карам. Паля и гася колата, а тя е дизел. И той вече съвсем сериозно: Ставай ставай. Друг път ще караш.
Та това беше карането ми де. Иначе предния пасат по ми го даваше да карам, но от като си купихме тоя и край, няма кола. Така че търся си количка като за мен. Искам Опел корса , зелен с климатик. ако някой  му се намира такъв да свирка!

# 141
  • Mediterraneo
...Опел корса , зелен...

Тюх, аз имам един червен  Crossing Arms Сори, ще си го държа, като държиш на зелен  Crossing Arms

# 142
...Опел корса , зелен...

Какъв съвпадък аз имам зелен, можем да направим пазарлъка.

За срещата аз идвам само да не е на китайски.

# 143
ex mnogo 6ofiorki be! ako niakoi iska da si kupuva kola da svirka, 4e moiata iskam da ia prodavam, 4e si xaresax druga!!! Grinning Grinning Grinning ta kolata e v dobro sastoianie i cenata e dobra, taka 4e ako niakoi tati re6i da se tra6ne da vi pravi podarak az sam nasre6ta :peace:stava duma za FIAT berchetta

# 144
  • при Arctic Monkeys
 аз също карам, но блъснах колата на мъжа ми и то като бях бременна и от тогава ме е малок шубе Rolling Eyesвече си карам само моето клио и толкоз, на друга кола не се качвам Crossing Arms обаче не мога да си представя да карам малката, ще умра от страх. ама нали за това си имаме тати!

# 145
niama ni6to stra6no da si vozi6 deteto! az po cial den obikaliam s deteto i izob6to ne me e strax. e imalo e i slu4ai v koito sam se raztrepervala, no ne po moia vina, no kato niamam drug izbor-miatam ia v kolata i tova e.kato se ima predvid 4e az ia zakop4avam s kolana na prednata sedalka bez stol4e-za6toto niama druga sedalka Grinning Grinning Grinning.mnogo rabota si var6a taka-ina4e s koli4kata-makna ia po stalbi po nesnam si kade a nikade po4ti po u4rejdeniata niama rampa za koli4ki-takav biceps sam napravila ve4e 4e ne e istina, a kato sme s kolata-lesno.
Abe s 2 dumi ---kogato tatkovcite rabotiat ot 7 do 7 i nie triabva da se spraviame s vsi4ko sami, kolata e goliam plqs!!!

Последна редакция: пт, 22 сеп 2006, 10:17 от svetaa/цвета

# 146

Честит рожден ден, Пете!!!
Бъди здрава, щастлива и обичана!
Весел и незабравим празник там където си и мноого подаръци!

# 147
  • Mediterraneo
ЧРД, Пете! Да си жива и здрава и много щастлива!    bouquetЛюбимите ти хора много да те радват и да те даряват само с усмивки  Grinning

# 148
  • при Arctic Monkeys
някой ще ми каже ли защо, по дяволите не мога да си сложа моя снимка на аватара? пробвах 100 пъти, не става.мъча се от yahoo  където са ми снимките качени, е,не ще! Close

# 149
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕТЕ

...Опел корса , зелен...

Тюх, аз имам един червен  Crossing Arms Сори, ще си го държа, като държиш на зелен  Crossing Arms
Много ми се кара зелена кола, не знам защо. Ама може и компромис да направя. Аз намерих един червен в Шумен, да не е твоя.  Party
Цвети я дай снимка на возилото да го видя. Че аз малко по хубост си избирам колата. Дидо дето ми вика "Може и л...о да е , ама зелено да е" Като съм се хванала за този цвят. И сега го е яд че нямало зелени трабанти.  Mr. Green

Аничка за да качиш снимка като аватар, трябва да е с размери 200/160 и формата да е jpk или gif.

Егати тъпотията днес. Дидо и трите почивни дни е на работа, а аз не мога да мръдна никъде. Но на фитнес ще ида де , че мога да откача тука. Така че ако срещата е за тази неделя, най-вероятно и аз няма да мога да дойда.

Общи условия

Активация на акаунт