Шумен - 9

• 24 655
  • 273
  •   1
Отговори
# 150
  • при Arctic Monkeys
 аз пък си купих велоергометър, защото нямам време да ходя по зали  Crossing Arms
само че докато детето спи, вместо да го карам, вися на компа. ужас,краста ужасна е тоя нет newsm78
Ани, повечето корси са с 2 врати, което е адски неудобно, за какво ти е?този,който е отзад,трябва да се провира като червей, много мразя. за мен по-голяма гъзарийка е нисан микра, хем ги няма в Шумен,хем е японска, хем супер икономична.

# 151
Честит Рожден Ден Пете  bouquet Бъди все така прекрасна и лъчезарна. Аз ти пожелавам най-вече здраве, за теб и цялото ти семейство.
Ние днес правихме прощапулник. Силви хвана четката за рисуване, а Татянка калкулатор. Ще си имаме художничка и финансист  Grinning Светле ще сме ти редовни клиенти Laughing
Аничка  аз умирам за кростренажор, ама пусто все не идва ред, а и къде да го сложа като сме така пренаселени. Мама ще ни изгонят ако домъкна такова нещо  Joy
А за срещата както решите аз съм съгласна, ама като гледам май ще могат повече хора да дойдат другата седмица.

# 152
  • Smallville
Момичета и аз си мечтаех за велоелгометър,щото не мога да я сколасам да ида на зала и какво....сега стои оттатък в другата стая и прахлясва,добре че мъжът ми го кара отвреме на време.Ами така е като не мога и аз да се откъсна от нета,уж сядам за малко а то......кога минава това време newsm78

# 153
За велоергометър и аз си мислих да си вземем , но реших че във фитнеса ми е по интересно да ходя. Все пак с хора се срещам там. А и ако у нас  реша да тренирам , сигурно само с решението си ще остана. Велоерометъра е за топене на мазнини. А аз освен него ползвам и други уреди за стягане. Не че съм се стегнала особено. а днес докато бях в залата един ексцибионист (така ли се пише) застана от другата страна на стъклото и си го дървеше.  #Crazy
А за тези дето имате велоергометри у дома, една изпитана рецепта: всяка сутрин на гладно по 20 мин въртене на колело, със скорост 30-40км/ч, при пулс не по малко от 120, излишните сланинки ще паднат.

Сега за колите малко. И аз си харесах един Нисан микра - зелен , но Дидо като не харесва японски коли. А корси с 4 врати няма ли? Аз тука до нас гледах една такава продаваше един, но беше без климатик и затова не я взехме.

На Тони и се скапа лаптопа и ме оторизира да следя за срещата, така че тя е навита. Да се изкажа аз от нейно име.

И ако и утре мисли цял ден да вали , вече незнам....

# 154
  • Smallville

А за тези дето имате велоергометри у дома, една изпитана рецепта: всяка сутрин на гладно по 20 мин въртене на колело, със скорост 30-40км/ч, при пулс не по малко от 120, излишните сланинки ще паднат.

Оооо...аз тази рецепта я знам,но идеята е да седнеш на него иначе не става  Laughing Laughing

# 155
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕТЕ. Пожелавам ти много здраве и късмет. Весело изкарване там където си.

Вече си оправих компа, ама никой нищо не казва за срещата.

# 156
  • където има любов
Честит Рожден Ден ,Пете bouquet!
Желая ти здраве и щастие!
Диде,ще си имаме някоя Фрида Кало,а???
А за срещата този път смятам да дойда,че аз последните няколко ги пропуснах.Може и да доведа една бъдеща мама,дето само ни чете!

# 157
ето едно клипче на Ивко. Не е много интересно но после ще сложа и по интересни. Ама как му се лигавя само: http://www.youtube.com/watch?v=QoWFxS1xNio

# 158
Ани голям сладур Ивчо Grinning
Айде казвайте за срещата?
За фитнес уреда у дома и аз се притеснявам да не прахолясва само, че то ми личи колко съм несериозна, ама на зала не ходя аз ,че не ставам с тези хернии за другите уреди, само за кардио. Без друго първо трябва да сваля сланинките и после да стягам.

# 159
Пете, честит рожден ден!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet на патерица, но то сърце! Желая ти много здаве и успехи, кото ще те направят щастлива!!!
много се радвам че има мама то моята зодия  Peace
Ани Ивко наистина станал голям сладур!!!
а за уредите- на мен не ми трябва 4е сас този нощен татасъм на снимката смаквам без да искам,то като си будун ненонощно........ а на фитнес НЕ СТЪПВАМ Naughty то марзела сташна работа

Последна редакция: сб, 23 сеп 2006, 22:46 от svetaa/цвета

# 160
Никой нищо не казва за среща. Докато чакам да се уговорим нещо да ви се похваля. Днес Стоян ходи на фризьор за първи път. По точно фризьорката идва в къщи да го подстриже. Беше много послушен.

# 161
  • Smallville
Момичета,търсим си квартира,двустаен,необзаведен,в добруджански квартал,около руския,някъде там,ако някой чуе нещо да свирка  bouquet

Днес Стоян ходи на фризьор за първи път.  Беше много послушен.
Честито,това си е голямо постижение.Де да бяха всички като него,лесно щеше да се работи Wink

# 162
  • където има любов
Цвети,браво душа!Най-после на кирилица,че теб докато те изчета направо се изтормозвах!Ама продължавай така!

# 163
Ето сега един клип дето Ивко се проявява като певец!

# 164
Благодаря, благодаря!!! Ще приемам поздравления и подаръци през следващата седмица! Joyхихихи

Общи условия

Активация на акаунт