Шумен - 9

• 24 640
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
Рандеву - предлагам аз

# 181
Ако искате можем да отидем на Кехлибара и там не е лошо.

# 182
  • някъде там
На манастира е страхотно и снощи бях там. Има много хубава музика и певеца, и певицата пеят много хубаво,става голям купон. Относно цените, ами нормални са. Не е по- скъпо отколкото на останалите места, салатите са много големи. Помислете си за там Peace

# 183
Много ме заинтригувахте за това Рандеву, ама не знам къде е. А за Манастира - аз много го харесвам това заведение, но не мога да кажа за цените, не ми е направило впечатление да са по-високи. Важното е не къде ще идем, а да се съберем ,че на това лято не сме се събирали като хората ,а  така ми домъчня.
А последно събота вечер ще е срещата нали? Мен май тогава ми е най удобно, че неделя мъжото ще е сам и не го виждам как ще се оправи сам с подивелия народ  Laughing

# 184
На Манастира цените са нормални, нито евтино, нито скъпо.   Mr. Green

Рандеву е до читалище Тодор Петков, Диде, ако ти говори нещо.

mmz, аз още не съм поръчвала такива торти, но тука вече доста мами празнуваха рождени дни да дадат идеи. Тортите на Давид и това заведение от Шела нагоре, как се казваше, са хубави. В Мария гледах има разни оригинални торти. Кари, при савко беше поръчала, каза че е доволна.

# 185
  • Mediterraneo
За Манастира- мерси. Не понасям заведения с жива музика, където се надвиквам с подивели певици  Stop Абе, все ми е едно май, щото предполагам, че изобщо няма да дойда  smile3534

# 186
Ако е д събота и аз няма да дойда Cry

# 187
Последно кога ще е срещата? newsm78
И къде- Рандеву или Манастира?  Thinking
Хайде вече да решим. Rolling Eyes

# 188
  • при Arctic Monkeys
Да ви кажа аз какво ми се случи. изпросих си от Божилова направление за ортопед и  заведох Рая при Димитров. Прегледа я и каза че има разхлабена тазобедрена става на едното краче. Понеже е седалищно родена и със секцио, е трябвало ОЩЕ В БОЛНЦАТА да я прегледат и да вземем мерки- носене на ортопедични гащи. Аз това го знаех и изрично питах ГРАМАТИКОВА-детето ми е седалищно родено-трябва ли да правя нещо допълнително? А тя, ама надменно,както си знае - ами какво искате да правите вие, да имате специално отношение,защото детето ви е седалищно ли?!  #2gunfire Ей, некадърен народ, майка му стара, ама защо с цената на здравето на децата??Сега ще се наложи и рентгенова снимка да й правим Sad Неам думи!!

# 189
  • където има любов
Аничка,за Румен Димитров ли говориш?Ако е за него -той въобще не е детски ортопед.Аз бих ти препоръчала д-р Моканов-детски ортопед и страхотен човек!

# 190
  • Smallville
Момичета, скоро ще празнуваме първия рожден ден на дъщеря ми Преслава. Мероприятието ще бъде в Шумен, та ми се ще да ви попитам къде може да се поръча хубава и интересна торта за детски рожден ден - с разни фигурки или пък самата торта да е във формата на пеперудка, автомобил и т.н. Ако разполагате и с цени и с информация за това колко дни трябва да си дам поръчката, ще съм ви страшно благодарна   bouquet.
За такива торти знам че правят в Контеса.Имат каталог,но е малко по скъпо,цени не знам.Трябва поне 1 ден предварително да я заявиш.Също така и в Мики правят такива торти,но за там не знам подробности.Мисля,че трябва да провериш на място.Успех и весел Р.Д.    party041

# 191
Аничка, само да не бъркам името, но и ние ходихме при този д-р Димитров. Rolling Eyes
Когато бяхме в болницата още, дойде една докторка (не и помня името и на нея  Embarassed, но  впоследствие разбрах, че е жена на въпросния доктор), та тя видяла, че Яна е  седалищно, секцио, на всичко отгоре и момиче (и трите неща все предразполагащи към луксации) и най- любезно ни насочи към този доктор да ни прегледа профилактично -!ДО 20-ТИЯ ДЕН!. Аз понеже преди това бях чела за тези неща тук- там и се притеснявах да не би да ни има нещо и я послушах и отидохме (педката не ни даде направление #Cussing out).Прегледа ни той и чак след това спомена , че било още рано да се установи каквото и да било /а според жена му това беше времето Thinking /, после и той също толкова любезно ни подсети колко струва прегледа и ни извика след известно време пак. Ние съответно отидохме (този път в Първа частна, че ползвал там ехографа) и тогава слава Богу нищо ни нямаше, пак ни подсети да си платим, нооо........ни каза да го посетим след още известно време пак профилактично #Cussing out. Няма лошо в това, но нещо тяхната работа с жена му взе да ми понамирисва ooooh!-доста умно, тя при бебетата-има поглед над това кое какво е и ги препраща лесно и бързо при него Sick  
Честно да ти кажа и като доктор не ми вдъхна много доверие той Rolling Eyes, по-добре чуй и друго мнение.
Не се притеснявай, дано всичко е наред при Рая! Hug  

# 192
От сладкарница "Албена" съм много доволна. Трябва да се поръча два дни предварително. Нашата торта струваше 35.00 лв. Намира се на ул."Васил Друмев" ако не се лъжа. Улицата от Шел посока Пети полк.
Ани "Давид" вече не работи.
Хайде тази седмица в събота вечерта в Рандеву.

# 193
за орторед аз ходих при Моканов и сам много доволна. Беше Ева като беше на ... май на 3 месеца, с направление, защото е задължително да се мине, и то без да си моля педката за направление.
За торта--- АЛБЕНА!!! аз вземам само то там, и сам много доволна!Но трябва няколко дни предварително да се заяви.

# 194
Аз още един път повтарям че ако е събота няма да дойда Whistling

Общи условия

Активация на акаунт