Шумен - 9

• 24 625
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
  • при Arctic Monkeys
Кари, не мисля, че е същия, защото този каза, че не се наема да гледа на ехограф, за това ми предложи и рентген. И се възмути, че не са я гледали в болницата, та не мисля, че жена му работи там. Кабинета му е до книжарницата на светофарите, казва се Орто хелп или нещо подобно. Втория път като ходих да ми обяснява ми говори 30 мин., беше любезен и каза др. път да ида пак с направление.
Аз за всеки случай ще я заведа и при Моканов на частно.  Crossing Arms

# 196
  • при Arctic Monkeys
значи този Димитров дето съм ходила е Румен Димитров и нямал жена-бил разведен Crazy

# 197
  • Mediterraneo
Ако срещата остане за Рандеву, може и да се появя  Peace

Момичета, кака ви има нова работа. Всъщност е добре познатата стара, но се надявам да е за постоянно вече  Praynig Много съм заета, по цял ден пиша глупости, разпределили са ме и в двете смени, Силия я гледа баба ми, ще правим изследвания за ясла и да тръгва и т.н. и т.н. Вечер лягам като пребита, а сутрин се будя даже още по- изморена  Rolling Eyes А е едва началото... Може и да потръгнат нещата после,като се приспособя, но сега още ми е  Sick

# 198
  • някъде там
anichka5,Д-р Моканов също преглежда в Орто хелп.Др Румен Димитров е много добър специалист, така че не се притеснявай.Успех Peace

# 199
Ииииии Димана честита нова/стара работа.Ще се приспособиш къде ще идеш WinkАйде де решавайте в съботе ли или  в неделя.Къде,в колко часа newsm78Ми явно няма да има срещичка Confused

# 200
  • при Arctic Monkeys
anichka5,Д-р Моканов също преглежда в Орто хелп.Др Румен Димитров е много добър специалист, така че не се притеснявай.Успех Peace
и аз останах с такова впечатление, беше любезен и изчерпателен.
как мислите реагира нашата педи на проблема? издразни се, че след 2 месеца ще трябва пак да ни дава направление за ортопед... `баси!

# 201
Добре, към Рандевуто ли отиват работите!? Кой е за Рандеву в 18ч? Хайде да си направим списък. И за Манастира нямам нищо напротив , само да се видим.

# 202
Аз съм съгласна и за двете. Само се разберете, май повечето са за Рандеву. А за деня както кажете, ама неделя никъде не работи. Някой от нас се убедиха на предната среща. Май като гледам и този път няма да сме много #Cussing out хайде стегнете се.

# 203
Добре значи кой го устройва в събота Рандеву 18ч?

# 204
Хмм, уж имаше интерес към срещата, пък сега се спотайват някои,  Crossing Arms а преди колко хора се събирахме, защо така? Thinking
6 часа не е ли малко рано? Предния път беше ок към 7 часа, както е удобно на повечето де... Peace

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 23:20 от Кари

# 205
И на мен ми е по-удобно в 7.Сашо до тогава ще се върне и ще гледа Дани.Така че гласувам за 7  в Рандевуто Peace

# 206
Добре и ние с Дарито ще дойдем, само аз може да позакъснея, че утре участвам в Карнавала на плодородието и не знам до кога ще ни държат, че май се чува, че награждаването щяло да бъде към 6.30. Ама нищо дори и да закъснея няма да ми се сърдите много нали.  Wink Радвам се, че стана така, че и Петя и Диди решиха да дойдат, понеже имаха някакви колебания.  Hug Значи 7ч в Рандеву. Peace

# 207
19.00 в Рандеву. Аз съм съгласна.
Хайде Рале чакаме те с медал от карнавала.

# 208
  • Mediterraneo
Чудесно. Ще се опитам да дойда  Peace За момента успях да пласирам зверчето мама да го гледа, но съм на повикване  Mr. Green Ако се спогодят Силия и нашите, ще дойда  Laughing

# 209
Сори, че толкова късно се включвам, ама от 9 сутринта съм по улиците и сега влизам.
И аз съм за в 7 на Рандеву. Дали ще има места? Който е ходил да каже, много ли е меле там. Айде ще се видим там Hug

Общи условия

Активация на акаунт