Шумен - 9

• 24 442
  • 273
  •   1
Отговори
# 60
Диде честити ти християнчета. Да са ви живи и здрави.
Аз мнение за столчета нямам, защото първо трябва да си купим кола. Ама докато си купим вече няма да имаме нужда от столче.

# 61
Диди, честити ти християнчета, да са живи и здрави и нека Господ и ангелите да ги пазят и бдят над съня им!

# 62
Рале, Дани свикна ли с яслата, плачка ли?

# 63
На мен най-после ми мина мързела и качих снимките от моя апарат в албума. Ето ги и  снимките

# 64
Е, Ани само аз ли не разбрах какво са писали в статията в "24 часа"? Да знаеш, че много ми харесвате на новата снимчица двамата с Ивко. Hug
Диди, да ти кажа мила, аз си мисля, че колкото по - малко детето толкова по - добре ще понесе яслата. Дани все още плаче, като го водя, но само докато влезе вътре и няма и половин минута и не му чувам гласа. Само дето вече взе да усеща, че го водя още от вкъщи като излизаме, милото. Вчера ходихме на село и трябваше да му обуя маратонките. Те са почти новички и за сега сме ги обували само като ходиме на яслата. Като видя, че ще му обувам маратонките започна да плаче - мисли, че пак на ясла ще ходи, горкичкото.
Ама там си е добре. Цяла седмица вече изкара. Едната леля даже ми разправя, че си бил подрямвал от време на време  hahaha До сега бяхме от 8.30 до 11.30 Нахранвам го сутринта, ако мога го изаквам и го водя. Последните два пъти обядва там. Само супа, ама и това си е нещо. Thinking Утре ще го оставят и да спи там, ще го заведа гладен и ще закусва там, ще видим как ще е. Иначе лелята каза, че бил послушен и когато им пеела песнички той ставал да играе и очичките му греели от радост... душата, чак ми става мъчно, че се отделя, макар и малко от мен. Rolling Eyes

# 65
Милия, добре, че не плаче много. Мен още от сега ми се е свило сърцето за този момент. Аз мисля, живот и здраве на пролет да ги запиша. Дано да са здравички. Там им е по-добре на децата. Мен ме очаква мноооого тежка зима #Crazy

# 66
Защо тежка зима бе Диде?

# 67
О, Ани ти още нищо не си видяла. Ивчо е толкова кротичък. Представи си никнене на зъби, прохождане  и това умножено по две, затворено в един апартамент по цял ден, за цяла зима ooooh! Мамите на по-големите деца, сигурно знаят за какво говоря. Май ще купим една голяма шейна и ще дерзаем по снега Laughing

# 68
Стига Диде не ме отчайвай. Все си мисля , че през зимата няма да е чак толкова зле.

# 69
Не знам, при нас още от сега е много зле. По цяла нощ не спят, ставам над 10 пъти през нощта за да озъптявам някоя, а денем са толкова криви. Сега в момента се тръшкат и двете, но имам малко работа, та не можах да изляза тази сутрин, но следобед излзиам, че ще ми скъсят живота.
Той може Стоянчо да е по-послушен Praynig

# 70
Ох, Диди, направо ти съчувствам душа. Знам какво е с едно тръшкащо се дете, пък с две... ooooh! съвсем. Обаче ти си нашата "мама героиня" и ще издържиш една зима, просто явно няма друг начин. И на пролет на ясла. Аз си мисля, че те като са двечките, няма да усещат толкова много липсата ви. Heart Eyes
А за столчето, май само аз не изразих мнение. Да си кажа, не сме купували столче на Дани, съжалявам за което, но за второто живот и здраве, ще вземем. Ако бях на някоя мама бих купила направо голямо столче, като за голямо дете т.е. незнам до 18 кг. ли бяха? newsm78 Бебе Дани го возехме в началото с порт бебето, но като порастна взех да му слагам одеалце и възглавничка направо на задната седалка. Малко е неудобно, защото детето хлътваше малко надолу и му навивах една пелена под гръбчето, но пък спеше добре. Ако някой ден имам още едно детенце се надявам да бъда и шофьорка вече и ще си го разкарвам сама... Innocent

# 71
Ох Диде милата не те чувствам.Ама няма как ще се справиш HugНие имаме столче и го купихме когато Дани беше на 7 месеца.Много съм доволна.Вози си се там винаги и ми е по-спокойно.И нашето е на Бертони до 18 кг

# 72
Диде, как така по 10 пъти ставаш през ноща  #Crazy Момичета , така ли става като пораснат децата. Аз вече си мислех че съм приключила  с този период.
А от днес гледам се подава едно зъбче. Я споделете с какво мажете венците, че идея си нямам.

# 73
Ани мазах с калгел ама няма смисъл. Според мен нищо не помага. Ама мажи ако искаш. Твоето дете нямаше колики и му даваше един куп капки, мехлеми и т.н. Има и някакви хомеопатични за зъбите. Може и от тях да си купиш. Граматикова ще ти ги каже тези работи дори може да измисли и нещо друго.
Диде проблема е , че и Стоян започна да става крив когато реши.Хайде организирай се някой ден и слез към нас. Да видя аз защо се оплакваш от тези послушните деца.

# 74
  • Mediterraneo
О, Ани, в заблуда си за спокйните нощи  Stop  Mr. Green . Според мен до 4 годишна възраст децата нямат нормален сън. Все още им се регулира съня, така че поради различни причини се будят нощем.
Силия спеше като заклана преди. Сякаш като проходи- няма сън. Явно е доста впечатлителна ли, не знам, но откакто е проходила, поне по 3-4 пъти мрънка нощем. Е, има 2-3 нощи месечно, в които се наспивам  Mr. Green То не бяха зъби, не бяха щуротии  #Crazy
За зъбките- нищо не мажа! Смисълът е 10 минутки, мехлемите действат локално и бързо им минава действието. Както и капките за колики- действат повече върху психиката на майката, колкото на болежките на детето  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт