Шумен - 9

• 24 469
  • 273
  •   1
Отговори
# 75
О, Ани, в заблуда си за спокйните нощи  Stop  Mr. Green . Според мен до 4 годишна възраст децата нямат нормален сън.

Peace
Абсолютно на същото мнение съм и аз. Яна до 6-7 месец си спеше по цяла нощ /имаше зверски колики, но поне бяха дневни/, след това започна да се буди, това продължава и до днес, ooooh! но Слава Богу много по-нарядко.
За зъбките, аз мазах с Калгел, ами...доволна съм Rolling Eyes, за разлика от предните мнения, успокояваше си се детето. Може би наистина действието е кратко, но при нас вършеше работа. Peace Ако не спира съвсем болката, то определено я намалява. Thinking

Рали, влез си в кю-то бе мила, от седмица чакам оторизиране. Crossing Arms

# 76
Значи  колко още спокойни нощи ме очакват, около 2-3 месеца.  Shocked А бе не е честно, Тони от както се е родил Стоян си се наспива. Тя като ходеше на работа не спеше така. Добре че се роди това детет да си отспи. Като си легне в 10 и се буди в 9 сутринта.
Днес ходихме на разходка до Варна.

# 77
exoooo jivi sme!!! Laughing mnogo praznici, mnogo sabitia- 4estito na vsi4ki sas zakasnenie  bouquet
dobre do6li na novite mami!
Za spaneto--Eva niama ravna na sebe si!!!!!! UJAS E!!!! :twisted:i tia taka spe6e kato buba ot 7 ve4erta do 10 na drugia den no tova be6e do kam 4-5 meseca. ot togava nasam se budi vsiaka boja ve4er- ve4e za moia radost samo po 4-do 7,8 pati na ve4er i to samo manka, a predi izob6to ne mojex da spia-to goliam reb goliamo ne6to #Crazy po ciala no6t trambovax iz ka6ti za6toto tia si spe6e v drugata staia i na men mi pisna ot sredno6ti razxodki i ia namestixme pri nas v spalniata. Iavno naistina sa dosta vpe4etlitelni decata, a o6te pove4e kato proxodiat. Pravix si opiti i ustanovix 4e kolkoto pove4e igrae e biaga prez denia tolkova po-lo6o spi, a ako sial den si e bila vka6ti s do bolka poznatata i obstanovka spi-po-dobre. No ni6to de- v ednata mi bebe6ka kniga pi6e to4no za sania pri decata- zdravite i umi i po-palavi desa se budeli prez no6ta, a bolnavite i lenivi speli-taka kriteriat za dobre gledano dete nemojel da se izmeri v san. Moiata lekarka mi kaza 4e do 2g. i polovina 3 6te po4ne pak da spi-e ostava mi samo godina i polovina  Joy da mu misliat mamite na po-malkite xixixixi

# 78
  • при Arctic Monkeys
мерси на всички за отговорите за стола за кола.ние сега имаме 2 порт бебета и ползвам тях.ще видим по-нататък.
Ани,Граматикова на частно ли преглежда?
Депресирам се вече като видя бебета колкото нас на месеци, а моето е такъв дребосък CryС едни големи глави, ръе и крака дебели, а мойто като паяк Shocked
Поне на височина расте...Сега най-нвата мода е,че не иса никакъв беберон, купувам 3та кутия добавка-не и не, и чая на Хип спря! ooooh!

# 79
Здравейте и от нас. Най-сетне се поприбрахме от село и вече по-честичко ще се включвам в нета, а смятам да почна и на срещите да идвам.
Добре дошли на новите мами във форума, а виждам, че и откъм бебчета имаме ново попълнение: Даниел на мама Цвети, който тия дни ще стане на цял един месец. Да ти е жив и здрав малкия мъж и да ви носи много радост!!!
Да се изкажа по въпроса за спането нощем, че и на мен ми е болна тема: нашата кака Петя стана на 4 годинки през август, но все още се буди понякога нощем, мрънка, иска вода или да пишка, а кошмара настъпва, когато поиска да легне при нас с татко й. А ние спим на "Приста", която едва стига за двама, пък трима просто не можем да спим на нея. И сега нашия тати отива в хола да има място за каката, че иначе настава един рев посред нощ...не ви е работа. Знам, че не бива да я свикваме да й угаждаме така, но толкова сме каталясали за сън и двамата с нашия тати, че просто искаме тишина и да можем пак да се опитаме да заспим, а не да се мъчим напразно да я убедим да си легне в нейното си креватче. Засега малкия се буди средно 2-3 пъти нощем, обикновено с водичка се оправят бързо нещата, но понякога докато не го гушна да го полюлея на ръце не млъква. Да не ви казвам, че сутрин в 6-6.30 се буди и край: който спал, спал. Почва се една игра...

# 80
Ани,Граматикова на частно ли преглежда?
Да

# 81
  • където има любов
И аз да се включа и да кажа,че също съм много доволна от Граматикова.Лошото е,че отношението й в болницата,когато е на работа,е едно,а когато си я извикаш на частно-съвсем друго.Но пък с кеф си даваш парите-такива обстойни прегледи прави.

# 82
  • при Arctic Monkeys
ами тя в болницата просто се държи отвратително и с колегите си и с майките.аз направо се изумих как е възможно...но явно е добър специалист.предполагам че е "за" новите тенденции и не натиска захранване от 40-я ден?аз дадох една лъжичка ябълка преди няколко дена и цял ден ревахме,не знам дали от сока или съвпадение и просто си беше кисела малката. повече не опитах и поне за сега не смятам. newsm78

# 83
Граматикова не е много за новите тенденции. Още Ивко като навърши 2 месеца и започна да ми пише схеми за даване на сокчета. Още не съм давала. Но скоро мисля да започна. Засега реши , че захранването с пюре ще започнем след 5я месец, но ако види че бебето не наддава добре, или е на АМ започва по рано с пюретата. Инъче като специалист е много добра. А ме учудва за отношението в болницата. Когато бях в болницата се държа много любезно с мен, отдавам го на това че се е надявала че ще и станем клиенти, но и след това като ни е викала там се е държала много внимателно. дори последния път ни направи подарък  - някакъв крем за подцечено-  чуден е. С едно две намазвания и всичко минава.

# 84
  • Mediterraneo
Ани, ама ти нали се ползваше с някакви връзки в болницата  newsm78 Тя затова се е държала чудесно. Аз на каквото бях свидетел... Sick И какъвто и да е специалист, при нея няма да си заведа детето  Stop Непростимо е просто такова поведение. Вярно, че не беше насочено лично към мен, но говоря по принцип...
Аничка, аз бих изчакала още за сокчетата, щом е направила така Рая. Може да е съвпадение, както казваш, но по- добре изчакай  Peace

# 85
Вярно , че в болницата се ползвах с връзки, но специално с Граматикова се запознахме сами , като и споменахме че наши приятели са ни я препоръчали. Освен ако тя самата не се е информирала за това  Mr. Green
ама я разкажете , на какви отношения сте били свидетели, че ми стана интересно.

# 86
  • Mediterraneo
Вярно , че в болницата се ползвах с връзки, но специално с Граматикова се запознахме сами , като и споменахме че наши приятели са ни я препоръчали. Освен ако тя самата не се е информирала за това  Mr. Green
ама я разкажете , на какви отношения сте били свидетели, че ми стана интересно.

Не казвам  smile3505 В личен разговор ще ти кажа  Peace

# 87
Аз немога да кажа лошо за Граматикова. Peace Ако не беше се заела тя с нашия случай в болницата, не ни мърдаше още поне седмица престой там. ooooh!

# 88
Момичета, здравейте! Обръщам се към вас за да ми кажете ако знаете някой добър нефролог във Шумен. По принцип търся детски нефролог но тук няма...В момента нямам възможност да водя малката до София, защото няма със кого да тръгна, всички са заети, а малката не е добре напоследък. Днес ходих да търся една нефроложка, д-р Ангелова, но я нямаше в кабинета, по телефона каза че ще ни приеме след 20.30 часа, но каза още че не виждала със какво можела точно тя да ни помогне  Shocked та...какво да кажа и аз незнам  Thinking Чакам със нетърпение отговорите ви!  Hug

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 17:50 от Елеонора_76

# 89
Сетих се и още нещо да ви питам. Разбрах че тук във Шумен идва на месеца един път ли как точно не разбрах, някаква докторка детска-нефроложка от Варна да преглежда, приемала на частно. Някоя от вас ако е запозната, искам координати. Благодаря предварително!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт