Шумен - 9

• 24 988
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
Елеонора, аз съм доволна от Ангелова! Прие ни едва ли не по спешност, без направление ( съгласи се после да й нося такова), прегледа обстойно Силия, взема й необходимите изследвания... Моят съвет е да отидеш точно при нея  Peace

Друг вариант е да се свържеш с д-р Вичева. Тя е завеждащ детското отделение в Шумен. Тя също е правила преглед на Силия- ехография на коремни органи и бъбреци.

За варненската докторка нищо не съм чувала  Thinking

# 91
Димана Благодаря ти за информацията!
Но моля те кажи ми къде е детското отделение? В тази болница срещу нас ли (2-ра градска)? Ако евентуално не стане нищо със д-р Ангелова, ще заведа Викито при  д-р Вичева Simple Smile

# 92
  • Mediterraneo
Димана Благодаря ти за информацията!
Но моля те кажи ми къде е детското отделение? В тази болница срещу нас ли (2-ра градска)? Ако евентуално не стане нищо със д-р Ангелова, ще заведа Викито при  д-р Вичева Simple Smile

Ами да, ти каза, че сте на П. Парчевич, нали?! Срещу вас трябва да е Онко- то. Зад него има една стара сграда, там е Детското. Ама болницата не е 2- ра градска, а МБАЛ  Grinning Обаче така едва ли ще стане прегледът, там не преглеждат ей така, нали знаеш- трябва ти направление за хоспитализация, а там вече нещата стават дебели. Не ти трябва да влизаш в ДО  Stop Stop Stop Другият начин е на частно при Вичева.
Какво й е на Вики?

# 93
Ангелова наистина е неоткриваема. ooooh!От миналия месец водя Яна при нея, преглежда в театъра само понеделник и четвъртък, но много често и през тези дни не е там. Rolling Eyes  Crossing Arms
Елеонора, ако не ти е спешно, каза че в четвъртък със сигурност ще е там. newsm78
А какво и е на малката?

# 94
Тази нощ сънувах Дидка , Румен , брат и и близначките. Сънувах че Румен е 84ти набор и го хвалехме че е много отговорен мъж. А после с Дидка ходихме на посещение в един резерват.  Joy И после тупахме децата по дупетата, а бе разни такива глупости сънувах!

# 95
Тази нощ сънувах Дидка , Румен , брат и и близначките. Сънувах че Румен е 84ти набор и го хвалехме че е много отговорен мъж. А после с Дидка ходихме на посещение в един резерват.  Joy И после тупахме децата по дупетата, а бе разни такива глупости сънувах!
smile3532

# 96
  • при Arctic Monkeys
Димана,може ли да ми дадеш координати на Вичева?
За граматикова и аз не искама да давам конкретни примери,  ама ми затвърди лошото впечатление от отделението.Само ще кажа че детето ми горкото беше с обрив ЦЯЛОТО, а тя ми вика-ама къде виждате пъпки?!!,я станете веднага да ми покажете!Ставам аз с разпрания си корем, а тя вика-ами това е нормално,какво драматизирате! На другия ден сестрата й вика на визитация-това бебе е много обринато и тя тогава чак назначи лечение. И още няколко такива случки лично с мен,които няма да ги коментирам.Направи на нищо една сестра пред нас ,за дето ,моля ви се,помогнала на майче със секцио да си нахрани бебето!! Twisted Evil.Няма да говоря повече,че спичам. Tired

# 97
  • Mediterraneo
На Вичева имам един мобилен, който не знам дали все още е същият, но предполагам, че да- 0888 707427

# 98
Стига бе хора, взех да се плаша. Shocked Аз за Граматикова друго мнение имах. И дори днес я срещнах по центъра и се закача с Иван.

# 99
Димана, Кари Викито е с един бъбречен проблем и вече започвам да се чудя защо я мъчат а не я оперират и да се свършва със ходенето по мъките  Rolling Eyes В темата Проблеми със бъбреците и пикочните пътища 2, съм писала много по въпроса  Simple Smile
Димана, снощи д-р Ангелова ни върза тенекия малко, но после и се обадихме и се разбрахме за 8.00 часа сутринта да идем в кабинета и в театъра. Прегледа Викито и реши че е за приемане в болница, малко ще е на венозен АБ, докато се съвземе и след това ще ни даде направление за Пирогов, където още през май месец тази година трябваше да я оперират, но отложиха операцията...та сега пак се стига до Пирогов  Rolling Eyes Иначе д-р Ангелова ми се стори много човечна  Simple Smile
Какво му има на детското отделение? Шашна ме сега  Simple Smile То не че има въобще хубаво отделение някъде де, нали е болница все пак  Grinning
Много здраве желая на всички ви и на дечицата още повече  Hug

# 100
  • Mediterraneo
уф, че неприятно... Дано по- бързо се възстанови детето  Praynig
Ами ДО е меко казано ужасно. В тази сграда, където са сега, са временно ( правят ремонт на другата, ама то стана вече историческо) и условията са просто свръх мизерни. Правя уточнение, че ние не сме лежали там ( слаба богу  Praynig Praynig), ходили сме само на консулти. Но много, много съм слушала от мои приятелки...
Но като се налага, влизаш и търпиш- щом е за здравето на децата, друг начин няма.
Вие кога влизате? По- скоро да се оправя малкат и да се прибирате вкъщи  Hug

# 101
А аз да се извиня  Grinning Похвалила съм не която трябва лекарка Simple Smile Значи днес ни е приела д-р Пенева (дано пак не объркам името) А д-р Ангелова снощи ми е вързала тенекия да я чакам, ама днес д-р Пенева ми се обади от номера от който говорих снощи със д-р Ангелова че от там станала обърквацията  Grinning

# 102
ОООО нашата педи HugД-р Пенева е педиатърката на Дани и Ангелова също ни е преглеждала.Пенева е много страхотен човек.Зимата до вкъщи идва сама без да се пазари и да ми иска пари.Когато Дани е болен звъня й и ни приема веднага където се намира.Дано се оправи детенце по-бързо Hug

# 103
  • при Arctic Monkeys
angelcheto,доктор Пенева къде преглежда?В поликниниката ли?
Ани, ами ще се закача,душа,като й давате всеки път парички...
Не знам ама ми се затвърждава мнението че за да е един лекар свестен,първо трябва да е свестен човек пък после каквото и да е. Crossing Arms

# 104
ОООО нашата педи HugД-р Пенева е педиатърката на Дани и Ангелова също ни е преглеждала.Пенева е много страхотен човек.Зимата до вкъщи идва сама без да се пазари и да ми иска пари.Когато Дани е болен звъня й и ни приема веднага където се намира.Дано се оправи детенце по-бързо Hug

angelcheto Страхотна е нали? Ами на нас май точно такъв лекар ни трябва за детето, който да е първо човек после лекар Simple Smile но понеже вече направихме избора си за лекар, ще изчакам до декември и ще се запишем при нея. Благодаря за пожеланието за детето  Hug
anichka5 д-р Пенева преглежда във кабинета във театъра, и във ДО  за другаде незнам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт