Пазаруване от Aliexpress.com 59

• 35 612
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
SG е накрая. Значи по БГ пощи. Благодаря.

# 211
  • BG-DE
Имам пратка, която по незнайни причини се връща при продавача, поисках от него да ми върне парите, а той ми каза да отворя диспут. Мога ли да го направя без да потвърдя получаването на поръчката, защото до края на 90 дн.срок има още 2 месеца 🤔

# 212
Алиекспрес трябва да ти ги върне, парите са в тях. Затова трябва да отвориш диспут и след като се вижда, че пратката се връща, продавача няма да оспорва диспута и алиекспрес ще ти върне парите.

# 213
  • BG-DE
Да, но за да отворя диспут за неполучена стока трябва да изчакам още 60 дни, няма ли друг начин по-рано да си получа парите 🙄

# 214
Можеш и сега да отвориш диспут. Има едно роботче Ева, което излиза долу в ъгъла. Там избираш, че не си си получила нещото, избираш детайли и ще ти се отвори възможност за диспут.

# 215
След 5 дни изтича срокът за доставка, поръчката е от 01 юли. Вече мога ли да отворя диспут?

# 216
Можеш. Аз обикновено пиша на продавача в такива ситуации да ми удължи защитата и вече ако и след удължаването не пристигне тогава отварям диспут. Това обаче е само в случаи, че има движение на пратката.  Понякога имам пратки с тракинг номер, но си остават без никакво движение и тогава си отварям диспут при наближаване на крайния срок.

# 217
Да, но за да отворя диспут за неполучена стока трябва да изчакам още 60 дни, няма ли друг начин по-рано да си получа парите 🙄
Отваря се друг вид диспут "package was returned to seller ..."

# 218
  • BG-DE
Много благодаря, това меню сигурно на компютър излиза, защото през приложението нямам (или не виждам) такова 🤔

# 219
Много благодаря, това меню сигурно на компютър излиза, защото през приложението нямам (или не виждам) такова 🤔
Снимката е от компютър, но опциите ги и има във всички приложения и версии на Али сайта.

# 220
  • BG-DE
Много благодаря, намерих го 🌷

# 221
Здравейте това какво ще рече....да очаквам ли доставка тия дни?

# 222
  • BG-DE
Най-добре проверете номера на пратката в някой тракинг сайт за по-голяма яснота. Имам пратка, която по тази схема е дошла на 13.09., а всъщност още я няма и според тракинг сайта още е транзит.

# 223
  • Варна
Здравейте това какво ще рече....да очаквам ли доставка тия дни?
Скрит текст:
Чакай я най рано след месец. Тя сега е тръгнала от Китай. Най добре проверявай в Бг. пощи
https://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?item … D0%B5%D0%B4%D0%B8

# 224
Звачи да не се надявам в понеделник да дойде......... Cry

Общи условия

Активация на акаунт