Пазаруване от Aliexpress.com 59

• 35 620
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте!
Така ли изглежда открадната в България пратка? Така е от осемнадесет дни:
https://t.17track.net/bg#nums=SY14039707607

# 196
  • Пловдив
Бях поръчала подарък до Лондон
Вчера гледам пише че е доставен - а там никой нищо не е получил?
на проследяването пише, че пратката е доставена
Какво мога да направя ? Мога ли да пусна диспут че не дошла ?
и дали ще ми го уважът при проследяващ номер на който пише че е доставена стоката ?

# 197
  • Бургас
Здравейте!

това като че ли  не е следящо - мисля че идваха след 20-я ден, дори може след 30-я
защита на сайта е 90 дни, а ти си на "Days in transit    28"

# 198
Потърсете в Спиди! Някой беше споменал, че пратките от SunYou (SY*) отивали при тях.

Здравейте!

това като че ли  не е следящо - мисля че идваха след 20-я ден, дори може след 30-я
защита на сайта е 90 дни, а ти си на "Days in transit    28"

# 199
  • Варна
Моята с SY********** я дават от 28.07 да е в България,и още нищо.

# 200
  • София
Имах пратка с SY която пристигна за по-малко от месец и я получих от Спиди, а не от пощата.
https://www.sypost.net/search?orderNo=SYAE000945196
От 11 пратки, 10 пристигнаха за около месец. Като 8 са с LVS Simple Smile Направо съм учудена

# 201
  • Ловеч
Проверете в Спиди, защото имах пратка, на която върху адреса си залепили техните етикети и ми звънят, че ще връщат пратката.
След разговор с оператор се установи, че била в такова за пратки,след това 13 дена при тях, в офис, който е на другия край на града, защото нямало изписан адрес. Ами как ще има, като върху китайския текст има лепенка на Спиди.
Бях много разочарована, че за 13 дни не съм получила известие, чак на 14-тия, преди да върнат пратката.

# 202
Благодаря на всички, които ми отговориха. Ще проверя и в Спиди, но пратката е 8 лева и се съмнявам от тях да са отделили и за Спиди.

# 203
  • София
Нещо че е 8 лв., от хилядите такива пратки за Бг може да остават и за Спиди, зависи при какви условия са се договорили.

# 204
Здравейте, посъветвайте ме как да процедирам в следната ситуация. Купих ел.пила, която при първото пускане спря да работи. Писах на продавача и той отговори да пусна диспут. Отворих диспут, той не се включи, и всико остана в ръцете на Алиекспрес. Те излезнаха с две предложения или да върна продукта и да получа пълно възстановяване или Без връщане и без възстановяване. Има ли смисъл да правя нови клипове за доказателство, че не работи? Не мога да разбера дали ми виждат клипа, защото колкото пъти го качвам ми седи in proces sing. Ако я върна колко ли ще излезе доставката, някой връщал ли е до сега? Получих я от Полша, не от Китай. Сумата си е 38 долара, не е като да я подаря на китаеца 😞

Успях най-накрая да кача клипа и излезнаха с ново предложение да ми възстановят 50% от сумата (20,40$), но ако едно връщане ми излезне 30 лв. е безсмислено да го връщам - та въпросът ми е, ако предложа друга сума (75%), дали ще отпаднат техните предложения?

# 205
Здравейте, искам да ви попитам нещо.. Имам пратка, за която ми изписа, че е пристигнала в БГ и скоро мога да я очаквам. Но това беше преди две седмици и все още не е пристигнала в пощата. Има ли възможност да са я задържали на митницата и в такъв случай свързват ли се с получателя, за да бъде уведомен. Пратката е на ниска стойност 4  долара. В момента ми изписва само Accepted by Last mile carrier.

# 206
  • Пазарджик
Здравейте, искам да ви попитам нещо.. Имам пратка, за която ми изписа, че е пристигнала в БГ и скоро мога да я очаквам. Но това беше преди две седмици и все още не е пристигнала в пощата. Има ли възможност да са я задържали на митницата и в такъв случай свързват ли се с получателя, за да бъде уведомен. Пратката е на ниска стойност 4  долара. В момента ми изписва само Accepted by Last mile carrier.
Изчакай поне още седмица. Моята пратка седя с такъв статус 3 седмици  преди да си я получа.Евда ли са я задържали на  митниците

# 207
0.001% вероятност да отиде такава пратка на митница. Понеже не ста казали кой е проследяващият номер (или поне дали започва с U, LVS, SY или нещо друго) няма как да Ви ориентираме до колко този статус означава че до 15 дена трябва да е при вас. Възможно е статуса да е за доставено в някоя междина държава т.е. ще чакате поне още 30-45 дена.

# 208
В момента чакам пратка започваща с RB. Някой има ли си идея как ще пристигне? Знам че LVS идват с БГ пощи. SR са чрез Спиди. А RB? С Еконт ли 😀

# 209
В момента чакам пратка започваща с RB. Някой има ли си идея как ще пристигне? Знам че LVS идват с БГ пощи. SR са чрез Спиди. А RB? С Еконт ли 😀
Зависи отпосле дните 2 букви. Тези дето са на държава идват с бг пощи +NL, SG и т.н. има R*YN те може и с куриер да дойдат.

Общи условия

Активация на акаунт