Още по-нова седмица,пълна с още по-хубави новини и емоции.

• 7 021
  • 171
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Бим Бам можеш ли да ни дадеш някакъв адрес на ТСМ магазините в Пловдив.
Аз не съм Бим-Бам,но мога да ти дам адрес,даже два адреса Wink:
-ул.Кукленско шосе 21
-ул.Любен Каравелов 21/колелото на Държавна болница/
Сега обаче остава някой да ти обясни това къде е newsm78.
Макар че съм леееко разочарована от моя опит с пекарната,днес като ходих в магазина си харесах слдващата покупка-перяща прахосмукачка.Дано моя мъж по-скоро пак ме ядоса hahaha,аз ще направя всичко необходимо това да стане.
А сега най-важното-от два дни Буби казва"чаршаф",при нея звучи чаашаф,обаче това е най-сложната и думичка.
 Grinning
Като си говорим за хубави мъже,аз бате Бойко не го заменям за никой друг.Уведомила съм мъжа ми,че ако имам възможност...ще става каквото ще става.Той е напълно съгласен...явно знае,че няма да ми се отдаде възможност newsm78.

# 61
Благодаря ти Вале.Честито за новата думичка.

# 62
Привет мои мили,
много ви се радвам на музикално-любовната темичка с привкус на топъл хляб  Grinning .Целувки на всички  Heart Eyes ! Браво на Буби за новата думичка  Hug !

# 63
Исках и аз да ви покажа една смимка от морето, но още нямам къде да я кача.
Как така няма, ако искаш качи я на http://www.snimka.bg/ , много лесно става.Чакаме да ви видим.Поздрави   bouquet

# 64
Еееее,много сте писали.Не мога да насмогна да чета. Mr. Green
При нас,както винаги,вчера гръмна и останахме без интернет.Чак сега го оправиха. #Cussing out
Да ви се похваля-малката сутринта доста поплака,но после се заиграла,днес вече не се стискала,а казала на госпожата,като и се причуркало . GrinningСега прави пазарлъци,че утре пак ще ходи на ясла.Започна да и харесва там.Като за втори ден добре се справя. Whistling
Гледам ,освен темата за топъл хляб,сте подхванали и друга тема-кой в кого е влюбен. Mr. Green
Доста се посмях с надписа на сливите . JoyПо този повод се сещам нещо.В петък ходихме до Бургас на гости в лелята на моя мъж.И понеже Анелия не я познава,тя купила 10 балона и започна да ги надува ,за да се забавлява с тях щерка ми .Гледаше жената да се хареса на детето,че вечерта щяхме да излизаме и то да не плаче за нас.Обаче единия балон останал ненадут и Анелия го носи на лелята ,подава и го и и казва:
-Да го духаш!
 Laughing

# 65
  • София, "Младост 3"
аз харесвам Брад Пит - и не толкова заради външността, а по-скоро образа му в "Legend of the fall$ май тъй се казваше филма - май на бг беше "Легенда за страстта"
Е тоя му образ и тоя в "Боен клуб", както и незабравимия циганин от "Гепи" - бе мъжкар, направо ако го видя няма да чакам да ме метне на рамо - ми аз ще го нарамя и няма "не искам", намя "недей"
иначе и Наско е супер, а БТР също ги харесвам - от малкото български състави дето пият, а не блеят

# 66
setony, имах предвид, че снимката е забавна (от морето), но няма значение.
като кача снимки ще ви пусна линк.

# 67
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Днес говорих още веднъж със склада в София за хлебопекарните. Казаха че са на тази цена защото имали дефекти, но козметични- драскотини и такива неща. Ще ида да видя утре евентуално. Айдичке дефектна искаш ли я?

# 68
  • София, "Младост 3"
уф и аз искам ама дават ли без пари някъде?
Валя ако идвате да се видим на кафе на РУМА?

# 69
Весела седмица и от мен.
Ние миналата седмица бяхме с поредния спазъм Sad явно пчелната отрова задейства астмата, и провокира спазъмчето, за жалост.
Обаче се гласим другата седмица за моренце, дай Боже , живот и здраве.
Бъдете здравички и мами и дечица  bouquet

# 70
  • София
И аз искам хлебопекарна Йосарианчеееееееееееееееееее! Да дойда с тебе може ли?

# 71
  • София
Днес говорих още веднъж със склада в София за хлебопекарните. Казаха че са на тази цена защото имали дефекти, но козметични- драскотини и такива неща. Ще ида да видя утре евентуално. Айдичке дефектна искаш ли я?
Аз като купувах разгледах няколко пекарни и те бяха със следните дефекти
-надраскано стъклото за наблюдение,но не спукано
-нямат мерителната чашка и лъжичка
-кашоните на всички са в окаян вид
Но за 25лв са си перфектни,пък и двете години гаранция са си супер Grinning.

# 72
Искааааам,Йосарианчееее искам-нищо,че е надраскана няма на изложба да я редя я.Щото като гледам другите цени ще има да си мечтая само.Нямам претенции никакви за външния вид.
Валенце-извинение за тва дето те разкарвах само.
Катнаден -да погалиш бебка през коремчето!

# 73
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
някой може ли да ме упъти къде е въпросният склад на Айвън 7 в Младст 2 Praynig

# 74
  • София
някой може ли да ме упъти къде е въпросният склад на Айвън 7 в Младст 2 Praynig
GrinningМога да ти дам адреса-последната спирка на автобус 306,м/у бл.235 и 236

Общи условия

Активация на акаунт