Отговори
# 165
Светли благодаря за почерпката  chef ,но за такива поводи повече не Naughty само за хубави новини baby_neutral !

Много спинка те момичета!Никаква активност няма с кой да побъбриш / аз работя , но намирам време да хвърля по едно око и да се отчета/.

# 166
момичета, я вижте това! http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=929596
то сигурно вече го има някъде във форума, ама аз да го сложа и тук - С ПОЖЕЛАНИЕТО ДА НИ ПОСЛУЖИ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ  Laughing

# 167
Здравейте, момичета!

Аз днес нещо не съм в кондиция...изморена ли съм от дългия ден вчера, разболявам ли се..не знам, но ми е много гадно - гади ми се, лошо ми е и имам чувството че вдигам температура.   Sick  А и тази овулация този месец ми играе номера... Помогнете моля...
Ден 10 от МЦ - ову тест отрицателен, но има бледа 2ра черта. Темп 36.4 (меря в 7:30)
Ден 11 от МЦ - ову тест отрицателен, ясно има само 1на черта. Темп 36.4
Ден 12 от МЦ - станах много рано (4:30) темп 36.2. Не съм правила тест.
Днес ден 13 от МЦ - темп 36.85   #Crazy

А сега кажете кога е била или не овулацията.. newsm78 това е тест с повишена трудност.  Thinking

Мелодия, радвам се че всичко се е наредило добре накрая! Добре че не са те оперирали! Много късмет от сега нататък и леко бременеене!  Peace
svetli, мерси за почерпката, бъди жива и здрава и никакви такива операции повече. Както Меги е писала, може секцио но само в краен случай!  Hug
tevolere, едно голямо ЧЕСТИТО и от мен!   bouquet
Yanche, успех. Стискам палци да не дойде.  Peace

Късмет на бебеправещите тези дни. А на олелилите се, идва нов тираж, не се отчайвайте! Успешен и приятен ден момичета!

ПС Направих корекция. Объркала съм се и съм написала 37.85 вместо 36.85.... Embarassed

Последна редакция: чт, 31 авг 2006, 11:32 от elph

# 168
herelina направо немога да спра да се хиля Joy Joy Joy !Направо са страхонти тези неща .Аз вече си харесах няколко подходящи за моя случай само да има двете чертички и съм готова!

# 169
  • ГОре на черешата...
Здравейте,момичета  bouquet!Да почна подред:

Теволере - честито,мила smile3525,оттук насетне само прекрасни събития в живота ти желая!

Мелодия,слава богу че всичко се е разминало Praynig!Успокой се сега,лежи и си дебелей Mr. Green!

Светли,почерпихме се - ама другия път искаме торта с щъркел newsm53!

Елфче,да не се разболяваш,много висока ми се вижда тази температура... Thinking

Вени,ти как си мила?А така,навестявай ни и пръскай бременни вируси,че да опустее този форум Scatter!

Силвър,миличка spoko,недей така,че ще подпалим колата и ще дойда да те напляскам Wink!Недей,че и мъжлето тревожиш.Хубаво си решила за лекар - иди при най-добрия,консултирай се и предприемай нещо...и не се натъжавай толкова от бебетата край теб,щото твоето ще е по-хубаво от тях newsm10!

# 170
svetli да си жива и здрава и следващата почерпка да е по случай  EFP

# 171
Привет момичета,  Hug
Днес като прочетох какво съм писала вчера и ме досрамя...  Embarassed  Вчера като се разревах и вечерта на рамото на мъжлето ми, му ударихме един дълъг разговор и  съвсем се успокоих. Благодаря и за вашата подкрепа.   Hug
Мелодия, като прочетох историята ти, направо изтръпнах.   bouquet   Изключително много се радвам за теб. Нека всичко мине гладко оттук натам!  Praynig
Светли, мерси за почерпката, но оттук натам само хубави новини, ок? Simple Smile
Елфче, аз си мисля, че сега - днес ти е овуто. Ама не съм много веща в тези неща... все отсъствах в часовете по биология...  Mr. Green Но във всеки случай, действайте днес и утре  Wink

Я и аз да питам нещо, едно такова маловажно въпросче - може ли да сменя марката фолиева киселина? Досега пиех Неофолик форте, ама го свърчвам и сега имам едно шишенце Фолацид. Нали не би трябвало да е проблем да продължа с Фолацид?  newsm78

# 172
здравейте!Честито на всички видели 2те чертички тази седмица  bouquet  bouquet  bouquet
Мелодия,нека от тук нататък се радваш на лека и безпроблемна бременности едно сладко бебче накрая!
Елфче,Как беше в Лондон?Хареса ли ти?
При мен все още няма лелка -7дена от спирането на дуфастона.Преди няколко дни си чувствах гърдите напрегнати,но сега не като след М са ми newsm78
На моменти ме приболява корема но е за няколко минути само.
Ох, не знам дали се е спукала кистата

# 173
bosilek, и аз си мислих че днес или утре ще е овулацията, но заради тази температура се обърках... нали се покача след ову?!? Thinking Tired #Crazy

roksi77, професионално беше много добре, но ми се разказа играта - станах в 4:30 сутринта, полет в 7. В Лондон в 8 (лондонско време) хоп на такси до Finsbury Ave. Среща до 13. Хоп пак на такси, среща на Bank Str в 14 до 16. Бързо пак на такси и полет в 17:15..... Кацнахме в 20 (наше време)... и докато се прибера.... ужас.  Tired И днес съм като парцал. Така ми се вие свят и ми се гади, не ме държат краката...  Sick или съм хванала някакъв грип или не знам.... Но времето в Лондон вчера беше супер!  Sunglasses
Дано да не ти идва лелка поне още 8 месеца!  Hug

# 174
bosilek не съм специалист, но мисля, че няма проблем със смяната на марката. Важното е да пиеш фолиева киселина независимо каква марка е. Предполагам, че каквато и марка да е състава е един и същ - доколкото знам само трябва да е 0,4 мг. А само да вметна - и аз пия Фолацид, като старата опаковка ми свърши преди 2 дни и от вчера съм с нова. Пак е Фолацид, но е някаква обновена вероятно серия защото таблетките са по-гладки и сладнят  Grinning

# 175
Вени,ти как си мила?А така,навестявай ни и пръскай бременни вируси,че да опустее този форум Scatter!
Навестявам ви аз и ви следя от близо всичките  Mr. Green Пръскам вируси навред и като гледам всяка седмица има положителни тестчета, което ме радвама ама мноооооого. Mr. Green
Елфче, иска ми се да знам нещо за тая пуста температура, ама като хич не и разбирам  ooooh! Никога не съм мерила. Дано някоя от по-компетентните ни съфорумки се вястне и каже нещо по въпроса. Ама вие се трудете с мъжо, пък то ще си покаже  Hug Стискам палци!  Hug Praynig
Светли, да си ни жива и здрава и само хубави новини от тук нататък. И никакви операции повече  Naughty  bouquet
Босилек, и аз мисля, че няма проблем ако смениш марката фолиева. Нали е важно да приемаш фолиева киселина, а какво значение има кой я е произвел.
Силвър, дано някой компетентен доки да ти помогне  Peace
Стеф, сънувах те снощи. Говорихме по телефона първо и ми честити бременността. После се срещнахме и беше много приятно.  Grinning Какво ли значи това?  newsm78

# 176
Елфче, най-добре кексайте днес и утре. Аз бих ти предписала следното лекарство против умора: прибери се вкъщи по-рано, вземи си горещ душ  (или вана) легни си за малко, ако можеш поспи 2 часа, а пък мъжлето нека по пътя за вкъщи купи някаква вечеря Simple Smile След хапването един хубав кекс за десерт и утре вечер още един!  Peace  Това е!   bowuu
Мелодия, vvenkova, и аз така си мисля, че не би трябвало да има някакво значение Simple Smile Стига съм умувала за всяко нещо.  Wink

# 177
Колко нещо сте изписали за един ден...до сега четях и се радвах на всички,които са видели двети чертички...Лека и безпроблемна бременност ви желая  bouquet  bouquet  bouquet

При нас нещата се отлагат поне за два месеца,докато трае лечението на хламидиите.

# 178
vvenkova, много се радвам че ни навестяваш мила, недей да спираш докато не ни заразиш всичките до една!  Hug Heart Eyes Hug

bosilek, слушам и изпълнявам! Тръгвам си още сега че не издържам вече! Ама това с овулацията може и да сме я изпуснали, но нищо. Другия месец пак!

rojbo, успех с лечението и веднага след това да се похвалиш с двете черти!  Peace

# 179
tevolere, Честито ! Лека и безпроблемна бременност и след има-няма 9 месеца слядко и послушно беборанче !    bouquet
елфче, мила, стискам палци и най-вече не контролирай толкова нещата, че ще се побъркаш, давай го по-леко и ще стане  Hug
rojbo, еми значи предвиждам, че след 3 месеца ще се похвалиш с две черти  Praynig
Херка, то май малко остана, а?  Hug И после една метла по-малко  Hug  Heart Eyes
А и относно таблицата, която дадох за пола на децата, тя е за родените след 2001 година.   Peace
Лек ден момичета
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт