Отговори
# 150
добро утро и от мен!   bouquet
tevolere, ЧЕСТИТО  newsm51 и леко бременеене preggo

аз отдавна не съм писала, та да се отчета сега.  Simple Smile лелката като ме посети много-много не й обърнах внимание, че ме тресяха предсватбени вълнения  hahaha но ми беше и криво, защото от биричката така ми се е подул корема, че вече чувам от доста страни подмятания, че съм бременна. даже майка ми мисли че съм бременна и не й казвам от суеверие  Rolling Eyes пък то нищо няма и като чуя такива приказки малко криво ми става.
иначе тази седмица ми е за кекс за удовлствие, следващата ще бебеправим  Blush
обаче съм изстинала нещо и се притеснявам, че на капките за нос пише да не се ползват при бременност и кърмене. и се чудя дали мога да ги слагам поне да увото.  newsm78

# 151
  • София
Здравейте милички! Хубав ден ви пожелавам Simple Smile Аз днеска НЕ чакам лелката... Дано да не дойде...
гърдите ужасно ме болят, а  досега преди цикъл никога не са ме боляли... Както ви казах от доста време ги чуствам така... и си пия вече фолиевата к-на редовно всяка сутрин! Simple Smile

# 152
Ей herelina е тази седмица няма да правя кекс за удоволствие понеже ми липсва половинката ,но се присъединявам другата седмица към групата на бебе правещите , а след това дано да се включа и в чакащите двете чертички!

# 153
Здравейте момичета!
Толкова ми липсваше този форум и всички вие в него - от миналия четвъртък бях в болнични и чак сега съм на работа и се докопвам до свестен нет! Аз доста преживях за тези няколко дни, като в четвъртък ми заявиха, че бременността ми е извънматочна и трябва да ме приемат за спешна операция в петък  #Crazy Полудях!!! След повече от една година бебеправене най-накрая видяхме заветните  EFP и да се окаже, че... Добре, че съм силно алергична към купища лекарствени препарати та отложиха операцията за тази седмица - първо ме тестваха и после ми предписаха някакви хапчета за да може да ме хване упойката безопасно. Та отивам в понеделник рано сутринта в 7:20ч. да ме приемат в болница (като предните четири дни съм лежала щото док каза, че може да се спука тръбата ако много, много шавам) и цялата съм подпухнала от рев от предните дни. Качва ме док на магарето и ВИЖДА САКЧЕ В МАТКАТА  newsm44 Всичко е наред и добре, че ми се размина операцията.
Гледам, че на много от вас ви се е събрало едно такова лошо наоколо и проблеми и много ви пожелавам както на мен ми се случи - колкото ви и по-голям проблема в толкова по-добро преживяване и настроение да се превърне  Hug
А на Vaninaa и tevolere честито - желая ви успешно бременеене и много положителни емоции!

# 154
Melodiya , ЧЕСТИТО и безпроблемна от тук нататък!
BARBORANA , ще чакаме заедно значи   Laughing

# 155
  • на пистата
добро утро момичета,на виделите две черти честито.искам да ви се оплача,вчера си взех тест и тази сутрин го направих с мисълта,че като трябва днес да ми дойде може да покаже нещо,да ама не пак е отрицателен и вече полудявам,не издържам повече така се отчаях,че вече половин час треперя.имам чувството,че и моя вече полудява като мен,не знам какво ми става.боже ще откача толкова се надявах този месец и пак нищо,не знам дали ще имам сили да продължавам с тези отрицателни тестове и надеждата,че този или следващите месеци може да е станало.

# 156
Melodiya честито и добре дошла отново !Какъв късмет само!То си е като шестица от тотото , но е важен крайният резултат .Още веднъж честито мила лека и безпроблемна бременност!  bouquet

herelina с удоволствие само да има какво ,нали знаеш дано този път уцелим момента Praynig .На мен ми се пада кексене 7,8 и 9 пък ще видим.Успех и ще стискаме палци baby_neutral

# 157
Мелодия-честито-лека и безпроблемна бременност! Hug
Херелинка- аз слагах капки за нос и след овулацията, просто бях болна, на море тръгнах, едвам дишах/ на мен това ми е слабо място-не търпя да ми е запушен носът/ и слагах капки.Докато ембриончето се загнезди в тялото има време-прецени и ползвай умерено.Аз самата слагам от детските на дъщеря ми, но и те са си ксилометазолин, просто малък процент/Олинт/Има и разни на билкова основа-ако те ти помагат- от тях слагай-на мен лично не ми помагат.

# 158
пенелопа , брагодаря ти!   bouquet слагам значи, че от 10дена ме мъчи такъв главобол, че едвам издържам вече  Confused

# 159
Здравейте!
Първо едно голямо ЧЕСТИТО на tevolere! Желая ти лека и безпроблемна бременност!   bouquet
Мелодия, супер новина! Party Дано от тук нататък месеците се изнижат бързо и леко без никакви проблеми. Hug  bouquet
Yanche, стискам силно палци  Peace Praynig
Успешен и приятен ден желая на всички ви!!!   bouquet

# 160
Здравейте, момичета!
tevolere честито! Леко и безпроблемно бременеене и много сладко и здраво бебче ти пожелавам!
Мелодия, ужасна история, какво си преживяла само  ooooh!. Важното е, че в крайна сметка всичко е наред  Joy  bouquet
Стискам палци на всички нечакащи!
Аз още си чакам /само дето вече незнам какво - дали овулация или цикъл/ newsm78
Решила съм, че и този цикъл ако не се засече нормална овулация отивам при доки да прави каквото, ще прави, че вече психиката ми не издържа, направо изпадам в депресия, и се задълбавам все по-дълбоко. Както си стоя ми се отнасят мислите и се разревавам, да не говоря като видя бременна или като видя бебче, а то около нас всички са с малки дечица и бебчета!
Направо вече не се трая, а и мъжо тормозя, затова следващия месец отивам да предписва някакви хапчета, та знам, че нещо правя!!

# 161
Силвърче, а ти колко време следиш за овулация?
Графиката ти е равна кажи-речи ThinkingЯ направи една консултацийка-ходи да те погледнат, направи фоликулометрия, да се види-имаш ли овулация или не и да се вземат мерки.Тогава ще се почувстваш много по-добре, защото сега само чакаш.Успех!

# 162
  • Варна
Здравейте дружки  Hug

Днес става една година от операцията ми заради извънматочната бременност и искам да ви почерпя за мое здраве!

# 163
  • Пловдив
Светли да си жива и здрава!  bouquet Дано повече не ти се налага да те оперират(освен в краен случай секцио Wink ) Hug

# 164
  • Варна
Честито на нашите нови бремелинки!!! Лека и безпроблемна бременност и дано повлечете крака   bouquet Hug

svetli, мерси за почерпката, мила! Ще се почерпя виртуално за твоето здраве!!! И аз се присъединявам към пожеланието на _MEGI_ !

Аз пък вчера проядох месо. След година и малко вегетарианство така ми се дояде месо, че главата ми се завъртя. Отчитам го като странно, защото никога не съм била любител на месото. Като много нечакаща се ослушвам за какво ли не. Ех...дано!

Успех на всички съфорумки  Hug и да видим всички скоро двете чертички. Някой беше казал, че този месец се зачевало по-лесно, заради покровителството на Богородица.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт