Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
Какви са някои от общите желания и подкрепата, които се изразяват по време на дискусии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви са някои от общите желания и подкрепата, които се изразяват по време на дискусии?
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на бременност и оплождане?
-
Какво означава закъснение на менструацията и кога трябва да направя тест?

и леко бременеене 
лелката като ме посети много-много не й обърнах внимание, че ме тресяха предсватбени вълнения
но ми беше и криво, защото от биричката така ми се е подул корема, че вече чувам от доста страни подмятания, че съм бременна. даже майка ми мисли че съм бременна и не й казвам от суеверие 
Полудях!!! След повече от една година бебеправене най-накрая видяхме заветните
и да се окаже, че... Добре, че съм силно алергична към купища лекарствени препарати та отложиха операцията за тази седмица - първо ме тестваха и после ми предписаха някакви хапчета за да може да ме хване упойката безопасно. Та отивам в понеделник рано сутринта в 7:20ч. да ме приемат в болница (като предните четири дни съм лежала щото док каза, че може да се спука тръбата ако много, много шавам) и цялата съм подпухнала от рев от предните дни. Качва ме док на магарето и ВИЖДА САКЧЕ В МАТКАТА
Всичко е наред и добре, че ми се размина операцията.
.На мен ми се пада кексене 7,8 и 9 пък ще видим.Успех и ще стискаме палци
Дано от тук нататък месеците се изнижат бързо и леко без никакви проблеми.
. Важното е, че в крайна сметка всичко е наред
Я направи една консултацийка-ходи да те погледнат, направи фоликулометрия, да се види-имаш ли овулация или не и да се вземат мерки.Тогава ще се почувстваш много по-добре, защото сега само чакаш.Успех!

)