Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
Какви са някои от общите желания и подкрепата, които се изразяват по време на дискусии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви са някои от общите желания и подкрепата, които се изразяват по време на дискусии?
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на бременност и оплождане?
-
Какво означава закъснение на менструацията и кога трябва да направя тест?
Като си спомня че миналият път буквално ме докара до лудост...

,просто не съм ги правила.
аз съм новичка сред вас, но от доста време влизам в този сайт попрочитам по нещичко и все не ми остава време да са включа. Но ето ме вече. Ще се радвам да си бъбрим отвреме навреме
за сметка на това пък тук откривам доста полезна информация и ВАС естественно
не било точно така май
Мен една такава щеше да ме стимулира с Кломифен цитрат, защото прецени че нямам овулация само по графиките на БТ и то защото покачването на температурата след ову ми е стъпаловидно. Видите ли, трябвало веднага да скочи над 37 градуса... Веднага се ометох от кабинета й и повече няма да стъпя там.
а кокво ще постигнеш след това и крайният резултат от тях.
Така че горе главата и успех в бебеправенето !
вече не ми останаха средства от тези изследвания, ходене по лекари и излишни лекарства