Отговори
# 135
  • Някъде там...
Хи хи, Теволере честито! Изчакай седмица или 10 дни закъснение и бегом при чичо доктор да видите точката. Лека бременност!   bouquet

# 136
Ами, честито, след някой друг ден-на доктор и успех! Hug

# 137
Здравейте пак,
Благодаря за милите думи на всички. Ще трябва да се стегна наистина. Цял следобед се разхождах, купих си списания и си ги четох. Ще ми мине. Купих си и още един тест...  Embarassed Но ще го използвам чак когато ми закъснее... някой ден...
Прегръщам ви силно!  Hug

Теволере, много се радвам за теб! Едно голямо честито!   Party

# 138
  • БГ
мерси момичета,много сте мили   bouquet не съм правила планове и сметки , затова ми дойде изненадващо тестчето, ще изчакам малко и другата седмица съм на доктор,пожелавам и вас същия резултат скоро, bosilek не се отчайвай и не мисли много по въпроса предварително  Peace Hug

# 139
Всъщност, ти трябва да имаш закъснение 11-12 дни, нали Grinning Можеш спокойно да идеш на лекар.

# 140
  • БГ
горе долу 12 дни закъснение, утре ще си запазя час за докторката ми за другата седмица:)да видим  , че това е 1-ия тест който правя и не знам дали е много сигурен Hug

# 141
Ами при такова закъснение просто няма как Grinning Ще става все по-наситена (ако сега е бледа де, но вероятно вече си е плътна розова чертичка) Simple Smile

# 142
  • БГ
две розови черти като по инструкцията  Flutter

# 143
  • UK

Хи-Хи аз сега се включвам ама направо се изпълних от радост когато видях това  newsm74
 Пожелавам ти най-леката и прекрасна бременност а накрая една прекрасно и ревливо мишленце  1crib smile3541
  newsm44 newsm51

# 144
  • БГ
мерси за хубавите думи на всички, малко ме е страх ама ще се справя като имам такава подкрепа Hug,пожелавам на всички същият модел чертички!  bouquet Peace

# 145
  • Стара Загора
Честити ти чертички  bouquet Искам да ти кажа, че и моята е много бледа...дори неможах да я снимам...фото не я хващаше Mr. Green А ела сега ме виж...морж и половина съм Crazy Оная бледа чертичка вече е голям мъж Heart Eyes /на мама хубавото бебе/

# 146
привет за днес момичета , сутринта направих теста и е положителен Hugами сега? newsm78
Ами сега освен едно голямо честито!!! друго не зная какво да ти кажа. Желая ти безпроблемни 8 оставащи месеца.
На всички останали мацки: Хей, я да си оправяте по-бързо настроението! Какъв е този негативизъм, дето ви е налегнал, а?Мислете за хубави неща и те ще ви споходят. В крайна сметка всичко е в главите ни , каквото мислим това ни се случва...Внимавайте за какво мислите и какво си пожелавате Joy  bouquet

# 147
Здравейте девойки!  wavey

Теволере Hug  честито миличка!!!
Леко и безпроблемно бременеене  preggo и най-сладкото бебче да гушкаш след 9 месеца!!!  bouquet

Момичета аз в последно време съм в много добро настроение Party Изпратих лелката и съм отново на линия готова за действие Flutter а и съвсем скоро ще се срещна с любимото ми моренце и съм много щастлива Party, да не говорим, че точно тогава ще съм в ову и знае ли човек Flutter може пък и да успеем да хванем последния влак за морско бебче Flutter Praynig .
Босилек Hug не се отчайвай миличка spoko и на нашата улица ще изгрее . Нали знаеш, че хубавите неща стават бавно, а и докато няма лелка има надежда.  bouquet

Пенелопа дано детенце бързо се оправи! Praynig

Сиси Hug Добре дошла при нас и бързо да се прехвърлиш в отчетни!!!  bouquet

# 148
Добро утро на всички !Ей вчера ви изпуснах за малко от поглед и ето ти първите две чертички за тази седмица.

Tevolere  честито мила Hug!Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и накрая едно страхотно бебе baby_neutral!

Дано "повлечеш крак" както се казва и тази седмице да бройм много чертички!

Успех на чакащите Praynig и бебеправещите тази седмица  baby_neutral

Megita какво стана с твоя проблем?Нищо не пишеш как е минало при лекъра?

# 149
ХЕЕЕЕЙ ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ, успешен ден от мен.
Ей, жабче ти ква схема ми вкара не е истина  Wink между другото  да ти кажа посочените от теб дни са "оползотворени" ...  Mr. Green естественно, че ще почерпя как.
Само дето симптомите за посещение са налице ...да видим кво ще стане  Crazy
ТЕВОЛЕРЕ ЧЕСТИТО И ОТ МЕН  Hug  хайде леко и безпроблемно бременееене  Heart Eyes

ама много сте мили всичките ....   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт