Отговори
# 180
Здравейте, момичета!  Hug

Тази седмица не ми остана време да влезна тук, а сега нямам нет у дома. Лелката ме посети седмица по-рано. Но снощи сънувах, че съм забременяла. Което според съновниците означава, че ще имам проблеми, а според мен, че довечера нападам мъжо  Laughing

Светли, дано следващия път да черпиш за две чертички!  Praynig

Сега ще ви изчета.

Лек и спорен ден на всички!  smile3525

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 09:47 от Анонимен

# 181
  • Чехия
Браво момичета  Hug Hug Хубава седмичка хубава темичка и само хубави новини..........
Vaninaa, tevolere, Мелодия да сте живи и здрави и лека бременност..... а на пролет  най-сладките smile3504.
Аз малко нахално се намъквам тука ама така ми домъчнява за вас ..... има и нови личица и на тях им пожелавам скорошни EFP
Светлитака ми се доядоха такива пълнени кошнички лелеееее  Crazy никакви такива вече ..извънматочни и операции .....само добри новини. Hug
Елфче значи в Лондон топло викаш тука ние умряхме  ooooh! от студ 3дни не спираме печката а градусите са 8С  до 10С.
Лек работен ден момичета, аз от вчера съм на болнични заради  Sick  и горе главата бебоци passifier ще има за всички.   bouquet  bouquet

# 182
Страчи, пиле, моето е родено 2003, ама не пасва Rolling Eyes
Елфи-аз си мисля, че високата температура ти е от настинка/разболяване.Утре премери пак, може да не сте изпуснали хич овулацията-не бързай с изводите и мери, направи и тест.
Светли-жива и здрава да си-никакви болежки и неприятности повече и сладко бебе най-накрая ти желая!
Аз посетих днес педиатърката, която пък ме похвали, че не се мъкна в поликлиниката за щяло и нещяло, каза, че сме се справили прекрасно с вируса, доволна е от мен и от детето най-вече WinkТова ми вдъхна малко кураж и уверение, че си гледам и върша работата добре Blush

# 183
Здравейте, момичета!
Може би е глупаво да отварям нова тема за това, но... наистина вече нямам търпение по-бързо да разбера дали този месец най-сетне съм успяла... Попринцип трябва да ми дойде на 9 септември. Едва се сдържам да не направя няколоко теста.  Laughing Само мисълта, че може да не са достоверни по това време, ме спира!
Вие как се справяте с нетърпението?!  Sick

# 184
Utro77 мисля ,че ти е рано за тест имаш още 9 дена до М ,изчакаи да видиш дали изобщо ще ти дойде и тогава с тестовете.Просто се настрои за още малко чакане и тогава пробваи.Има доста теми във форума относно това така че за по сигурно се разтърси и виж по подробно

Пенелопа много добри новини ,що малката е по добре само така явнонещата вървят в правилната посока.

# 185
utro77. и на мен трябва да ми дойде на 9 септември така , че  и аз мисля, че е рано за тестове  newsm78  Трябва да се въоражиш с търпение и да  не се  шашкаш предварително  Hug Praynig Peace  bouquet

# 186
  • Чехия
Момичета мъчно ми е за Дара   Sad     кутията и е пълна и не мога да и пусна лично някой знае ли нещо ново? newsm78

# 187
Какво е станало с нея?

# 188
  • Варна
Дара последно писа, че е болна от пневмония и лежи у тях. Оттогава не знам нищо. Дано се възстановява  Praynig

# 189
  • БГ
мерси отново момичета,да ви се връща на всички до една!  bouquet Hug

# 190
  • Пловдив
Светли какво става с теб?Кога ще подновявате опитите?
Аз чакам да си  иде лелката и ще посетя доктора да видим какво ще каже.

# 191
Здравейте, момичета!!!!!!!!!

tevolere, честито лека и без проблемна бременност  smile3525

Мелодийка, направо настръхна докато прочетох, че всичко е минало и всичко е наред. Браво че не са те оперирали, От сега нататък само хубави мигове и безпроблемна бременност.

Светли, да си жива и здрава. Мерси за почерпката, от сега и за напред само щастие и късмет, никакви операции повече. А дано скоро черпиш за  EFPpreggo , newsm32

Успех момичета newsm10

# 192
  • София
здравейте момичета
Честито на всички видяли тази седмица двете чертички:) и успех на чакащите:)
Аз станах малко нередовна ,но имаме проблеми, баща ми е в болница.Слава богу стабилизираха го и сега е само въпрос на време да си е пак вкъщи:)
В кая на тази седмица и аз ще чакам или лелка или другата седмица тестче...стискайте палци да е второто.В тази връзка да ви питам честото пишкане признак ли е за бременност или е прекалено рано да търся под мухата слон?

# 193
здравейте момичета
Честито на всички видяли тази седмица двете чертички:) и успех на чакащите:)
Аз станах малко нередовна ,но имаме проблеми, баща ми е в болница.Слава богу стабилизираха го и сега е само въпрос на време да си е пак вкъщи:)
В кая на тази седмица и аз ще чакам или лелка или другата седмица тестче...стискайте палци да е второто.В тази връзка да ви питам честото пишкане признак ли е за бременност или е прекалено рано да търся под мухата слон?

Да ти кажа,като забременях,доста,ама много често пишках...По 5-6 пъти нощем...

# 194
Ехаа, сладурки, ама вие що нещо сте изписали newsm10 Едвам успях да ви изчета  Grinning
Благодаря на всички за честитките за годишнината ни   love001 Много сте мили и сладки Heart Eyes

Vaninaa, tevolere, честити ви две чертички, много се радвам за вас и ви желая да се гушкате след 8 месеца с бебчетата си  Party

Мелодийка, направо ми спря дъха като започнах да ти чета постинга. Така хубаво ми стана накрая като си отдъхнах, че всичко се е оправило. Сигурна съм, че вече всичко ще е наред, ще видиш! А, я ми кажи, как изобщо, по какви признаци, заподозряха при теб, че уж имало извънматочна?

Пойзън Айви, ние ще пътуваме от Германия, иначе представяш ли си, колко готино щеше да бъде да се засечем случайно в един рейс за Венеция  yes

На всички, които са болни, пожелавам много скоро да оздравяват и да се заемат отново с вкусно бебеправене, а на (не)чакащите - много късмет!

slan4ogledче, и аз като бях забременяла (за малко) и на мен все ми се пишкаше. Това е един от признаците за бременност, стига да не е предизвикан от нещо странично, като например, че си пила повече вода от обикновено или, ако си изстинала. Стискам ти палци причината за честото пишкане да е в двете черти Simple Smile

Момичета, ако знаете, колко странно мина годишнината ни, толкова неща бяхме запланували за този ден, а взехме, че се сдърпахме още в началото  newsm48 После докато се сдобрим, то бяха обяснения, чудеса..... страшна работа  Laughing Е, важното е, че все пак се сдобрихме и си изкарахме много обичливо... и на свещи smile3521 Резултатът ще го видим в края на месеца Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 сеп 2006, 00:29 от Stela-Maria

Общи условия

Активация на акаунт