Отговори
# 195
Мелодийка толкова се радвам, че се е разминала операцията, и че всичко е наред. Лека и безпроблемна бременност preggo оттук нататък, много усмивки и здраво и сладко бебче накрая!  bouquet

Светли мерси за почерпката, да си жива и здрава, обаче другият път да почерпиш за  EFPbouquet

Утро Hug търпение мила, рано е за тестче, изчакай поне деня на М. Успех! fingerscrossed  bouquet

# 196
Аз пак първа ще отворя страничката днес .
Добро утро на всички и ви пожелавам лек и спорен ден !На бременлииките спокоен ден изпълнене само с хубави мисли.На чакащи те за правене на тестове успех и по скоро да ни зарадват и да отидат в отчетните ,на бебеправещи те тази седмица много кексене и само положителен резултат !Всички болни бързо да оздравяват и скорошно завръщане на хоризонта на бебеправещите.
Пенелопка по - добре ли е малката ,че вече идва време за детска .Ние вчера взех ме всички неща от педито и сме на линия готови , а той милия мойто детенце чака с нетърпение пак да тръгне.
Stela-Maria  на ли в крайна сметка всичко е приключило с целувки . така не му мисли много .ние с моето мъжле като се прибери от комондировка първото нещо е да се скара ме ,пък после се обиче ме.мъже ходи ги разбери.

Още веднъж добро утро на всички и най-прекрасните почивни дни ви пожелавам на всички и в понеделник само две черти!

# 197
Добро утро приятелки,
Желая на всички весел петък и едно хубаво септемврийско циганско лятото изпълнено с EFP

А, я ми кажи, как изобщо, по какви признаци, заподозряха при теб, че уж имало извънматочна?
Ми те не видяха нищо в матката и ме пратиха на кръвен тест, който показа >1500. По това заключиха, че бременноста е във фаза, в която би трябвало вече да е видима - но щом не се виждало нищо в матката значи трябва да е в тръбите!
Мен най-много точно това ме притесняваше, че не се вижда в коя тръба е, защото щяха да обработват и двете  Sick
Иначе дактора беше внимателен и немога да се оплача от лошо отношение. А и когато отложихме приемането заради алергии го питах има ли шанс да се появи плода в матката той каза, че винаги има шанс.

# 198
  • на пистата
момичета днес още не ми е дошла лелката,щом я няма значи надежда има,днес да си направя ли тест какво ще кажете newsm78.имам и едно такова напрежение в орема което не е нормално за мен ,уф не знам вече.

# 199
  • София
fraUlica, и аз това се чудя... Втори ден вече лелята я няма, ама не искам да прибързвам, но от друга страна нямам търпение... Рано е за тестче нали момичета?

# 200
Yanche и fraUlica правете тестове,чакаме.
Аз си направих 3 дни преди МЦ и излезе положителен...така,чееее Praynig Peace Hug  bouquet

# 201
  • Варна
Светли какво става с теб?Кога ще подновявате опитите?
Аз чакам да си  иде лелката и ще посетя доктора да видим какво ще каже.

Megi, с мен не става кой знае какво, правих си изследвания за някои антитела, които излязоха отрицателни  Sunglasses ама за това бях писала в Проблемното. На теория като ми мине М. на 9-ти ще можем да подновим опитите, стига да съм здрава, че нещо пак я почнах с настинките  Rolling Eyes
В тази връзка се сещам: искам да взема някакво имуностимулиращо. Вие какво сте ползвали? Препоръчаха ми Citrocept и още едно Bio... не знам какво си.

Хем ми се иска да пробваме пак, хем ме е малко шубе (ама това само на вас го казвам, мъжът ми не знае  Blush ).

# 202
Добро утро, момичета!
Yanche и fraUlica ние стискаме палци, вие правете тестовете  Wink
Честит ви петък  bouquet
Ама студеничко е нещо, снощи даже ставах да си търся по-дебела завивка, май лятото свърши  Cry

# 203
smile3558
Добро утро и от мен.  bye

Yanche и fraUlica, много силно ви стискам палци!  fingerscrossed
silver81, тук целия август беше лош,  Wear Umbrella но май септември ще е хубави времето. Така че и в България ще има още хубави дни.   Nature Sun With Face

Аз вчера имах доста висока телесна температура и пих Колдрекс Макс Грип и цял следобед спах.  Sleeping Поне това обяснява странните ми температури.... Днес съм по - добре.  Tired

Лек и успешен ден!  Flowers Bouquet

# 204
Добро утро и от мен! Simple Smile
Днес е едно такова хладно, слънчево и свежо на вън... Мисля да изляза просто да се поразходя! Simple Smile
Посмях се на едно клипче Simple Smile
Вижте го - http://www.youtube.com/watch?v=SQ0vjP8nAow  Joy

# 205
  • на пистата
край на надеждите този месец,вече ми дойде newsm45

# 206
Не се отчайва следващия месец пак!Много е кофти човек като се настрой и после се разочарова , но уви стават и такива неща.Рано или късно всичко става , просто не му е дошло времето .Така че успех следващия път!

# 207
fraUlica, моля те недей да плачеш... че и аз ще се разплача.  Cry Божа работа е и не се разтройвай когато не всичко става както ти си го запланувала, сигурна съм че има много добра причина да не се е получило този месец. Септември може би е твоя месец и дано 9ти месец ти донесе 9 месеца без лелка!  Praynig  bouquet Peace

# 208
  • Варна
Посмях се на едно клипче Simple Smile
Вижте го - http://www.youtube.com/watch?v=SQ0vjP8nAow  Joy

Joy   Joy   Joy
Супер!

# 209
Здравейте  wavey

Wishi, smile3521 благодаря за клипчето, настроението ми се оправи в бързината. Днес ми беше малко мъчничко и доста работа има, въобще не ми се работеше, но с твоите клипчета и веселото ти настроение взе че ме зарази. Клиентите и колегите ми се чудят защо се смея, ама като пуснах клипа и те легнаха на земята от смях Joy
fraUlica, не се отчайвали, не губи надежда  Hug . Трудно е знам, но поплачи си малко, ама само малко  Naughty за да ти олекне, а след това събери сили и мисли за хубави неща.

Общи условия

Активация на акаунт