Отговори
# 210
  • на пистата
благодаря ви за подкрепата ама вече започвам да си мисля,че за нищо не ставам и не мога да спра да плача.как може да е толкова несправедлив живота и на тези които не го искат да става а тези които го искат и се борят да не може.отне ми година да навия моя да си имаме бебе а сега вече четвърти месец нищо.не знам колко още отрицателни емоции мога да изтърпя,просто не знам.чудя се на момичетата които с години се борят и не са паднали духом и как издържат и им се възхищавам.защо аз не мога като тях а след поредния провал рухвам като развалина?

# 211
  • Пловдив
Честит петък!
Yanche стискам палци.
fraUlica недей да плачеш моля те Hug Нв месец нов късмет дано стане по скоро.
elph работите ли вече по въпроса?Чух че искаш майско бебче.Най искренно ти го пжелвам Heart Eyes
wish   Joy Joy Joy голям смях.Ти кажи нещо как си?Бебо как е?Кога го гледахте последно?приготовленията за сватбата вървят ли?

# 212
Недеи да плачеш ,че още малко ми трябва и на мен.Нещо така ми е кривело ,че ми се иска да заплача и да не спира с дни направо.

# 213
  • София
Привет момичета,

Имам едно въпросче, питах и отчетните, но за сега нямам отговор - дано  тук някой ме осветли. Днес си взех изледванията на урина. Всичко е в норма, но има няколко неща за седимент, които не са ми ясни, а съм на консултация чак в понеделник.
Та на седимент пише: 2-3 левкоцита, слуз, плоски епителни клетки. Ще съм благодарна ако някой ме осветли по въпроса какво значи това, за да съм подготвена за понеделник.

# 214
Аз нарочно не разказвам, че да не ви досадя ... ама като питате! Wink
Добре съм. Вече ми се гади доста по-малко и повръщането стана събитие само веднъж в седмицата. Още се уча кои храни не ми понасят. За сега със сигурност съм зачертнала от менюто си доматите, прасковите и кайсиите - всичко друго е под въпрос. Бебчо мърдаше с ръце и крака последния път като го видяхме. Simple Smile Има много голяма глава и къси ръчички и крачета, които мърдаха във всички посоки! Simple Smile Такова облекчение е човек като го види там. Защото през другото време изобщо нямам представа какво прави там вътре, добре ли е изобщо... Simple Smile
За сватбата - просто съм възхитена от себе си, колкото и нескромно да звучи, защото почти съм готова с организацията! Simple Smile
Имам вече всичко необходимо като персонал за сватбата: DJ, фотограф, оператор, танцьори ... дребните неща съм ги набелязала - покани, чаши, късметчета. Обувки купих - те бяха любов от пръв поглед. И на рокля съм се спряла, но тя ще остане за накрая заради незнайните ми размери на датата! Simple Smile
Не знам за вас, но при мен има едно правило. То си е цял закон. Каквото видя първо и ми хареса - то ще е! Правила съм си експерименти, като тръгна да купувам нещо, нарочно да обиколя всички магазини и винаги се връщам на първото. За това от доста време си спестявам излишно обикаляне ... Пък и може късмет да е моето. ! Simple Smile
И поканите така харесах, и обувките и роклята! Simple Smile
Брей да не ме попита човек - аз се отплеснах! Simple Smile

За плачещата душица... fraUlica , недей мило момиче! Толкова сълзи съм проляла и аз - за несподелени любови, за прекъснали връзки, за пропуснати шансове, за загубена работа, за несбъдната мечта, за потъпкани идеи, за бебе в един друг етап от живота ми. И всеки път целия свят и живота свършваха за мен. Господ не спи, а си върши работата - събира хора и дарява деца и радост! Но всяко нещо се случва точно тогава, когато трябва. Искам да имам семейство и дете от както съм завършила училище и всяка връзка, която започвах от тогава насам е била с мисълта "може би той ще е човека с който ще живея и от който ще имам деца"! И всеки път раздяла по една или друга причина, сълзи и разочарования. И неизбежно дойде момента в който си казах " май не ми е писано да имам мъж и бебе"!
Виж ме сега!
Елфчето и Венкова помнят, колко хълцах и въздишах по сватбените им снимки невярваща че някога изобщо ще ми се случи, а то било толкова близо до мен. И в най-подходящия момент се случи. Едва ли бих оценила предложението за брак, в  който и да е друг момент от живота си така! Simple Smile
И за бебето е така! Повярвай ми. Усмихни се сега и се радвай, че си обичана и обичаш! Simple Smile

# 215
  • ГОре на черешата...
Привет момичета,

Имам едно въпросче, питах и отчетните, но за сега нямам отговор - дано  тук някой ме осветли. Днес си взех изледванията на урина. Всичко е в норма, но има няколко неща за седимент, които не са ми ясни, а съм на консултация чак в понеделник.
Та на седимент пише: 2-3 левкоцита, слуз, плоски епителни клетки. Ще съм благодарна ако някой ме осветли по въпроса какво значи това, за да съм подготвена за понеделник.

Доколкото знам е напъно нормално да има единични левкоцити и плоски епителни клетки,но за слузта.../да не би да имаш сега по-обилно течение и да е от него?/

# 216
  • София
Благодаря за бързия отговор, mari_eta. И аз си мисля, че слузта може да ми е от по-обилното течение, дано в понеделник всичко да е ок.

# 217
Wish браво за свадбата че вече сте готови с всичко и щом и гаденето намалява до сватбата всичко ще бъде наред.А като споделяш си припомням вълненията около моято сватба и се размечтава и забравям да работя.

# 218
wish-че, много хубаво си го написала мила - това за сълзите. Точно така си е. Много плачем за какви ли не неща и после като останат в миналото ни, си се чудим за какво сме си хабили сълзите тогава... Но това е живота, върти се света, ние плачем и се смеем... и накрая всичко се нарежда по прекрасен начин... но няма как да го знаем и съжаляваме за "пропуснати" възможности когато това в всъщност е пътя към постигане на целите ни.  Heart Eyes
Мерси за забавното линкче.  Laughing

MEGI, благодаря най-сърдечно за пожеланието... да, майско бебе ми е мечтата....  Praynig работим, работим... при нас много е трудно това да не работим. Blush едвам се въздържаме по ден-два...  Mr. Green

# 219
Здравейте момичета!  wavey  Честит  smile3558!

fraUlica, миличка недей така. Какви са тези приказки, че за нищо не ставаш? Поплачи си малко щом ти се плаче и се стегни мила. Недей да си мислиш глупости. Бебо ще стане, ще видиш, и то по-скоро отколкото очакваш Hug  bouquet.

Мен няма да ме има една седмица и много ще ми липсвате момичета, макар и да не пиша много често така свикнах с вас Heart Eyes.

Стискам палци  fingerscrossed  на всички които НЕчакат лелката да видят тъй желаните  EFP!
На бебеправещите мнооого любов newsm76  luvbed в това число и аз!
На болничките бързо оздравяване!  bouquet
Даре оздравя ли мила? Дано вече да си по-добре!  bouquet

Много хубава седмичка ви желая момичета Hug изпълнена с много положителни тестчета и без повече лоши новини !!!

А вие ми стискайте палци временцето да се оправи Praynig и да не ни се провали тъй чаканата цяло лято почивка.
До скоро милички !

# 220
Момичета, свърших работа и нямаше какво да права, взех едно листче да пиша писмо на една приятелка, но вместо да и напиша писмото написах ето това:

Слънчице красиво, къде си се скрило? Време е да ни огрееш с добри новини.
Недей се крий, ела при нас и изгрей, изгрей да стоплиш нашите души. Души който се борят за живота, за щастието, за любовта. Души, които се лутат да търсят светлина за бебешка новина.Дай светлина и на нашата мечта. Мечта която ни изпълва с радост. Мечта, която всяка жена желае, мечта за бебе във ръка. Стига толкова беди, болести. Стига толкова мъки, страдания. Изгрей, изгрей във форума сега  с бебешка новина, за всяка по една.

Нарни, приятно и незабравимо изкарване на моренцето   grinning039. Дават времето да се оправи   Nature Sunny дано и да не забравиш да си вземеш апаратчето, да видим как сте си прекарали  Mr. Green   Мале голяма клюкарка съм

# 221
  • София
Ей, Ани, по петъшки те е обхванала музата! Много е хубаво това, което си написала!
Нарния, приятна почивка! Със сигурност ще е слънчево и топло Sunglasses
Уишче, браво за хубавата организация за сватбата!!! И аз така обичам - харесам ли си нещо от пръв поглед, това ще е! А е и много успокоително като си видиш бебчето Wink Когато започнеш да усещаш ритничетата му, ще знаеш със сигурност, че всичко е наред! А до сватбата сигурно няма да ти се гади Simple Smile
Фраулика, не се разстройвай, моля те! Вместо това ела с мен на опашката за къдрокоси момиченца, заченати през септември Wink Ставали чудни кукли Flutter
Теволере, честито положително тестче! Лека бременност ти желая и здраво, сладко бебче  bouquet
Извинявайте, ако изпускам някой или нещо...но то човек да не ви остави...толкова сте изписали Crazy

# 222
anna_25 , много хубави стихчета си написала   bouquet

fraUlica, не се отчайвай, чудесата стават, когато най-малко очакваш! В началото и аз се разстройвах след всеки един цикъл, но сега гледам по философски - всяко нещо с времето си!

wish, много се радвам за теб и за подготовката покрай сватбата! Наслаждавай се на всеки един миг, сигурно си го усетила - незабравимо е!

На всички останали стискам палци, знаете за какво!

Много много хубав уикенд и в понеделник - само хубави новини!  Heart Eyes

# 223
  • ГОре на черешата...
Оооооо,Леичка, тука ли си?Нещо напоследък ми се губиш по правата... Wink
Фраулица - никакви такива Naughty - никакви сълзи и отчаяния /казвам ти го от позицията на човек,който почти беше стигнал дъното/ - нищо няма да постигнеш със сълзи - най-много да разстроиш всички около теб.Ние нали затова сме тук - оплачи се на нас и толкова - наесен с бодра песен!Тъй ами,че нали и летни бебета трябва да има! Grinning
Анна,да вземеш да издадеш една стихосбирка - браво Peace!
Нарния - приятна почивка и дано се върнете повечко Mr. Green!
Елфче,а така те искам - /взех да се засрамвам като чета по колко кексите - ми това е,при нас ЕГН-то май вече си казва думата Embarassed.....Ех,луди-млади години.../
Уишче,отсега чакаме снимчици,да знаеш.
Меги,радвам се,че си добре - дано скоро се похвалиш!
Аз да ви се оплача - от 9 ч. досега се пипках с едно сладко от моркови,ама пък стана божествено!Обаче ноктите ми така се оцветиха в оранжево,че не е за вярване - не ми трябва лак... hahaha

# 224
  • София
Аууу, Мариетка, прияде ми се сладко! А как ли ще ми се яде като забременея...Аз зачезнах, защото тия два дни имах доста работа, но ето, че вече я привърших и пак си влизам във форма Grinning И извинявай, но я на лични ми дай рецептата за това сладко, че сигурно ще го сънувам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт