Отговори
# 255
  • UK
fraUlica стискам ти силно палци да е само това зацапване  Peace

Момичета аз току що си направих тест защото от два дена много ми се гади преди малко ми мина но иначе бях така от 2 часа но сега ме е страх да погледна теста  Cry понеже ако е положителен плода ще е увреден, нали пих антибиотици и сега ме е страх имам нужда от кураж моля ви  Cry

# 256
  • Чехия
ЛЕЛелелеееееееееее погледни го може само да се заблуждаваш и страхуваш излишно... Hug Hug Hug Hug Hug

# 257
  • UK
ЛЕЛелелеееееееееее погледни го може само да се заблуждаваш и страхуваш излишно... Hug Hug Hug Hug Hug

Мале не мога да повярвам отрицателен е  Party за първи път се радвам на отрицателен тест но като си представя какво можеше да ми доведе това  Tired
 Явно гаденето е от високата температура на калта а днес е студено тука и сигурно за това  newsm78

# 258
Megita, ако антибиотикът е увредил евентуалния зародиш на толкова ранен етап той ще загине и ще се изхвърли с цикъла.
Ако оцелее - всичко ще е наред.

# 259
Здравейте момичета аз бях пуснала тема за противозачатъчните и бременност.Тъй като все още не ми е дошло ,а вече е 11ден от закъснението и се чувствам Ужасно гадно и незнам възможно ли е да не ми идва от спирането на хапчетата и от това да се чувствам така?Благодаря Ви!

# 260
Терина, чувала съм, че жени който са пили противозачатъчни по лесно забременяват, защото от тях офулацияте се нормализира. На мен са ми предписвали противозачатъчни за да ми се регулира цикъл, тъй като не ми беше редовен, а когато ги спрях, цикъла си ми беше нормален след това, нито ми е закъснявал, нито ми е идвал по-рано от 28ден. Според мен може да е бременност!  Praynig Правила ли си тест?

# 261
  • UK
anna_25 наистина така казват но не е вярно аз съм пила противозачатъчно 1 година и половина а не ги пия от година и виж, че още съм тука  Peace

# 262
Здрасти на всички  Hug Виждам ,че има нови регистрирали се жени които искат да станат мами  Party Пожелавам ви много късмет и ще стискам палци всички да се радвате в най-скоро време на бебета. Доста време не съм влизала все не ми оставаше време правихме ремонт и пътувах насам натам, но най-накрая седнах на компас .Поздрави и успех     bouquet

# 263
  • UK
Здрасти на всички  Hug Виждам ,че има нови регистрирали се жени които искат да станат мами  Party Пожелавам ви много късмет и ще стискам палци всички да се радвате в най-скоро време на бебета. Доста време не съм влизала все не ми оставаше време правихме ремонт и пътувах насам натам, но най-накрая седнах на компас .Поздрави и успех     bouquet

Олеле ама ти се появи, вчера си мислех за теб... Направо се чудех какво става с теб
 Hug   bouquet   bouquet   bouquet

# 264
Не съм ви забравила. Тук съм и ви подкрепям и съм с вас изцяло. Вече ще влизам по-често изтървала съм доста трябва да наваксам   Hug  bouquet

# 265
  • UK
Не съм ви забравила. Тук съм и ви подкрепям и съм с вас изцяло. Вече ще влизам по-често изтървала съм доста трябва да наваксам   Hug  bouquet

Хайде, че ни липсваше (поне на мен де  Laughing )
 Доста момичета си отидаха в съседния форум и сега сме портиери и посрещаме новичките  Sad

# 266
Не съм ви забравила. Тук съм и ви подкрепям и съм с вас изцяло. Вече ще влизам по-често изтървала съм доста трябва да наваксам   ::  bouquet

Хайде, че ни липсваше (поне на мен де  Laughing )
 Доста момичета си отидаха в съседния форум и сега сме портиери и посрещаме новичките  Sad

Не се притеснявай и ти ще отидеш при другите рано или късно винаги има шанс. Ще стане когато му дойде времето най-важно е спокойствието не мисли само за това.  Hug

# 267
  • на пистата
момичета на мен още не ми е дошло а пък и симптоми за бременност никакви нямам.вчера водих малкия на нашия панаир и умрях от студ ама малкия така хубаво се налудува на люлките,че тази сутрин още спи,ехх панаири,едно време беше толкова хубаво а сега е само циганин до циганин и ме беше толкова много страх от този хепатит,че като се прибрахме го вкарах с дрехите под душа.това е засега от мен,ще се отчета и утре за резултата.

# 268
gladness, толкова се зарадвах, като видях, че отново си тук. Аз много често си препрочитам първата тема - ей така, от носталгия и все се сещам за теб и се чудя какво ли стана! Simple Smile
Добре дошла отново при нас! Simple Smile
Липсваше ми! :  bouquet

# 269
gladness, толкова се зарадвах, като видях, че отново си тук. Аз много често си препрочитам първата тема - ей така, от носталгия и все се сещам за теб и се чудя какво ли стана! Simple Smile
Добре дошла отново при нас! Simple Smile
Липсваше ми! :  bouquet

Grinning Радвам се, че има хора които се сещат за мен. И аз мислех постоянно за вас.
Wish-как върви бременността добре ли си?  Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт