Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 640
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
А защо пък да не ни изненадат - макар и от Мардин , може да е една съвременна стара дама , по - модерна от свекървата даже Laughing или много искам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 166
Скрит текст:
✨Серкан Болат и Эда Йылдыз обручаются... Эта новость, конечно, падает на высшее общество, как бомба; всех интересует Эда, что за человек, чем занимается и что она закончила? Эда осталась одна среди этого яркого, ложного мира.
А Серкан думает лишь об одном - работа, потому что Каан Карадаг задумал очередную подлость.
Пока все давят на Эду и атакуют её со всех сторон, поддержит ли Серкан её? Или он разобьёт сердце Эды, сказав, что это всё это лишь игра?
Озетът на руски...
И две хубави промо снимки от серията утре..

Момичета,истински се забавлявам с вашите постове...
И аз мисля,че Еда сама, с неин проект ще спаси фалиралата фирма...Поне така ми се иска ,а не с парите на "аристократката"..

# 167
В озета няма нищо ново, но и по-добре, че да има изненади утре в епизода, а не да са ни казали и показали всичко предварително с фрагманите и подсказката.

На Робо не мога да му хвана спатиите. Еда все повече му харесва, но нито той, нито тя ще си го признаят скоро, мисля аз. Със Селин може да говори за управлението на холдинга, когато ги засичат трите грации Yum не вярвам да има някаква истинска близост между тях. Обаче от една страна избухването, че всичко е игра, а от друга, че изобщо не съжалява за годежа и че Селин има много от какво да ревнува от Еда... само да не засилят после действието в посока Серкан да ревнува от Каан, че няма да ми хареса Smirk

# 168
  • Яко в Матрицата...
Озет
Скрит текст:
Serkan Bolat ve Eda Yıldız nişanlanıyor… Bu haber elbette sosyeteye bomba gibi düşüyor; herkes Eda’nın peşinde, nasıl biri, ne iş yapar, nereden mezun? Eda bu gösterişli, yalan dünyanın içinde tek başına kalıyor. Serkan’ın ise tek düşündüğü iş, çünkü Kaan Karadağ yine bir sinsilik peşinde… Herkes Eda’nın üstüne üstüne gelirken Serkan, Bolat’lığından taviz verip Eda’nın yanında olacak mı? Yoksa yaşadıklarının bir oyun olduğunu söyleyip Eda’nın kalbini mi kıracak?

Благодаря! Flowers Hibiscus

За тези, които не се оправят с руския Wink

Серкан Болат и Еда Йълдъз се сгодяват... Тази новина пада като бомба във висшето общество. Всички следват Еда - какъв човек е, какво работи, какво е завършила? Еда остава сама в този суетен, лъжлив свят. Серкан мисли единствено за работа, защото Каан Черногорски Joy отново е замислил някаква подлост... Ще направи ли Серкан компромис с това, че е Болат и ще бъде ли до Еда, докато всички я притискат? Или ще каже, че това е една игра и ще разбие сърцето на Еда?

Погледах какво означават имената на нашите ГГ. Обикновено са избрани с мисъл имената, и тук изглежда е така.

Серкан - буквално е човек с кръв от сой, демек човек с благороден произход...
Болат - стомана, сила, мощ
Еда - 1.свенлива, грациозна; 2. плаща обратно взетото; 3. изпълнява дълга си
Йълдъз си го знаем - звезда Grinning

Сигурно заради това Серкан ще прави компромис с фамилията Болат Joy

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 14:27 от Reni - BG

# 169
Озет
Скрит текст:
Serkan Bolat ve Eda Yıldız nişanlanıyor… Bu haber elbette sosyeteye bomba gibi düşüyor; herkes Eda’nın peşinde, nasıl biri, ne iş yapar, nereden mezun? Eda bu gösterişli, yalan dünyanın içinde tek başına kalıyor. Serkan’ın ise tek düşündüğü iş, çünkü Kaan Karadağ yine bir sinsilik peşinde… Herkes Eda’nın üstüne üstüne gelirken Serkan, Bolat’lığından taviz verip Eda’nın yanında olacak mı? Yoksa yaşadıklarının bir oyun olduğunu söyleyip Eda’nın kalbini mi kıracak?

Благодаря! Flowers Hibiscus

За тези, които не се оправят с руския Wink

Серкан Болат и Еда Йълдъз се сгодяват... Тази новина пада като бомба във висшето общество. Всички следват Еда - какъв човек е, какво работи, какво е завършила? Еда остава сама в този суетен, лъжлив свят. Серкан мисли единствено за работа, защото Каан Черногорски Joy отново е замислил някаква подлост... Ще направи ли Серкан компромис с това, че е Болат и ще бъде ли до Еда, докато всички я притискат? Или ще каже, че това е една игра и ще разбие сърцето на Еда?
\

Да каже, да каже... Игра, игра, ама... Да не му разбият после на него сърцето... Та било то и чрез ревност по отношение на Еда и Каан... Нека се попържи в казаните на Ада и той, щом ще се прави на важен.. Аз нямам против да го гледам и в такава ситуация  на ревност... Интересен би ми бил подходът му и начинът му на реакция -   дали ще е все още леденостуден и дръпнат или пък ще избухне като свръхнова...  Nature Star2

# 170
  • Пловдив
Reni-BG, умрях от смях с "Каан Черногорски"! Направи деня ми усмихнат! Благодаря!

# 171
Е, Серкан би трябвало да позащити Еда, защото иначе кой ще му повярва, че се сгодява наистина и то за момиче, което семейството му видимо не одобрява. Така че в този смисъл  "стоманата" ще се пропука.

# 172
И аз нямам търпение да видя Серкан като ''ревнив годеник''. Сигурна съм, че ще има много такива ситуации тепърва, в които ще се пръсва от ревност по Еда. Като знаем всички колко много мрази Каан, няма да му е лесно.

# 173
Еда за момента изобщо не обърна внимание на Каан, обаче не беше случайно, че показаха мотото: "Казвам се Еда, ако не ме обичаш - сбогом!". Да не му се наложи на Серкан да си го припомни Smiling Imp

Иначе ми е интересно и другата дразнителка - Селин на кого се облещи така Flushed

# 174
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Умопомрачителни обици има Селин, бая птички е оскубала.

# 175
"Черногорски", е, не, направо ме захлупи от смях Рени! joy: Аз си го бях превела като Черна гора, ама Черногорски, много добре се получи!
Момичета и двамата вече се харесват, ама кога ще си го признаят, как и кой ще е първият, който ще разчупи леда и ще си признае? Много ми се иска да е Робо!
Но и това, че иска да провали сватбата на Селин, не ми харесва! Добре подозира, че ще бъде използвана от Каан, който иска да провали бизнеса им, но някак си пак е нечестно спрямо нея. Явно тя е имала чувства към Серкан, той сигурно също, е, не колкото нея, но...момичето е очаквало предложение и когато е видяло, че нищо не се случва е решило да подреди живота си. Та мислата ми е, нямаше ли друг начин Серкан да и покаже, че не трябва да влиза в този брак. Защото за мене, Серкан е далеч от желанието да се жени въобще, пък било то и за Селин и наистина е малко подло "да подлага крак" на сватбата и. Въпреки, че мъжът и изглежда свястно момче, но още не знаем и той каква скрита лимонка може да е и в какъв съюз е с Каан. Всъщност, аз не можах да разбера с кой говореше Каан по телефона и получи информация за парцела, че вече го притежават, може ли това да е годеникът на Селин? Ако е той, Серкан ще бъде прав да ги раздели, ама пак казвам, малко е подличко спрямо Селин!

# 176
  • Пловдив
Вероятно два фазана и половин паун. Но пък са точно като цвета на очите й.

# 177
Joy Joy Joy

# 178
  • Яко в Матрицата...
НиМуКа, то си е Черна гора, но за да звучи като фамилно име трябва да е или Черногоров, или Черногорски. Последното ми хареса повече Joy

# 179
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Да, да, отиват ѝ. Представям си аз ако си ги сложа - сигурно ще се разбягат децата по улицата.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт