Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 673
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Какво ѝ каза Селин ,че Еда заспа на точното място  ???
Ферит предложи на Селин да поканят Еда и Серкан у тях и да сготви лично, за да докаже, че не ревнува от Серкан. Селин обаче промени идеята и поиска те да отидат у Серкан и Еда. Само че Серкан изобщо не приемал гости, а Еда така или иначе не иска да се мести у тях. Всичко беше лъжа, за да затвори устата на Селин, когато започна да ѝ обяснява на годежа колко добре познава Серкан... аз така разбрах.

БЛАГОДАРЯ !
/ Ооххх, преизля ми  от този зелен фасул/

# 211
Няма да имаме фрагмент Sad.

# 212
Епизода не ме впечатли особено.Серкан ме дразнеше на макс даже и Керем не го спасява,че го играе има си големи проблеми ама другите не са виновни за тях.Ядосвам се! Последната сцена пък грам не ми хареса да не коментирам как от всякъде ми никне Каан който за мен си е Баръш от ГБ и грам не е мръднал в актьорски план с една мимика дори.Няма фрагман защото ще снимат в Бодрум сигурно утре или петък ще дойде....Да не коментирам какъв ахмак е Мело и усещам,че ще има големи проблеми от това.
Пъръл исках да и оскубя рижавата косица на 2-3 места.
Ахметката е кьостебека в фирмата Серкан бая яко прецака Каан,но онзи е подъл ще си го върне.

От следващия път ако знам,че има такава активност на онлайн мога и да разяснявам.Не съм предполагала,че така ще живне.

# 213
Хареса ми без да разбирам какво си говорят. Забавлявах се истински на целувката им, Еда опита да подложи чело, но не и си получи. Все пак няма за първи път да се целуват я, отрепетираха го един път вече 😂 Селин обърна джуката, но трябваше да дадат реакцията и на свекървата.
Love is in the air, но кой ли ще си признае пръв?

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 01:53 от dessince

# 214
  • На зелено
Момичета, и аз се присъединявам към гледащите сериала и ви нахлувам в темичката, дано приемате нови попълнения.Hug
Само от 2 серии и съм абсолютен фен на сериала. Най-много ми харесва като игра на ГГ и от към сценарий от всички летни предложения. Ханде и Керем се справят страхотно като мимики, жестово и погледи.
Вчера хванах онлайн малка част, но е само гледане по картинки. С нетърпение ще чакам преводите, за да се насладя напълно. А тогава ще се включа и по-адекватно с коментари. Blush

# 215
  • Яко в Матрицата...
Привет!

Диди, не знам какво си очаквала, но все пак Серкан трябва да си заслужи прякора Робот Joy Робот, робот, ама прави фокуси Stuck Out Tongue Winking Eye

На мен серията ми хареса, е някои моменти можеше да се посъкратят, но въпреки това се забавлявах.

# 216
Добро утро! 🦋

Наистина епизодът беше много хубав, имаше изненади, но Серкан с това хладно държание, направо ме ядоса. 😂 Може би усеща, че Еда му харесва и се държи по- дръпнато, за да не се привърже, но няма как да устои.
Ако Селин предлага да вечерят в къщата на Еда и Серкан, ще бъде много интересно. Мернах информация, че Еда два дни щяла да остане в дома на Серкан, да видим дали ще се окаже вярна.
Супер, че ще снимат в Бодрум, сигурна съм, че ще има интересни сцени от там.
Определено доста неща има да научим за детството на Еда и Серкан. Майката на Серкан страда от агорафобия, интересно каква ли е причината... 🤔

Ах, на Еда пак й дойде в повече стресът. 😂 Добре, че беше близо до Серкан.

Между другото, сериалът ще ги направи още по- известни - и на двамата последователите драстично почнаха да се увеличават. Много се радвам за тях. Дано и рейтингът е хубав. 🙏

До после!

# 217
Като изгледах предната серия с превод си помислих, че Серкан изглежда много по-мил само по картинки, без да разбираш какво приказва. Представих си Еда с длето и чук как чука ядосано и му дяла ръбовете, и разчупва леда  Laughing
Като ви гледам коментарите, явно и тази серия ще е така. Аз не очаквам и друго. Няма как Робо да се промени с изведнъж.
А знае ли се какво каза Селин на Еда накрая, че тя така се стресира?

# 218
  • Яко в Матрицата...
Патерина, предполага се, че се самопоканиха с годеника си на вечеря в дома на Серкан.

# 219
Привет, девойки! Гледали, негледали и частично видяли епизода от снощи като менИ
Не сварих целия епизод да изгледам, но дори и на половината видяно не мога да се сдържа  - филмчето носи усмивки  

Те го и рейтинга - първи в трите категории

# 220
Привет, момичета!

Нямах време да гледам онлайн, но след това за малко попрелистих сцени и реших, че епизодът е скучноватичък.. Днес намерих серията, преведена на руски, и започнах да навързвам събитията... Е, знаем си, че Серкан по принцип си и студен като излъчване и поведение, дори самият актьор физически притежава някаква леденостудена скандинавска красота /добър избор на актьор впрочем/, докато Еда е топла, слънчева, с южняшко излъчване. А както всички знаем, противоположностите се привличат... Няма как той да играе другояче, на всичкото отгоре е ясно, че все пак като бизнесмен уважава договора, който сам е изготвил и подписал. Целува и докосва само с нейно разрешение, направи жестове, които не останаха незабелязани, макар че имаше и такива, които за някои от вас са били неприемливи, но лично за мен си бяха екстра. Ледът не се стопява изведнъж, иска си време за пропукване и постоянна доза топлина, коята Еда му осигурява периодично... smiley: Ще се нагорещи около г-н Робот много скоро, защото годеницата му ще се наложи да бъде ежедневно и ежеминутно около него в офиса... Не знам тази нейна идея да работи в неговия офис дали не беше продиктувана точно от желанието на Еда да разгадае този човек-енигма, защото както тя преди това каза, има зачатъци на душевност у Серкан и тя го усети... Или просто защото като човек, изучаващ архитектурен дизайн, Еда има нужда от повече опит вътре,  "в кухнята", и  то в доказана архитектурна фирма..  Каквато и да е причината, както каза и бащата на Серкан, момичето изглежда силно, точно толкова, колкото и синът му...  Затова е предизвикателство да гледаш противоборството на две такива фигури и още повече  да гледаш как лека-полека се разпуква ледената  обвивка на единия... Освен това ще изскочат зайчета около семействата на двамата, на мен лично ми направи впечатление репликата на Серкан към баща си, че е оставил майка му сама в това изпитание... Което ще рече, че той не одобрява този вид поведение, което демонстрира на моменти с Еда по време на партито - да я остави сама на вълците през цялото време... Затова винаги се появяваше покрай нея в моменти, когато разбираше, че Еда преживява и се вълнува от нещо... Смятам, че по-нататък ще я брани и ще я защитава, защото явно това е неговото вътрешно верую за двама души, които са в сериозни отношения... Гледала съм епизода до половината, но бързах да напиша реакция... Следобяд се надявам да ми остане време и за другата половина от серията.. Хубав и слънчев ден на всички!

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 11:00 от mury9

# 221
  • На зелено
Mury9 би ли пуснала линк с руски субтитри, че не мога да намеря. Не че ще разбера кой знае колко, но пак по-добре от картинки. Благодаря!

# 222
Mury9 би ли пуснала линк с руски субтитри, че не мога да намеря. Не че ще разбера кой знае колко, но пак по-добре от картинки. Благодаря!

Епизода в момента е с озвучка ,суб по-късно днес или утре http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/206 … sskom-yazyke.html

# 223
Патерина, предполага се, че се самопоканиха с годеника си на вечеря в дома на Серкан.

И аз така си помислих, но чак да припада заради една вечеря...

За бащата нищо не казвате. От предните серии ми се стори от този тип амбициозни родители, вечно недоволни от постиженията на децата си, но в същото време актьорът излъчва една благост и спокойствие, а и май хареса Еда. Явно не се разбират със сина си, но сигурно и там има някаква история, която предстои да се разкрие.
А не са ли попрекалили малко с фобиите? Всеки има фобия от нещо! Въпреки, че това може да е предпоставка Еда и майката да се сближат.

Fox пускат превод на 11 езика, включително руски, в официалния канал на сериала в тубата, но след няколко дена обикновено. Прочетох някъде, че и от там мерят някакъв рейтинг, предполагам си правят някаква статистика за интернационално гледане. Не знам дали има значение, но аз го попреглеждам с мишката на английски като излезе.

# 224
mury9, прекрасен пост, възхищавам се на хора, които имат дар слово, умеят да пишат такива обстойни анализи и да могат с тях да изразят впечатления и мисли за нещата, които ги вълнуват!
Привет и на останалите момичета от темата! Не съм изгледала все още епизода. Добивам само впечатления от това, което вие пишете, но не мога да споделя лични такива.
Весел и усмихнат ден ви желая! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Tulip

Общи условия

Активация на акаунт