Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 674
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Да не забравяме, че Серкан беше доста афектиран, заради това, че Каан му взе проекта за еко-хотела. И въпреки това през цялото време на годежа се опитваше да бъде около Еда, което само по себе си е вече подвиг за робот като него. Колието, което поръча на Сейфи в тон с роклята ѝ (заради коментарите, че няма аксесоари), после фокусът, танцът, гледането на звездите... показа прекалено много човешки качества, затова на следващия ден се държа грубо. Мисля, че сам се уплаши, че може да се привърже към Еда (и тя към него). Даже си каза в прав текс: "Държа се хладно, защото ти се държиш добре с мен. След 2 месеца ще излезеш от живота ми".

Много хубава беше и сцената, когато разхождаха Сириус. Еда не си поплюва и направо пита какво най-много харесва Серкан в Селин и щом е толкова невероятна жена, защо би ревнувала от нея... тук почти си изкопчи комплимент от Робо, ама той многозначително се усмихна. Започна да му се пропуква защитата на него, ама да видим кога ще си признае Cupid

Лелята също имаше силни включвания. Каза нещо за родата от Мардин, много автентична беше и като се вайкаше дали Еда не е бременна, че толкова да бързат с годежа Satisfied

Довечера ще погледна пак набързо епизода, за да се сетя какво друго ми направи впечатление, докато гледах.

# 226
  • Яко в Матрицата...
Лелята каза, че произлизат от хилядолетен род от Мардин и че трудно биха харесали зет. С този род ще излезе голям заек от шапката Joy

# 227
Да, ще си чакаме ние бабата с кърпа и златната брошка като капачка от буркан (по DariVale) Kissing Face Ама за нея има още време Wink

Между другото, когато се заговориха Еда и бащата на Серкан в градината, той дали знаеше, че това е бъдещата му "снаха"? Тя със сигурност не знаеше кой е той.

# 228
  • Яко в Матрицата...
Баща на Серкан не знаеше коя е Еда, а тя на него каза това, че се е заела с нещо голямо и е много по-трудно, отколкото си е представяла. Когато Серкан я представи официално като годенижа, той я попита: "Това ли е голямата работа?"...

# 229
Сейфи съм го "нагласила " за Мелек ,но може и Каан да слезе от високото ...и сбъдват се бляновете на Мело....
Серкан дали си вярва ,че тайфунът Еда ще го отмине без "поражения"?!?!?!

Пъръл ми е анти още от началото , Селин направо ме "очарова " с вида си / индиански / на партито ,че и предложи на Еда да ѝ помогне за тоалета ....Боже  опази !

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/206 … sskom-yazyke.html     С руски суб

# 230
mury9, прекрасен пост, възхищавам се на хора, които имат дар слово, умеят да пишат такива обстойни анализи и да могат с тях да изразят впечатления и мисли за нещата, които ги вълнуват!
Привет и на останалите момичета от темата! Не съм изгледала все още епизода. Добивам само впечатления от това, което вие пишете, но не мога да споделя лични такива.
Весел и усмихнат ден ви желая! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Flowers Tulip

Благодаря! Аз определено се притесних, че за половин гледан епизод написах такъв дълъг пост... Но все пак - благодаря !:hibiscus:

П.П. За сериала на руски - момичетата вече са написали линка, та затова не се повтарям.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 14:45 от mury9

# 231
и сбъдват се бляновете на Мело....

Голям бонбон е тая поничка, Yum ама ай дано не залитне към Каан... Бляновете й да намерят друга посока.

# 232
За Мело - плешивичкия от офиса , ама той май си харесва Кара къз - Фифи Grinning

# 233
И аз искрено се надявам да не разтягат много дъвката Мелек-Каан. В този епизод беше щипка хумор, но по-нататък ще ме издразни, ако Мело започне да дъни Еда с овчедушието си. Надеждата ми е, че я изхвърлиха от работа и Каан ще трябва да се постарае повече, за да я намери.

Иначе за Джерен и Енгин познахме, че ще са проекто-двойка. Като добавим и Пъръл, ето го единият тригълник Wink

Фифи и шеметът Ердем не ги виждам заедно. По-скоро са за цвят.

# 234
О! Серкан Болат е самото въплъщение на свръхконтрол и концентрация, а Еда е очарователна изкусителка... Предизвиква си го много често - ту със сияйна усмивка, ту с въпросите си, ту с настойчивия си игрив поглед... Но и не му остава длъжна, когато той се опитва да я пренебрегне - Сириус искал да я види... Smile  И тя попита Сириус как е ... Smiley , та за сетен път предизвика усмивчица по устните на Серкан... Ще му хареса накрая на г-н Леденостуден тази игра, ама де да видим... Wink

# 235
Mury9, съгласна съм с теб. Сега набързо изгледах отново сцената с разходката на кучето - ами, Еда направо си го сваляше Серкан бей, но и той не се дърпаше много. Въпросите, погледите, всичко беше в този регистър. Харесва ми, че не са ги изкарали някакви смотаняци (особено нея).

# 236
Ооффффф бееее,тая Селин няма ли грам достойнство......има си годеник и само се вре между Серкан и Еда . Серкан не я отразява , а тя толкова загрижена . Разбрала ,не разбрала изтропа на Серкан ,че Еда  ще го "присвоява "живеейки с него ,сякаш това ѝ беше най-важната задача за деня  и подпали на Айдан мотора без гориво .Пъръл и тя се "издигна " в подла  услуга .Подлостта дали са я учили като ВТОРА специалност в реномираните им университети ????

Дано Еда  се справи и с това изпитание

# 237
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Снощи гледах картинки, днес на руски и мога да кажа, че серията ми хареса...Селин ми е непонятна....сгоди се, защото не и се чакаше повече Серкан да я мотае и да не и предлага брак, а сега ще се пръсне от любопитство, защо така бързо се  е сгодил...Серкан как си представя да убеди всички в двудневната си любов не допускайки Еда до себе си....само с приказки не става, трябват и действия, за да хване вяра тази лъжа...Страх го е да се довери, да се отвори към Еда....да не съжалява накрая той самия и да почне да гони дивото, ако изпусне питомното...Тази рижата работохоличка ми е по гадна и от Селин....На нея пък какъв и е проблема....най много мразя хората, които донасят и сплетничат зад гърба на някой...Вече съм 99% сигурна, че Еда припадна, защото Селин и каза, че ще им отидат на гости....да видим другата седмица дали ще позная... Smirk
Очаквам да изгледам с наслада серията и с бг превода.....

# 238
Еда ми харесва, защото не си мълчи. Харесва ми как се разправя с Айдан и съм сигурна, че няма да остави Селин, Айдан, Пъръл, дори Каан и който още е да й се качат на главата и да си играят с нея. Сцената със Серкан, Сириус и Еда беше много сладка и приятна.
Тази Фифи не ми се ще да е с тоя шемет Ердем. На такова сладко и готино момиче такъв пооплешивял шемет хич няма да му подхожда.
Не коментирам много, че в сряда не можах да гледам епизода на живо и реших да изчакам бг превода.

# 239
Най-мразя клишето с овчедушни и дразнещо добри самоотвержени  главни герои и героини . Дано СЦ продължават да ни показват Еда - пряма , смела и умна .
Не разбирам какво са тези припадъци , помните ли в предната серия как заспа на масата ? Това си е заболяване - можеш да заспиш или припаднеш навсякъде .А Еда води нормален и динамичен живот .Дано има нормално обяснение .

Общи условия

Активация на акаунт