Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,момичета!
Ще следя темата с интерес. Филмчето е страхотно,много зарибяващо.
Малко го оприличавам на "50 нюанса"-договор,сцената с закопчаването на роклята.
След като изгледах последния фраг си мисля,че Серканчо е леко влюбен,ама още незнае.Нали е коравосърдечен,та за него това са нови чуства.

# 181
Умопомрачителни обици има Селин, бая птички е оскубала.
Вероятно два фазана и половин паун. Но пък са точно като цвета на очите й.

Обеците са ми доста префърцунени, но пък има хубави сини очи. Рядко виждаме синеоки туркини.

# 182
Обеците на Селин са ми малко като капан за сънища, знаете ги - онези с мрежичките. Много шамански вид са ѝ придали, ама то рано или късно само с магия ще може да си върне Робо Simple Smile

Иначе залагам, че се блещи на Ферит или в краен случай на Серкан. Просто годежът ще я напрегне много и няма да се овладее.

Jounsi, добре дошла!

# 183
Селин е красавица, но някак си ми е леко антипатична. Ще ми се да се зароди истинска любов между нея и Ферит. Избрахме възлюбен за Фифи, за всички прочетох по нещо, но за Джерен нищо. Интересно ми е тя дали ще си намери някой и кой 🤔 А що се отнася до бабата, аз си я представям доста модерна и съвременна жена.

# 184
Богатата баба  е  майка на баща ѝ ,или е баба откъм майка ѝ ???  Има история тука  ,но ще чакам .

# 185
... Явно тя е имала чувства към Серкан, той сигурно също, е, не колкото нея, но...момичето е очаквало предложение и когато е видяло, че нищо не се случва е решило да подреди живота си. Та мислата ми е, нямаше ли друг начин Серкан да и покаже, че не трябва да влиза в този брак. Защото за мене, Серкан е далеч от желанието да се жени въобще, пък било то и за Селин и наистина е малко подло "да подлага крак" на сватбата и. Въпреки, че мъжът и изглежда свястно момче, но още не знаем и той каква скрита лимонка може да е и в какъв съюз е с Каан.  Ако е той, Серкан ще бъде прав да ги раздели, ама пак казвам, малко е подличко спрямо Селин!
  И едно по-различно мнение...
  Да, със сигурност има и други начини, с които Серкан да действа... Но.. според мен избра нейният подход. Явно е, че тя се е сгодила, за да подразни Серкан и да го накара да я гони и да я върне.. Моят мъж казва винаги за такива жени, че така "умело" бягат, че като се обърнат назад се питат - "Дали не бягам много бързо?!" Satisfied... Ясно е, че тя не е във възторг от сегашния си възлюбен, защото иначе нямаше така да ревнува... Дали е виновен Серкан, че не й е предложил брак?! Амииии... май не. Ако човек не се чувства готов за такава крачка, по-добре да не я прави и да не лъже чувствата на другия...А на Селин като не й се нравят досегашните отношения с г-н Робот - ето, жената е взела решение за себе си и свързва живота си с друг. По-важното е, че когато Серкан заяви своите чувства и намерения, хоп! - Селин тръгна да обсъжда избора му на дама и да му хваща ръката на публично място /или поне така се подразбра/. Уж първа взе решение да вземе живота си в ръце, а сега пуска ръце в противоположна посока... И тя май не е наясно какво иска... А пък Серкан явно достатъчно добре я познава, за да бъде убеден, че мъжът до Селин не е нещото, което я прави щастлива... И в този смисъл, може да се каже, че с намерението си да ги раздели,  й прави невероятна услуга... Smirk

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 22:56 от mury9

# 186
Еда Йълдъз. 💜🌸💜

Момичета,
Благодаря за всички коментари. 🌺
Определено съм съгласна, че ревнуващият Серкан ще бъде интересна гледка. 😂

А на тази снимка сякаш пръстенът е различен или само ми се струва..хм.🤔

# 187
Пери означавало фея, Серкан Болат ги измисля едни имена 😍

# 188
  • Плевен / София

А на тази снимка сякаш пръстенът е различен или само ми се струва..хм.🤔

мисля, че е същият...
Ден за кино....да започнем с кафе и усмивка 😀

# 189
Пери означавало фея, Серкан Болат ги измисля едни имена 😍
Феята с белезниците Satisfied
Още тогава си помислих, че несъзнателно ѝ направи комплимент с името, което измисли за пред бизнес-партньора. Много ми е сладко и Мело как ѝ вика Дада от Еда Stuck Out Tongue

Довечера ще има разговор между Айфер и Маман. Предвид, че едната знае, а другата - не за договорката, ще бъде доста интересно да видим как г-жа Айдан ще се преструва и дали нервите ѝ ще издържат Smiling Imp 

Някъде в Youtube ми се мерна, че има и обща сцена между Еда и бащата на Серкан преди годежа. Това също ще е интересно "запознаване".  Нямам търпение вече да си гледаме епизода Revolving Hearts

----------------------------------------
Разговрът между Айфер и Айдан вероятно е на другия ден след годежа, защото лелята е с роклята от сцената, в която пита Еда дали ще живее с годеника си в един дом.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 14:08 от super_katia

# 190
Видимо много се забавляват на сета

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 15:48 от dessince

# 191
Леле , ако Еда се премести в имението да живеят заедно , ще се забавляваме много Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Това имение ми прилича на чифлика на Алихан от Забранената ябълка Smiley , но там даваха само вилата и дървената веранда . А може и да е друго ...

# 192
Тази вечер. 😍😍😍

# 193

Не остана, момичета, приятно гледане от мен Heart
Оставям и линк към FOX https://www.fox.com.tr/canli-yayin

# 194
Момичета , няма ли руска озвучка ?
Дайте линк , ако има , моля .

Общи условия

Активация на акаунт