Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 689
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
[b..Вече съм 99% сигурна, че Еда припадна, защото Селин и каза, че ще им отидат на гости....да видим другата седмица дали ще позная... Smirk

И на мен така ми се струва... Защото Еда заяви на Серкан, че ще се старае вече да пази дистанция, да не го доближава много и намекна нещо, че е казала между другото за съвместното им съжителство, за да убеди Селин, че нещата между Еда и Серкан са сериозни.. Но не допуснаха нито тя, нито той, че Селни ще повярва напълно и ще досажда колкото може и с каквито трикове може...  Еда разбра, че сега ще трябва за сетен път да търпи критиките и обвиненията на мистър Леден и се притесни... Дано поне сега Серкан не постъпи като мъжко говедо - с рогата напред... А да прояви малко разбиране и актьорско майсторство по време на срещата у дома с другата двойка новосгодени... Предстои да видим..

# 241
Изгледах най-сетне епизода с руски субки и много, много ми хареса. Усещам се пристрастена и искам по-голяма доза и по-често от прекрасните СерЕд! Е, не познах за Енгин и лелята, но мога само да предполагам, а пък сценария да ми носи изненади, което е още по-вълнуващо. Свекъра си хареса снахата и очаквам занапред да бъде изцяло в нейна подкрепа. Едва на трета серия сме, очакват ни доста изненади и обрати в отношенията на СерЕд и на другите персонажи. Опитвам се да разбера Селин, но не мога да оправдая начина, по който действа, защото Серкан каза, че едно от нещата, които харесва в нея е умът и, а според мен, на моменти действа доста необмислено и трупа пред нето черни точки. Онази Пърл е толкова неадекватна милата, че дори не може и да ме подразни, какво иска и за какво се бори и тя не знае, ама ей така да си излива злобата заради спорта! Сцената с разходката на двамата ни сладури уж заради кучето и на мене ми хареса, но когато се разделяха пред дома на Еда ми стана доста тъжно, като че погледите им излъчваха някаква безнадежност, хем идвамата искат да бъдат заедно, хем се страхуват да си го признаят дори и пред себе си. Но започнаха да откриват един в друг много стойностни неща от характерите си и според мен първо ще дойде уважението, а после и любовта, тогава, когато разберат, че не могат един без друг и си принадлежат!

# 242
Здравейте момичета! Имате прекрасна тема и се надявам да приемате още нови попълнения.
До сега не бях гледала сериали с участието на Ханде и Керем, но този ми хареса. Много си подхождат като двойка и има страхотна химия между тях. Изгледах и трите серии с удоволствие и ми е интересно какво още готвят сценаристите.
От това което показаха до тук моето предположение е, че Серкан е имал брат или сестра, който е починал (вероятно при някакъв инцидент) и това е причината, поради която Айдан не излиза от тях, бащата се е дистанцирал, а Серкан не допуска никого до себе си за да не бъде наранен от загубата на друг близък човек. Само че Еда намира път към него и защитите, които си е градил с години се пропукват. А това го плаши, защото тя от самото начало заявява че го мрази, а и си дава сметка, че след изтичането на договора трябва да прекратят отношенията си. Мисля си, че точно това е причината да се държи толкова грубо с нея на моменти.  Мисля си също, че Серкан не е обичал Селин, за него това е бил логичен избор на партньор предвид съдружието във фирмата. Той още в първата серия каза че чувствата са до време и не са важни (нещо от този сорт беше). На разходката с кучето ми се стори, че нарочно обясни на Еда колко невероятна жена е Селин, и му хареса, че тя леко изревнува. 
За Еда и аз си мисля, че бабата е свързана по някакъв начин със смъртта на родителите и, както някой беше споделил. Моето предположение е, че Еда е била заедно с тях по време на инцидента и е станала свидетел на смъртта им, което е довело до това внезапно "заспиване" при силен стрес. Интересно ми е дали ще вкарат бабата в сериала или ще присъства само на думи. Очаквам и от тук да излезе нещо, но идея нямам какво са ни подготвили. Малко се отплеснах в разсъждения, извинете ме за дългия пост Flushed

# 243
И на мен много ми хареса серията , гледах я с англ. суб. И на български после пак ще я гледам Joy
Много ми хареса началото , след това Серкан ме ядоса , но после се извини по неговия си начин Joy
На Пъръл не можах да й се ядосам , нейните действия бяха като ученичка в трети клас, втори срок Joy майката на Серкан е същата , не може да ме ядоса , не мисля че е лош персонаж , просто е тесногръда , ама ще се оправи Joy
Интригите си идваха от Селин , мноого ми стана антипатична, тепърва ще има да злобее Imp
Много ми хареса разговора на Серкан и Еда в парка . Направих и няколко колажа от скрийншотове , но не мога да ги кача през телефона , опитах сто пъти , лаптоп нямам в момента , ще пробвам по -късно през таблета , ако стане .
Майката на Серкан я е страх да излиза от вкъщи, с баща му почти не си говорят , много проблеми има да решава нашето момиче Joy доколкото разбрах баща му иска да работи в неговия холдинг , пък Серкан си е направил собствена фирма с колегите от университета, и какво лошо има в това ? Особено щом фирмата е успешна... Иначе изглежда добряк бащата , дано Еда да ги сдобри Blush
Очаквах Каан да се пробва с Мело , още като писах за нея в предния пост , ама викам да си мълча , да не предизвиквам съдбата Joy и ето , че сценаристите мислили като мен , дано не задълбаят в тази история или пък ако задълбаят Каан да го удари гръм и наистина да се влюби в нея Joy
С нетърпение очаквам фрагмана за следващата серия Heart Eyes

# 244

От това което показаха до тук моето предположение е, че Серкан е имал брат или сестра, който е починал (вероятно при някакъв инцидент) и това е причината, поради която Айдан не излиза от тях, бащата се е дистанцирал, а Серкан не допуска никого до себе си за да не бъде наранен от загубата на друг близък човек.

И аз си го помислих същото, пък и майката каза на баща му нещо от сорта "Не е синът , който искаш ... Ще загубиш единственият си син" наистина прозвуча така все едно е имало и друго дете Thinking

# 245
Къде мога да намеря английски субс?

# 246
Тъкмо и аз щях да питам, по го разбирам от руския ☺

# 247

https://www.dailymotion.com/video/x7v5yxl тук е първа част , в профила на същия потребител е втора и трета
https://www.dailymotion.com/video/x7v5zdi втора
https://www.dailymotion.com/video/x7v5zrg трета

Постоянно ги качват и в ютуб , но до минути се трият , заради авторските права , в този сайт може да ги търсите сериите всеки четвъртък по обяд някъде

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 21:51 от mikipoli

# 248
# 249
Охааа, фрагманът е бомба!!! 😍😍😍
И все пак ще има вечеря.
Хайде да идва вече сряда...

# 250
  • Яко в Матрицата...

- Ти днес обядва ли със Селин?
- Добре ли си в момента?
- Защо не знам за това?
- Защо да знаеш?
- Момичетата ни гледат, не мърдай!
- За 30 лири пазар, 170 лири бакшиш ли остави? Къде си мислиш, че се намираш?
- Какво толкова! Човекът си върши добре работата, хареса ми.
- Ти не си ли ходил на пазар преди?
- Според теб?
- След като се намираме в игра, мога ли да добавя един толкова мъничък детайл?
- Какво правиш?!

# 251
Благодаря ти, Рени, за превода! 🌺
Оле, Еда не я слуша главата, голям образ е. 😍😍😍

😂

# 252
Момичета, можете ли данапишете официалния инстаграм на Ханде Ерчел.
Иначе забавата продължава, както се вижда от фрага.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 22:24 от dariVale

# 253
Момичета, можете ли данапишете официалния инстаграм на Ханде Ерчел.
Иначе забравата продължава, както се вижда от фрага.
това е  handemiyy

# 254
Аааа, супер номер му изигра Еда... С това скачане във водата... Проверява си го милият... Та... той може много да разказва под звездите как всичко е игра и как това ще приключи след два месеца, ама .... и аз като една видна астроложка ще кажа, че звездите друго ми говорят.... Smile

Общи условия

Активация на акаунт