Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 240
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Привет, момичета!
Nature FireNature FireNature Fire много е хубав фрага, чак на мен ми се прииска да се топна в прохладните води на езерото с водопада InnocentFlushedSmiling Imp
Заслушах се и се зачудих чий е гласът в края на фрага, който обяснява какво е любов. Първоначално реших, че е на Алптекин, но като си го пуснах отново май не е той. Някой от вас (извинявам се, че не помня кой) беше пуснал снимка с нов актьор, който ще влезе в сериала (май съм го гледала във Нарекох те Фериха като баща на Емир). Реших, че може да е той. Нали ще са на някакво събитие с награждаване, може да е някой от бизнес партньорите или клиентите на Серкан. Само се чудя на Еда ли го казва това или на Серкан Thinking
По отношение на лелята, която наистина не сме разнищили, и аз се зачудих защо е прекъснала връзка с майка си? Възможно е бабето да е била много властна персона. Допуснахме, че е била против майката на Еда, като неподходяща за родата им, но си мисля, че е възможно лелята да е била в същата ситуация - да е имала някой любим и бабата да е забранила връзката. От друга страна ако е имало такъв човек защо е сама халата. Дали е търсел облаги от семейното богатство? Или пък е искал да се докаже като достоен и изчезнал от Мардин, за да забогатее, а после като се е върнал тях вече ги е нямало там??? Направо написах сценарий тука SmileySmiley След думите на Айфер, че Еда не познава баба си, оставам с нагласата, че каквото и да се е случило мардинчанката баба съжалява за това, че е загубила децата и внучка си, и си мисля, че наистина има източници за информация какво се случва в живота на наследниците и. Определено ще ми е интересно да се разплетат поетапно всички тайни.

# 616
Гласът не е на Серкан със сигурност. Може да е Каан, който пак да омайва Мело - за наш всеобщ ужас 🤦‍♂️

Твърде добре вървят нещата между ГГ, няма начин да не потушат пожара с някой студен душ накрая...

# 617
И аз се чудех на кого е гласът и на кого говори. Надявах се да е на Серкан, но май още е рано да признават чувства един на друг. Интересно ми е кои ще са важните гости и какво е това награждаване, на което ще присъстват. Предполагам не е свързано с холдинга щом Енгин и Пърл са там. Иска ми се бабата да се появи или някой неин агент.

# 618
Привет! Браво на вас момичета, толкова сте наблюдателни и  нищо не ви убягва.Hands Clap Аз така бях захласната да гледам,че не чух нищо,чак като писахте се заслушах и... чух ,че не е гласа на Серкан. И аз да кажа за леля Айфер,много ми е приятна и симпатична,дано сценаристите да сътворят интересен сценарии за образа и ,да ни покажат миналото и защо се е отдалечила от мардинския род и защо не  и в бъдеще нейно собствено семейство и любим до нея.Мама Айдан също ми харесва, бди над красивото си синче:wink: и иска най-доброто за него:stuck_out_tongue_closed_eyes:.Сейфи,ах Сейфи,толкова ми е любим,най-любим след ГГ.                                         

ПП
Керем Бурсин и Джейсън Стейтъм  - нещо ги оприличавам еди с друг Hands Muscle

# 619
На мен момичета още едно нещо не ми дава покой -защо майката на Серкан не иска да излиза/ще е нещо свързано с миналото може би и със родата на Еда/

# 620
На мен момичета още едно нещо не ми дава покой -защо майката на Серкан не иска да излиза/ще е нещо свързано с миналото може би и със родата на Еда/

Дано не е това,на мен няма да ми хареса развитие в тази насока....Искам да си е нещо съвсем отделно,много травиално иначе за мен.
Според мен,щом се чувства най-добре и сигурно в дома си,трябва нещо лошо и разтърсващо да е станало извън него....някакъв инцидент преди  19 г. откакто и Алптекин е спрял да подкрепя и бъде близо до сина си.

# 621
А може този инцидент отпреди 19 години да е свързан с бащата на Каан и банкрута?

# 622

Актьорът, който играе Енгин си счупил крака, но тъй като не искал да излиза в отпуск, щели да включат счупения крак в сценария.
Интересно какво ли ще измислят.  🤔

# 623
Най-вероятно ще го счупи на волейболният мач.

# 624
Тюх! Не минава това време бе. Къде е чак сряда?! Confused

# 625
Уникална реклама през очите на Му Тунч

https://www.instagram.com/p/CDjo-3Kgw4z/?igshid=11jydks2dm6xp

Няма такава усмивка....

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 19:40 от x BlackRose x

# 626
https://instagram.com/stories/sencalkapimi._ru/23721147791721770 … hid=1tgf999h0u0tl                                            Изглежда ще има ново попълнение....., ще видим дали информацията е вярна.    Този русокосков младеж, как ли ще се впише и какъв ще бъде.... Чакам с нетърпение сряда....

# 627
Четох, че ще е братовчед/брат на Серкан., ще се появи в 7-ма серия. Серкан щял да полудее от ревност. Не знам колко е вярно.

# 628
dessince, , благодаря за информацията. Ще е хубаво да видим ревнивия Серкан, а пък и младежа е симпатяга, направи ми впечатление, че актьора е подбран така, че да имат прилика със Серкан, та ще видим ревност ли ще е, лудост ли ще е,огън ли ще е..

# 629
Усмивката на Керем....., аз скоро се запознах с нея, но и станах истински голям фен:blush:

Общи условия

Активация на акаунт