Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 256
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ръкавите са само навити, докато играят волейбол. В единия отбор са Еда, Серкан и Енгин, в другия видях Ферит и Селин. Изглежда ми, че влизането в морето с леопардовия бански е точно след мача. И, да, този път е нормално да не се къпят с дрехите. Съществената разлика е, че хубавите тела са бонус гледка, а не самоцелно показвани Wink

Съгласна съм, Кате, аз с добро го казах. И с радост!:smile:

# 601
Добро утро! BlushМоже би нещо от сета.... https://www.instagram.com/p/CDkH9C9Jzqo/?igshid=1iy67ci8pt1do Много весели, а Керем много щур:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 602
blue`, страхотно клипче с рекламата на Керем, гледах го с шест очи:wink:

# 603
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Керем отдавна го следя и ми е любимец, обаче с Ханде се срещам за пръв път. И не мога да се начудя, и не мога да се нарадвам на божията щедрост към това момиче. Как пък все най-хубави материали е ползвал - и очи, и коса, и зъби, и носле, и тяло, и движения - всичко от хубаво по-хубаво. И не стига тая физическа благодат, ами и отвътре струи светлина от това момиче и озарява  гледащия и го кара да се усмихне с нея. Честно ви казвам,  като се усмихне, очаквам неволно да се появят онези звездички от рекламите за избелване на зъбите, така блести усмивката ѝ. Много ѝ се радвам.
Пак ще кажа, много съм доволна, че толкова добре им се получи партньорството с Керем. Дано и СЦ си свършат добре работата, че да можем по-дълго да се наслаждаваме на чара и хубостта им и на вдъхновената игра.
.
Като говоря за Керем, непрекъснато се сещам за Лили, неговата най-голяма и искрена почитателка и много ми липсва тя тук...

# 604
Много ви благодаря за хубавите думи, момичета Heart Екип ракета сме Rocket
Докато си коментираме така приятелски, по-бързо минава времето до срядата Relaxed

Миналата седмица някой беше споделил пародиите, които прави един влогър на различните сериали. Сега е пуснал и на последната серия на нашите хора. На мен ми е забавен. Интонацията на Керем най-добре му се получава Satisfied

# 605
blue`, страхотно клипче с рекламата на Керем, гледах го с шест очи:wink:

Ninika, и аз го гледах и слушах на 6  Open MouthFlushedSmiley

# 606
Честит ни нов фраг...определено там "Всичко гори" Heart Eyes

# 607
Здравей ето го новия фраг [video]https://www.instagram.com/p/CDmJtW2qxEy/?igshid=rt3j3f5gc6en/video]

# 608
  • София
Моля за извинение, че нахлувам в темата ви! Но ако до този момент ми беше напълно достатъчно да ви чета, да ви се радвам, да ви се възхищавам и да ви бъда тайно благодарна за мненията, коментарите и най-вече за ентусиазма, то днес след втория фрагман просто съм във възторг! Очевидно е, че съм фен на сериала и следя всеки фрагман, всеки епизод и всяко мнение! За първи път ни представят фрагман без нито един участник в сериала, освен главните герои и без нито една друга обстановка, освен синьото небе, лазурното море и прекрасната природа! И едно искрено признание сам пред себе си: "Ако очите ти винаги я търсят; Ако все още не можеш да се откажеш, независимо от безумието й; Ако всяко нейно действие очарова; То тогава това е любов!"
Изключително сполучлив подбор на актьори в главните роли, чудесен сценарий, прекрасни сцени!

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 20:52 от nrgmama

# 609
Не мога да се спра да ги гледам. Даже не ми идва музата да коментирам. Просто им се наслаждавам Purple Heart

# 610
Страхотен фрагман!Серкан и Еда ,само те и  прекрасната Анталия! Толкова близки,опознаващи се,вълнуващи се,просто пекрасни:purple_heart:Така да ми харесват тези двамата:smile:

# 611
В сайта на компанията, продуцент https://www.madd.tv/love-is-in-the-air, е написано, че са 75 епизода по 45 мин, което е около 25 - 26 нормални епизода. В една бг фб група за сериала, изрично бяха написали, че щял да бъде 13 епизода, преди няколко часа пък писаха, че сериали под 8 рейтинг ще ги спират. Някой чувал ли е нещо подобно, Иначе фрага е ОГЪН.

# 612
Влизам само да кажа,че мога да пусна тема чак утре вечер затова внимавайте как пишете,че да не изпадне някой от покрива.Хубав втория фраг хареса ми ама от тръстика и работа няма време за нищо...

# 613
Здравейте на всички!

По принцип избягвам да гледам фрагмани, за да ми е по-интересно,  когато гледам епизода.
Но този път не се сдържах заради дългото чакане на новата серия.
Нямам думи! Страхотно попадение е тази двойка Керем - Ханде.
Все повече ми харесват, дано сериалът се задържи на екран, за да си ги гледаме по-дълго.
Нямам представа какви сериали се завръщат по Фокс наесен, последната една година не съм следила
много турските дизита. Дано нашите имат късмет.

Хубава събота и неделя на всички!

ПП
И на мен ми липсва Лили, надявам се, че е добре и всичко с нея е наред!

# 614
Мда... Наистина е инфарктно-горещо в Анталия... Nature Sunny  Всъщност, винаги съм се възхищавала на съседите за начина, по който умеят да представят на света своите природни, туристически и културни забележителности... От фраговете видяхме много малко късчета красота от мястото на събитията, но точно тези прекрасни късчета възбуждат интереса и любопитството на гледащия... И като прибавим чарът и харизмата на главните актьори... People Couple Всичко това, вплетено по един подходящ начин с невероятния пейзаж... е! как да не пожелае човек да бъде там... Кристално чисто море Swimmer, нощно звездно небе Nature Sparkles, скрито езерце, напоено с пръски от  страхотен водопад Nature Sweat Drops... Направо си е чиста проба покана за лятна романтика... Има на какво да се поучим от комшулука, които, смятам, като нация, чудесно се справят с рекламата на своите туристически атракции... Ние май имаме един-единствен опит по този показател във филмово отношение  с поредицата  "Дяволското гърло"...Ако греша, поправете ме..  Хубав почивен ден в стил лятно безвремие /надявам се/ на всички !  Tropical Drink  Wear Bikini  Nature Sunrise

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 12:42 от mury9

Общи условия

Активация на акаунт